Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak mu tu plašičku v noci šlohni….. Taky by mě z toho hráblo….
@Janli nebo jen poštelovat, aby vypadala v pohodě, jen nepištěla. Ještě by si koupil novou ![]()
@Kakika píše:
@Janli nebo jen poštelovat, aby vypadala v pohodě, jen nepištěla. Ještě by si koupil novou
No jo, jenže plašička krtka je zakopaná. Musí si na to zakladatelka vzít rýč
. Taky máme tři na chalupě. Slyšet to je, když člověk stojí přímo nad tím, v noci lépe, přes den to vůbec nevnímáme
.
@Janli píše:
Máš recht, ukrást baterky nebo střihnout drátky.
Když ono to blika, aspoň ta, co měl děda. To by si pomohla jen na chvíli
Co jim navrhnout, ze se na to podíváte spolu? Nemělo by to byt takhle slyšet, možná je někde neco blbě nastavené? Je tam několik možností, mohli jen neco špatně zapojit
Ta plasicka ma dve casti - zelenou a cernou. A on ma prave zakopanou jen z pulky tu cernou. Mozna proto to dela takovy bordel ![]()
@Anonymní píše:
Ta plasicka ma dve casti - zelenou a cernou. A on ma prave zakopanou jen z pulky tu cernou. Mozna proto to dela takovy bordel
Nemělo by to být slyšet víc jak na 3-5 metrů a fakt né randál, děda to má taky a otravné to je jen když stojíš přímo u toho…
@Anonymní píše:
Dobrý večer všem,předem se omlouvám se anonym, ale jedná se o poměrně kuriózní problém, se kterým jsem se svěřila několika přátelům, o kterých vím, že tento web pravidelně navštěvují, a okamžitě by si mě tak mohli spojit s mým nickem.
Náš soused si na zahradu nainstaloval hlučnou plašičku krtků. Hluk není určitě takový, že by překračoval nějaké limity, ale jedná se o nepříjemný písklavý zvuk, který z plašičky vychází. Neskutečně to znepříjemňuje jakýkoliv pobyt na zahradě.
Souseda jsme na to slušně upozornili a on plašičku přesunul dál od našeho plotu. Z jeho strany vstřícné gesto, ale bohužel je to slyšet stále a já už jsem z toho zralá na Lexaurin.
Opětovně jsme ho upozornili, ale tvrdí, že on nic neslyší. Sousedi jsou už starší lidé přes 70 a asi nemají tak dobrý sluch.
Jsem opravdu zoufalá a nevím, jak postupovat.
Bohužel ještě nás trochu potopila babička, která také náš dům obývá, protože je nahluchlá a se sousedem si notuje, že ona také nic neslyší.
30 let jsem naši zahradu považovala za oázu klidu a teď se stane takováhle věc. Myslíte, že máme na sousedy nějaké páky? Ještě bych podotkla, že nejsem nějaký prudič. Toleruje i hlučné oslavy atd., ale tohle je neustálý zvuk 24 hodin denně bez přestání
Udelala bych kompromis, ona ta plasicka zas tak moc nefunguje, my to zkouseli. A krtek se vesele vracel
.Kup sousedovi na krtka takove dymovnice proti krtkum, moc to nestoji, soused mu to da do krtince, zapali a krtkovi to zasmradi obydli a uz se neukaze. A plasicka muze jit do haje
.
My tyhle plasicky taky neslysime a nase deti ano. Nase deti to snesou, nekterym lidem to rve usi. Takze uznavam, ze by to mel odstranit. Chapu i jeho, ze se mu nechce, kdyz do toho investoval a jemu to nevadi. Janevim, vyplatit mu ji, aby si mohl koupit zakopavaci pasti? Na ty plasicky si hlodavci stejne zvyknou.
@welovefashion píše:
Nemělo by to být slyšet víc jak na 3-5 metrů a fakt né randál, děda to má taky a otravné to je jen když stojíš přímo u toho…
na mysi jsou ruzne vykonne, na krtky mozna taky. N
My máme presne tu jak říkáš z půli zakoupenou cernozelenou máme to tedy daleko, ale také že začátku byla slyšet a teď už jsme si zvykly já bych to asi ukradla. Jak říkám my to máme takových 15 m určitě a jde to slyšet
@Baena píše:
My máme presne tu jak říkáš z půli zakoupenou cernozelenou máme to tedy daleko, ale také že začátku byla slyšet a teď už jsme si zvykly já bych to asi ukradla. Jak říkám my to máme takových 15 m určitě a jde to slyšet
To by mě z toho asi kleplo ![]()
Vzhledem k tomu, že to je stejně jen placebo efekt, tak bych se vážně vydala na noční výpravu na sousedovic zahradu a s tou plašičkou něco udělala, aby to zmlklo. Soused bude spokojen že má plašičku, rozdíl nepozná. Ty budeš spokojená že je ticho. A krtek? Krtkovi to bude jedno ![]()
Varianta koupit mu dýmovnice je pochopitelně čestnější.
Dobrý večer všem,
předem se omlouvám se anonym, ale jedná se o poměrně kuriózní problém, se kterým jsem se svěřila několika přátelům, o kterých vím, že tento web pravidelně navštěvují, a okamžitě by si mě tak mohli spojit s mým nickem.
Náš soused si na zahradu nainstaloval hlučnou plašičku krtků. Hluk není určitě takový, že by překračoval nějaké limity, ale jedná se o nepříjemný písklavý zvuk, který z plašičky vychází. Neskutečně to znepříjemňuje jakýkoliv pobyt na zahradě.
Souseda jsme na to slušně upozornili a on plašičku přesunul dál od našeho plotu. Z jeho strany vstřícné gesto, ale bohužel je to slyšet stále a já už jsem z toho zralá na Lexaurin.
Opětovně jsme ho upozornili, ale tvrdí, že on nic neslyší. Sousedi jsou už starší lidé přes 70 a asi nemají tak dobrý sluch.
Jsem opravdu zoufalá a nevím, jak postupovat.
Bohužel ještě nás trochu potopila babička, která také náš dům obývá, protože je nahluchlá a se sousedem si notuje, že ona také nic neslyší.
30 let jsem naši zahradu považovala za oázu klidu a teď se stane takováhle věc. Myslíte, že máme na sousedy nějaké páky? Ještě bych podotkla, že nejsem nějaký prudič. Toleruje i hlučné oslavy atd., ale tohle je neustálý zvuk 24 hodin denně bez přestání