HM 3 za 2 na eshopu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
HM 3 za 2 na eshopu?
Nevite nekdo, jestli na HM eshopu taky funguje ta akce na basic kousky 3 za 2? Nikde jsem to nenasla, HM na dotaz nereaguje, tak zkousim tady, tady se vi vsechno
dik!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, ano funguje..Musí tam být to zelené označení CONSCIOUS stejně jak v kamenném obchodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terez001 takovejch kousku mam v kosiku asi sest, ale vsechny za normal cenu, prave. Asi je na to nejakej slevovej kod nebo jinej trik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily Evans musí tam byt zelený kolečko 3za2, to concious je něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sisk tak to na eshopu z nejakyho duvodu nemaj u niceho. Kdyby aspon v prodejnach meli to, co na eshopu, abych neco nemusela objednavat a pro zbytek do kramu, achjo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily Evans Na to musí být v eshopu akce 3 za 2, teď bohužel není. Ale bývá poměrně často ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sisk @Lily Evans Aha, tak to jsem nevěděla..zatím jsmem nic 3 za 2 nebojednávala, myslela jsem, že to funguje stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily Evans Tys to normálně přivolala http://www2.hm.com/…z/index.html Pravda, nejsou to zrovna basicy, ale třeba něco vybereš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3 za cenu 2 v kamenném obchodě
Ahoj, nevíte, jestli akce 3 za cenu 2 platí u těch dětských basiců stále nebo to mají jen někdy? Mám na mysli v kamenném obchodě.
Díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily Evans píše:
@Lucie486 porad
Díky moc. A ty basicy jsou ta značka Conscious? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie486 má to na sobě zelenou kulatou visačku 3 za 2, na věci bez visačky to neplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit