Hnědočervený výtok týden před menstruací

Anonymní
4.4.24 19:18

Hnědocerceny výtok _tyden před menstruaci

Dobrý den,

Včera večer jsme měla takové menší intenzivní bolení podbřišku. Ráno jsem měla tmavě červený spíš hnědý výtok. Když jsem se utirala byl pak narůžověly. Mám před menstruaci. Je to ok, nebo si raději zajít na gyndu? Ptám se, protože příští týden cestují mimo ČR. Tak se ptám, jestli je to ok nebo ne.

Ještě teda, snažíme se o mimco, ale to si nemyslím, že by mělo souvislost. Netrefujeme ovulaci., takže..

Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1261
4.4.24 20:21

Tak normální spinit týden před menstruací samozřejmě není. Ale nikdo ti tady neřekne, proč jsi krvacela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5985
4.4.24 20:33

No já špinila přesně týden před ms a těhotná jsem byla :lol:
Nikdy jindy jsem mimo cyklus nešpinila.
Nicméně to může být infekce, či cysta.
Pokud odjíždíš na delší dobu, nechala bych se raději prohlédnout, ale jinak bych nad tím mávla rukou, jestli nemáš bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
4.4.24 22:11

Já špiním týden před ms naprosto běžně. Jen u těhu jsem nezašpinila ani jednou. Takže to má každá jinak. Pokud špiníš poprvé, a chceš k tomu vědět víc, obrať se na svého dr. Myslím, že to souvisí s určitou hladinou hormonů. Nikdy jsme od své dr neslyšela, že by to bylo něco závažného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
4.4.24 22:13

Taky běžně špiním 5, 6 dní před menstruací. Na gyndě mi řekli, že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
4.4.24 22:36

Pokud se snažíte, může jít o uhnízdění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.24 22:46

Dobře, děkuji všem :)