Spolehlivá chůvička - prosím doporučte přesný typ

24
23.5.23 15:15

Spolehlivá chůvička - prosím doporučte přesný typ

Dobrý den všem,
sháním spolehlivou chůvičku na cesty (nechci využívat mobily), už je to opravdu akutní, ale pořád nevím, co koupit.

Ve starších diskuzích se doporučuje Philips Avent, ale bohužel chybí přesné typy. Z jiných webů vím, že u některých typů prý byl problém s hlasitostí a se zvukem, ale jiné fungovaly dobře.
Někteří doporučují také TrueLife, ale zase je jich více druhů.
Babymoov má hezky udělané přehledné tabulky, ale moc dobré recenze jsem zatím nenašla.

Co se týče vlastností, potřebuji chůvičku s výborným zvukem a velkým dosahem, kde obě jednotky mohou fungovat i na baterky, to je to nejdůležitější.
Ráda bych také obousměrný přenos, a samozřejmě, aby se to nenapojilo na jiné chůvičky. Pokud to bude mít další funkce, bude to super.

Můžete mi prosím napsat, pokud máte chůvičku, se kterou máte dobrou zkušenost, jaký je to výrobce a hlavně model?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
220
23.5.23 15:23

Za sebe mohu doporučit chůvičku Capidi. Nemá sice obousměrný přenos, ale jinak splňuje vše, dobíjení přes micro usb jako telefon, výdrž v pohodě přes 100 hodin, máme skoro rok a nabíjeli jsme všehovšudy 2× :think: Vysoká citlivost, ktera se dá přizpůsobovat, výborný dosah (nechali jsme jednu doma u zapnuté televize a šli na procházku po vesnici, dosáhla až do půlky :lol: Navíc ukazuhe, když se přeruší spojení a má i vibrace v případě hlasitého prostředí + maličká, skladná, intuitivní, nekoupila bych jinou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.5.23 15:37

@Daisy98
Děkuji za odpověď.

O té slyším poprvé. Hledala jsem si teď o ní další informace a našla jsem, že pokud je stejná chůvička v ubytování, vzájemně se ruší. Máte s tím prosím nějakou zkušenost?

Budeme teď jezdit do ubytovacích kapacit zaměřených na děti, tak předpokládám, že se může stát, že tam chůvička ještě s někým bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.5.23 15:41

Avent a je jedno, který typ, všechny jsou dobrý. Jen bych vybrala ten, který má i světelnou signalizaci.

• Citovat
  • Upravit
15824
23.5.23 15:47

I když to nechceš slyšet, tak mobil byl nejlepší chůvička, ty vysílačkové byly předražené krámy s omezeným dosahem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35773
23.5.23 15:48

Máme od Aventu. Má velký dosah, obě jednotky jak na baterky tam do zásuvky. Jsem s ní max spokojená.
Pak máme video chůvu TrueLife a ta je otresna. Dosah malý, oba kabely zlomily, je strašně opožděná kolikrát jsem slyšela přes dveře jak dítě řve a ona se pak teda milostivě po chvíli zapla. Když se zapíná ta dětská tak to pipe nahlas že to musím zakrývat. Jediná výhoda je, že když vypadne elektřina tak se znovu sama zapne, Avent musíš znovu zapnout ručně, ale to se stává tak jednou za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
23.5.23 15:51

@Snehulacka Bohužel vyzkoušeno nemám, zatím se nám nikdy s jinou nerušila, ale mockrát jsme ješte takto pryč nebyli, tak nevím :think:
Výrobce v návodu jenom píše, že spárované jsou vždy z továrny, popřípadě je tam uvedeno, jak znovu spárovat :)
Každopadně chůviček jsou na trhu mraky a tato je poměrně neznámá, tak myslím, že šance na rusení jsou malé :)
Edit: napadá mě, jestli tím rušením nemyslí to, že když jsou dvě velmi blízko sebe, tak se ozívá takové dlouhé pištění, to nám dělají, když je naráz zapneme a máme u sebe (obé ty jednotky, když je dáme cca metr a víc od sebe, tak dobré :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.5.23 15:57
@Zumpa píše:
I když to nechceš slyšet, tak mobil byl nejlepší chůvička, ty vysílačkové byly předražené krámy s omezeným dosahem.

Děkuji za reakci. Není to o tom, co chci nebo nechci slyšet.
Jak funguje mobil jako chůvička v místě, kde není signál ani WiFi? Máš s tím nějakou zkušenost?

Na takovém místě se budu pohybovat a i tam chci chůvičku používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.5.23 15:58

@Janli Děkuji za reakci.

Mohu poprosit s jakým konkretním typem máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15824
23.5.23 15:59
@Snehulacka píše:
Děkuji za reakci. Není to o tom, co chci nebo nechci slyšet.
Jak funguje mobil jako chůvička v místě, kde není signál ani WiFi? Máš s tím nějakou zkušenost?Na takovém místě se budu pohybovat a i tam chci chůvičku používat.

Funguje všude, kde je gsm signál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.5.23 16:01

@JancaS84 Děkuji za odpověď a popsané zkušenosti.
Můžeš mi prosím napsat, jaký model je ten Avent?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.5.23 16:08
@Zumpa píše:
Funguje všude, kde je gsm signál.

No a proto jsem psala, že nechci využívat mobily, protože se pohybujeme i v místech, kde gsm signál není a nebo vypadává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35773
@Snehulacka píše:
@JancaS84 Děkuji za odpověď a popsané zkušenosti.
Můžeš mi prosím napsat, jaký model je ten Avent?

Zkusím se podívat jestli ještě najdu, mám ji víc jak 6 let. Nejspíš se už asi ani neprodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180

Philips Avent SCD506/52, myslim ale že už se neprodává, nicméně je skvělá, máme ji pět let a funguje stoprocentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.5.23 16:13

@JancaS84 Aha, tak to je dlouhá doba. Každopádně i tak moc děkuji za reakce a odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí