Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@januschka tak dekuji no zkusim snad to bude jeste dnes bo jsem totalne na nervy
@Zahradulinka @januschka dobre ranko holky, tak vcera jsem si delala tt a nic ale po zaschnuti tam je // ale vypada spis jako vyznacena nez by tt byl positivni nedalo mi to a udelala jsem si ovu test a jsou tam // carky sice ta kontrolni neni jako ta testovaci tak to beru tak ze proste diky pco byt tt nemužu, no zitra zajdu na gyndu uz spinim 8dni tak zajdu na gyndu vyfotila bych Vam tt a ovu ale nejde wifi diky vcerejsi bouři a tak jsem na mobilu a tu mam slaby internet jinak moooc dekuji za odpovedi
Holky ja myslim ze ne, to by mi ten tt uz musel ukazat, vemte si ze uz je to cca 20dpo takže podle me to je ta cysta ale dik zitra se ozvu co a jak snad to neni nic vazneho
@januschka @Zahradulinka Ahojte holky prominte ze pisu az ted ale mela jsem moc prace s objednávkou, jinak jsem byla u mudr. Delala mi vag.sono a rikala že mi praskla cysta, rekla jsem ji o ovu testu a rikala že to neni dobre že to bude PCO ale kdyz delala vag.sono tak rikala že sliznice je krasna minule sono byla hrozne slaba, jenže po sonu kdyz jsem dojela domu tak me brutalnr bolel podbrisek ani tabletka ani vana nezabrala od bolesti, uz 3dny me, boli prsa zvetsili se mi a boli me jak kdyby brisni svaly, mozná deloha nepoznám napinaci delohu
moje otazka zni, pokud je PCO tak sliznice je hrozne nizka, ne? no a jak poznám ze deloha se roztahuje, mudr mi rekla že to spineni a posun je diky cysty, tt uz radeji nedelam, jen nevim kdy ma dojit ms protože mám jit ns hormonslni profil a mudr ms 2tydny dovolenou
@Valinka2730 bych ten těhu testík zkusila znovu. Jinak na Tvoji otázku jaká je sliznice při PCO tak to netuším, ale v těhotenství je vysoká ![]()
Ja taky v patek jsem myslela ze mam MS a jen jsem 1den zaspinila a nic.Tehu urco nejsem manzel je cely mesic v nemecku a navic i BT je nizka mohlo by to byt trea´ba tim ze jsem behem kratke doby zhibla 5kilo?
Ahoj vsem. Dnes jsem mela dostat MS. Misto toho mam od soboty hnedy vytok, ktery ale poznam jen po pouziti wc. Zadna krev. Nutno podotknout ze jindy mam ms celkem slusne pravidelnou a i trochu bolestivou. Ted nemam bolesti zadne. Tehotensky test z dnesniho rana je negativni. Pristi tyden jedeme na dva tydny na dovolenou, tak nevim, jestli volat doktorce, co by to mohlo znacit. Myslite, ze je vetsi pravdepodnost netypicka menstruace nebo tehotenstvi? Diky za radu ![]()
@ewanka ahoj, mam ten samy problem..az na to ze jsem dva mesice po porodu a kojim takze me hormony jsou pojasene. Dnes jsem sla na gyndu esi nejsem tehotna..protoze minule tehotensrvi se mi misto MS krvaceni dostavil právě hnedy vytok a ono to bylo uhnizdovani meho synacka. Zda byl tedt negativni, bud ti bkbnou hormony, nebo se to teprve dostavi, nebo je jeste brzo a test hcg este nezachytil. Cetla jsem i ze by mohlo jit o zanet a je treba to lecit, takze zkus potom toho doktora. Opeavdu uplne to stejne mam ted ja druhy den. Nejdeiv naruzovelo hneda a kdyz to je dL tak vlozka je typicky hneda. Hruza. vydesilo me to
@SnažilKasandra Děkuji za informaci
Ja prave nevim, jak s tim mam nalozit. Jestli cekat na MS nebo jestli to resit hned. Nechci byt za pako u doktorky… Mam akorat citlivy prsa a jinak zadny ms priznak. TT negativni a tak nevim do jake miry je to tehotenstvi mozne… Sex bez ochrany byl no… A co tobe ted rekl doktor?
@ewanka
moja bude to v poradku uvidis. Me rek doktor ze jsou mé hormony pojašené tehotenstvím a porodem. Já se u tebe hodne priklanim na stranu tehotenstvi. Ted moje svagrova mela misto mesicku prave takove spineni a tak to brala. jakoze ma.jen slabou ms, pak si reklanpo nejake dobe ze teda asi to bude neco divnyho tak sla k dr a ejhle
uz je v 10.tydnu. nechci strasit, muze to byt nejakymi leky co beres, nebo nejakou nemoci co jsi ted prodelala, muzeme jen spekulovat. Kazdopadne ri tve telo neco naznacuje
ja bych volila urcite dr. Nebudes za blbku… ![]()
@SnažilKasandra Ahoj, tak posílám update. Už jsem myslela, že nic, protože jsem to ve středu dostala… tak jsem se smířila s tím, že těhotná nejsem. Ale co je ještě podivnější. Ve středu jsem to dostala normálně, ve čtrvtek už nic moc a dneska ticho po pěšině… MS nikde. Nechápu… Tak budu volat v pondělí doktorce. ![]()
@ewanka houby, tak to je drsne. Priklanim se ke zmene hormonu, ci-li nejaky spurt a nebo tehu
dej vedeeet a moc moc pesti drzimm.. i na nohach ![]()
Ahoj holky, chvilku jsem se ted neozvala a jen cetla prispevky, nechtela jsem si delat plane nadeje. Byl to dalsi cyklus co me v car jen pozorovali, dali ovitrelle a tak jsem doufala, ze to klapne. Jsem 34DC, ovitrelle byl 18DC a nasledujici den ovu bolesti, takze bych mela byt 15DPO, zpozdeni 4 dny. Testy byly negativni a dneska rano jsem si delala dalsi s tim, ze vim, ze pokud tam nebude alespon duch, tak uz jsem bez sance. Na testu snehobilo
a jeste k tomu ted po wc jen hodne tmavy vytok po utreni. Takze nejspis rozjizdejici ms 🙈 uz to vazne nechapu. Takhle tmave spineni jsem mela jen parkrat na konci ms, ale ne pred. I to telo si ze me asi dela legraci
![]()