Hnědý výtok a antikoncepce

73
1.10.17 15:29

Hnědý výtok a antikoncepce

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda jste tady některá neměla podobný problém.
Beru nízkohormonální antikoncepci Lunafem už 3 rokem. Doteď ok, jen poslední dobou si všímám, že mívám nafouklé břicho, ale to může mít víc důvodů.
Měla jsem nároční léto, stresově vypětí… poslední menstruaci jsem měla o 2 dni déle než obvykle. Teď beru poslední plato a asi po 10 dnech jsem začala špinit. Nejprve málo, ani ne každý den, no a teď asi 6dní před koncem plata každý den a hnědý výtok.
K lékaři jsem objednaná až na 11.10, dřív neměl volno. Jenže co teď… těhotenství vylučuji, bojím se cysty anebo zánět (jak se teď ochladilo..nevím). Ale kdyby zánět, zas mě nic nebolí, nic nepálí, nemám horečku nic… jen výtok. Jakou by jste mi poradili jinou první pomoc?
Přiznám se, že poslední měsíc jsem byla dost vystresovaná, nic nestíhala a tablety jsem sice vždy užila ale nevzpomínám si na 3dny, kdy bych užila léky v podobném čase. Prostě odstupy i 3h normálka, vím, je to moje chyba, jen mě napadlo, zda to nemůže mít vplyv. Nerada bych pilulky měnila, jinak mi vyhovovali.
Jen se obávám zánětu apod. a nevím jak si pomoct, dokud nebudu u lékaře. Možná máte tip na nějaký přípravek, globule…. Dnes jsem měla poslední tabletku, v út očekávám menstruaci, tak snad by i to trochu pomohlo. Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
1.10.17 16:04

Já bych se tím nestresovala. Vypadá to, že ti přestala vyhovovat antikoncepce a nedrží cyklus jak by měla. Zřejmě potřebuješ silnější.

• Citovat
  • Upravit
73
25.11.17 19:33

Už jsem u lékaře byla. Všechno ok, zaměnil mi pilulky a je to v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.11.17 20:14

@Neira tak to je fajn. Doufám, že budeš s těmahle spokojená :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11.8.18 17:47

Vytok pri antikoncepci

Ahoj temer rok a pul beru depo proveru,a ted se mi po dvakrat stalo ze se mi objevil hnedy vytok stalo se to taky nekomu? Jine priznaky nemam na.gyndu se chystam hned v pondeli,k tomu beru pul roku antidepresiva dekuji za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí