Hmyz na balkóně, v bytě

Da.
77
1.7.15 19:48

Hmyz na balkóně, v bytě

Bydlíme v bytě, kouse asi 200m od pole. Každý rok v léte se mi na balóně a samozřejmě přelezou i dovnitř objevuj malí „broučci“, možná 2mm, vypadají jako malé pohybující se černé čárky. Je těžké je vyfotit. Objevují se především tehdy, když se oteplí. A čím větší vedro, tím víc jich je. Už jsem z nich na půl šílená, je jich na parapetu za den třeba 50 :x Před chvíi jsem místa vystříkala Biolitem a jsou tady zas. Zdá se nám, že nežijí dlouho a asi iétají. Prosím poraďte, co to může bý zas a co by pomohlo? Už se přestáváme těšit na horké dny:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1603
1.7.15 20:04

Síťky do oken a síť do balkónových dveří. Já bydlím na vesnici a fakt jediný co zabralo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
1.7.15 20:35

A jsou jenom na oknech nebo i jinde v bytě? Určitý podíl hmyzu v domě u pole mi připadá normální, s tím asi nic nenaděláš… Pokud nic nedělají a jen lezou po sklech (obvykle lezou za světlem a snaží se dostat ven, jako mouchy). Jestli mají 2mm, tak se obávám, že ani síť proti hmyzu nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
1.7.15 20:56

Tak to mě zajímá a moc, taky je tu máme, na terase. Fuj, jak si člověk sedne, hned jsou na něm. Mám tam starou ledničku a ta jimi byla obalená. To jsme pozabíjeli, tak od té doby jen výjimečně, ale co to je za zmeťoury mě zajímá taky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.7.16 15:24

Broučci jako malé carky

Je tu někdo kdo se jich zbavil? Máme je po celém baráku. Zacal jsem malovat a měl jsem je hned na zdi.Ted je máme na parapetu. Lezou i po rukou.Co to je za hmyz, poradi někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
2.7.16 15:47

Ja cetla ze na pavouky a mouchy pomaha nastrikat zdi vodou s matou. Pry jim to smrdi. Tak treba by to pomohlo i proti temhle. Ale nemam odzkousene. V baraku jsem si nechavala vystrikavat zdi deratizacni firmou a pomahalo to. Po pavoucich a mouchach ani vidu ani slechu. Mozna i biokill by pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
2.7.16 16:05

@Roborex Máme je v práci, jdou na světlou barvu a mám dojem, že lítají z pole. Každý rok, když je v létě sucho vedro. Myslím si, že to jsou třásněnky, ale jistě to nevím. Napadají kytky. Ty své rosím a kontroluji. Po neděli chci zkusit dát do zásuvky raid polštářky, ale nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný