Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dekuju za radu toto me nenapadlo nebot bych neveřila že se to stáva v tehotenství.
@Anonymní píše:
Dekuju za radu toto me nenapadlo nebot bych neveřila že se to stáva v tehotenství.
moje kamarádka dokonce měla MS až do 6měsíce, takže slabá MS nebo jen špinění muže v těhotenství být. Zkus testík ![]()
Kdepak tak je to porucha mám divnou ms včera silnou dnes kapku ani o ní aspon nevím břicho nebolí nic
dekuju za rady test nebyl potřeba škoda ![]()
@Anonymní píše:
Kdepak tak je to porucha mám divnou ms včera silnou dnes kapku ani o ní aspon nevím břicho nebolí nicdekuju za rady test nebyl potřeba škoda
Ty jsi ten test nezkoušela? No na tvém místě bych ho zkusila, to není samosebou že máš divnou MS.Test stojí pár kaček, tak bych ho zkusila pro jistotu.
Ahojky, mam na Vas prosbu,13.5 jsem mela ms trvala asi 5dni 20.5 a 24.5 jsem mela nechraněný styk, cyklus mam 23 a tak dalsi ms jsem ocekavala 5.6 jenže nedosla a 8.6.prislo slabe spineni a trva do dnes pred tydnem tt negativni od te doby tt nebyl neptam se zda jsem tehotná to asi ne protože mám Polycyklicke vaječníky takže otehotnět asi nepujde ale ptám se jen jestli jste to nektera zvás měla a co to bylo, nic me neboli jen me vcera chvilinku bolel levy vaječnik ale jen trosku jinak jsem bez bolesti, prisum piradte dekuji v utery chci zajit na gyndu dekuji
@Zahradulinka promin že pisu primo tobe ale jsi tu online tak se tě chci zeptat jestli mužeš poradit
@Zahradulinka 13.5 jsem mela ms trvala asi 5dni 20.5 a 24.5 jsem mela nechraněný styk, cyklus mam 23 a tak dalsi ms jsem ocekavala 5.6 jenže nedosla a 8.6.prislo slabe spineni a trva do dnes pred tydnem tt negativni od te doby tt nebyl neptam se zda jsem tehotná to asi ne protože mám Polycyklicke vaječníky takže otehotnět asi nepujde ale ptám se jen jestli jste to nektera zvás měla a co to bylo, nic me neboli jen me vcera chvilinku bolel levy vaječnik ale jen trosku jinak jsem bez bolesti, prisum piradte dekuji v utery chci zajit na gyndu dekuji
@Valinka2730 těhotná klidně být můžeš…když jsem čekala malýho, tak jsem taky měla místo první předpokládané ms slabé špinění
@januschka jeste mě napadla cysta, jsem na dedine takže tt mužu koupit az zitra, nevis jak poznas že je to cysta?
@januschka jsem na dedine tak tt mužu udelat az zitra, jeste me napadla cysta, nevis jak poznáš ze je to cysta, ja stale spinim uz od pondelka ale jen slabe, prsa neboli nic ani je nemam natekle ani neboli takže nemyslim ze je, to tehotenstvi, ani nevolnost nic, jen me boli v krku
@Valinka2730 no vzhledem k tomu že jsi měla nechránění styk 9DC-11Dc což je okolo ovulace v tvém případě když máš cyklus dlouhý pouze 23dní, tak bych určitě zkusila ještě test.To špinění muže být uhnízdění vajíčka a taky nemusí, muže to být jen nějáká nerovnováha hormonu nebo i cysta těžko říct, ale nejdřív zkus test a pak bych zašla na gynekologii a tam ti řeknou víc
![]()
@Valinka2730 cystu jsem nikdy neměla, tak nevím…zkus ten test ![]()
@Zahradulinka muzu byt tt ikdyz mam polycyklicke vajecniky, mudr to jeste nepotvrdila jelikoz mam ms pravidelnou jen mi rekla ze mam velke vaječniky a mam tam spoustu malinkych cysticek tak nevim spinim uz od pondelka pred tydnem tt a byl tam bud duch nebo jen zvyraznena carka ale pozitivni nebyl, uvazuji ze skocim na vlak a poficim pro test
uvidim no jen mam strach ze to bude neco vazneho
Ahojte už jsem sem nekam psala ale přes tel nedohledam
. Misto ms už tyden špiním kapku po včerejším styku to bylo vic a zase nic HA neberu tak s toho to není mam obavy zda to není naka cysta nic me nebolí píšu přes tel. prosim o zkušenost co to muže být, k dr až za tyden.