Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím, chtěla bych se zeptat kam do Polska pro postýlku, nejlépe s prebalovacim pultem. Koukala jsem zde po Ostravě ale některé postýlky vůbec za tu cenu nestojí 🤦🏽♀️. Také sem slyšela že kočárky zde vycházejí levněji než u nás a přitom jsou to ty stejné.
Děkuju za vaše tipy 😄
Na kočárek můžu doporučit prodejnu Eurovozki v Polském Těšíně. Mají i eshop tak zkuste mrknout. Velký výběr kočárku různých značek i cenových kategorií. Na prodejně jich je hromada vystavených, tak můžete vyzkoušet. Pán ochotně poradil. Nakonec jsme koupili kočárek Roan bass next cenově o 2000 levněji než by vyšel v Česku. A jsme s ním moc spokojeni. O patro níž mají také potřeby pro mimi - kupovali jsme tam matraci, přebalovací pult, prostěradla atd. Jinak zrovna postýlku jsme brali z polské Ikei a stačí bohatě.
Polské Allegro má stránky už i v češtině, dá se tam ledacos nového z Polska objednat. Chce to prohledat. Kupovala jsem v PL koberec a vyšel cca 2200, (+doprava cca 200 Kč), nejlevnější ve stejném rozměru v ČR mělo Breno a stal 3900
do drahého bych neinvestovala, pač děti a zvířata ho dost ničí…mmch postýlku jsem taky uvažovala tam vzít, nakonec mám od příbuzné, ale pokud by nebyla, objednám asi z PL…