Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, ptám se těch, kteří využili zavinovačku. Jaký typ jste si pořídili? Vyplatilo se koupit péřovou?
Úplně klasickou na tři šňůrky jak byla za nás, když jsme byli malí
ta byla nejlepší na manipulaci. Péřovou jako hnízdečko. Já mám teď na letní dítě péřovou zavinovačku nachystanou i do kočárku.
Ahojky já jsem měla letní miminko takže zavinovačku jsem moc nevyužila.
Když byl úplně malinký tak v tom nechtěl být protože byly ty hrozné horka a jemu v tom samozřejmě taky bylo horko a pak když už byl větší tak preferoval spinkat bez toho. Já měla takové ty obyč na sucháč a jednu na šňůrky
dostala jsem je jako dárek. A jsem ráda že jsem si nekupovala tu drahou péřovou protože myslím že by to bývala byla zbytečná investice ale zase někdo si to nemůže vynachválit ![]()
Čekám podzimní miminko a mám nachystanou jednu zavinovačku (asi jen na prvních pár týdnů). Chtěla jsem péřovou, ale když jsem si přečetla, že zavinovačky nejsou zrovna nejvhodnější, tak jsem ld toho opustila a raději ty 2 tisíce investuji do něčeho jiného.
Mám péřové a naše malá je miluje, že už si z toho dělám legraci, že ji do nich budu zavinovat snad až do školního věku… Ale je to zimní dítě a i teď, když jsou tepla, tak máme v baráku zimu.. Když nemůže usnout, je protivná nebo cokoliv, v peří spinká jako andílek během chvilinky. Ale.. Mám je doma šité, v různých velikostech jak rostla a vždy střídám minimálně dvě a tu jednu nechám pořádně vydýchat. Tím že jsem si ji šila sama byl náklad relativně malý, ale při hledání po netu se mi z cen péřových zavinovaček protáčely panenky..