Kam do Polska pro postýlku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
22.5.23 14:15

Kam do Polska pro postýlku?

Zdravím, chtěla bych se zeptat kam do Polska pro postýlku, nejlépe s prebalovacim pultem. Koukala jsem zde po Ostravě ale některé postýlky vůbec za tu cenu nestojí 🤦🏽‍♀️. Také sem slyšela že kočárky zde vycházejí levněji než u nás a přitom jsou to ty stejné.
Děkuju za vaše tipy 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
71
22.5.23 14:25

Na kočárek můžu doporučit prodejnu Eurovozki v Polském Těšíně. Mají i eshop tak zkuste mrknout. Velký výběr kočárku různých značek i cenových kategorií. Na prodejně jich je hromada vystavených, tak můžete vyzkoušet. Pán ochotně poradil. Nakonec jsme koupili kočárek Roan bass next cenově o 2000 levněji než by vyšel v Česku. A jsme s ním moc spokojeni. O patro níž mají také potřeby pro mimi - kupovali jsme tam matraci, přebalovací pult, prostěradla atd. Jinak zrovna postýlku jsme brali z polské Ikei a stačí bohatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.23 20:14

Polské Allegro má stránky už i v češtině, dá se tam ledacos nového z Polska objednat. Chce to prohledat. Kupovala jsem v PL koberec a vyšel cca 2200, (+doprava cca 200 Kč), nejlevnější ve stejném rozměru v ČR mělo Breno a stal 3900 8o do drahého bych neinvestovala, pač děti a zvířata ho dost ničí…mmch postýlku jsem taky uvažovala tam vzít, nakonec mám od příbuzné, ale pokud by nebyla, objednám asi z PL…

• Citovat
  • Upravit
4385
28.5.23 21:27

Eurowozki.pl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat