Nejteplejší fusak

Anonymní
21.5.23 22:37

Nejteplejší fusak

Ahoj, vypadá to, že budeme mít lednové miminko. A já tedy, možná trochu předčasně, začínám přemýšlet, v čem ho budu vozit v kočárku. Máte doporučení na opravdu teplý fusak? Napadá mě Little Angel, Bugaboo HP… Ale zkušenosti nemám. Každý tip uvítám :D

Zatím anonym, mám tu známé a ráda bych vše udržela ještě pod pokličkou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14379
21.5.23 23:09

Pokud nebydlíte někde na horách, je nejteplejší fusak úplně zbytečný. Celou zimu jsem si vystačila s jarním a teplou kombinézou. Zimy nejsou to, co bývaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.5.23 05:14

Já bych teda teply pořídila, ideálně rostoucí.
Já mám Lodger bunker.
Budu ho dávat pryč, ráda bych ho někomu darovala.
Za mě ideální. Dá se vyndat vložka a i tak he teplý. Vydrží do čtyř let dítěte normální výšky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
22.5.23 05:25

Bjällra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
22.5.23 06:47

Elodie! Za me je blbost mit jarni fusak a rvat dite do kombinezy jeste, kdyz muzes mit dobry teply fusak a davat ho do kocaru jen lehce oblecenyho. V Elodie byla dcera vzdycky krasne tepla a nemusela se moc strojit, byla taky zimni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7737
22.5.23 07:05
@DandátkoP píše:
Elodie! Za me je blbost mit jarni fusak a rvat dite do kombinezy jeste, kdyz muzes mit dobry teply fusak a davat ho do kocaru jen lehce oblecenyho. V Elodie byla dcera vzdycky krasne tepla a nemusela se moc strojit, byla taky zimni.

Tak tak… já měla tedy obyčejný od emitex asi za 1500, ale byl teplý určitě dost. Já si myslím že všechny zimní fusáky jsou dost teplé… Dávala jsem pak do toho fusáku dceru jen v lehkém fleesovém overálku, nenavlíkala jsem ji.
Zakladatelko pokud nejste nějací horalové že bys lítala po venku i v -15, což pro mimčo stejně vhodné není… tak opravdu jakýkoliv zimní fusák je dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14931
22.5.23 09:31

Kaarsgaren s vlnenym beránkem je super, ten jsem měla na prvního syna, prodala a na další pořídila zas. Nejlepší je, ze se dá stáhnout kolem hlavičky, nebo muže fungovat i jako vložka do sportovního kočárku, takže ti vydrží na celou dobu kocarkovou a ne jen pro malé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.23 09:37
@Anonymní píše:
Ahoj, vypadá to, že budeme mít lednové miminko. A já tedy, možná trochu předčasně, začínám přemýšlet, v čem ho budu vozit v kočárku. Máte doporučení na opravdu teplý fusak? Napadá mě Little Angel, Bugaboo HP… Ale zkušenosti nemám. Každý tip uvítám :DZatím anonym, mám tu známé a ráda bych vše udržela ještě pod pokličkou.
:mrgreen: :mrgreen: máme prosincové a fusak byl po partnerovi po něm ho měli v Americe a pak se zase vrátil k nám. Podšitý je beranem. Pokud bychom potřebovali nový sáhla bych právě po podobném podšiti. Na další zimu už jsem ale brala xmitex 2 V1. Má hezké vzory a celkově se dá dokombinovat kočár tak aby ladil i s maminkou :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
23185
22.5.23 09:43

Já měla vložku s beránkem a fusak Aesthetic, teplý byl dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.5.23 09:43

Proc chces nejteplejsi? Bydlis v Alpach…?

Ja jsem chtela mit moznost miminko z kocarku vyndat (na kojeni, pochovani), takze bylo v obyc Lidl kombineze a fusaku, ktery uz mohl byt tak nejak normalne teply (stary typ Little Angel, vypadal jak spacak mumie, obtazeny kolem miminka).

A korbu jsem mela uplne odkrytou, jen sustakovou strisku, aby bylo mimco na cerstvem vzduchu. Spousta kocaru ma tlusty teply „dekl“, zabranu ve strisce, uteplenou strechu…
Pak jsou z toho vareny mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
22.5.23 09:50

Měli jsme starý retro fusak po manželovi s „beránkem“.

• Citovat
  • Upravit
3082
22.5.23 10:05

Mám ten teplejší z Voksi fusaků. Spodek je z vlny a vršek plněný peřím.
Syn je podzimní, byl v něm celou zimu. Dá se prodloužit a používáme ho teď i jako spacák, jezdili jsme dost i na hory.
Na obyč použití v kočárku, bude v našich podmínkách stačit uplně kterýkoliv zimní fusak.
Klidně si můžeš vybrat podle ceny/vzhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80310
22.5.23 10:32
@Anonymní píše:
Ahoj, vypadá to, že budeme mít lednové miminko. A já tedy, možná trochu předčasně, začínám přemýšlet, v čem ho budu vozit v kočárku. Máte doporučení na opravdu teplý fusak? Napadá mě Little Angel, Bugaboo HP… Ale zkušenosti nemám. Každý tip uvítám :DZatím anonym, mám tu známé a ráda bych vše udržela ještě pod pokličkou.

miminko se má brát ven pouze do - 10 stupňů Celsia, takže nějaký nejteplejší fusak je dost zbytečnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
22.5.23 12:41

@g.sandova a jaký vzor? Třeba bych případně odkoupila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
22.5.23 12:45

Kamarádka měla lodger a byla spokojená. A na HP jsem taky slyšela samou chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí