Zavinovačka - jaký typ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
163
2.6.23 17:24

Zavinovačka - jaký typ?

Ahoj, ptám se těch, kteří využili zavinovačku. Jaký typ jste si pořídili? Vyplatilo se koupit péřovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24121
2.6.23 17:27

Úplně klasickou na tři šňůrky jak byla za nás, když jsme byli malí ;) ta byla nejlepší na manipulaci. Péřovou jako hnízdečko. Já mám teď na letní dítě péřovou zavinovačku nachystanou i do kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2065
2.6.23 17:52

Ahojky já jsem měla letní miminko takže zavinovačku jsem moc nevyužila. :think: Když byl úplně malinký tak v tom nechtěl být protože byly ty hrozné horka a jemu v tom samozřejmě taky bylo horko a pak když už byl větší tak preferoval spinkat bez toho. Já měla takové ty obyč na sucháč a jednu na šňůrky :mrgreen: dostala jsem je jako dárek. A jsem ráda že jsem si nekupovala tu drahou péřovou protože myslím že by to bývala byla zbytečná investice ale zase někdo si to nemůže vynachválit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
2.6.23 17:55

Čekám podzimní miminko a mám nachystanou jednu zavinovačku (asi jen na prvních pár týdnů). Chtěla jsem péřovou, ale když jsem si přečetla, že zavinovačky nejsou zrovna nejvhodnější, tak jsem ld toho opustila a raději ty 2 tisíce investuji do něčeho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
2.6.23 21:12

Mám péřové a naše malá je miluje, že už si z toho dělám legraci, že ji do nich budu zavinovat snad až do školního věku… Ale je to zimní dítě a i teď, když jsou tepla, tak máme v baráku zimu.. Když nemůže usnout, je protivná nebo cokoliv, v peří spinká jako andílek během chvilinky. Ale.. Mám je doma šité, v různých velikostech jak rostla a vždy střídám minimálně dvě a tu jednu nechám pořádně vydýchat. Tím že jsem si ji šila sama byl náklad relativně malý, ale při hledání po netu se mi z cen péřových zavinovaček protáčely panenky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí