Hnědy výtok a Azalia

Anonymní
2.4.13 22:03

hnědy výtok a azalia

Ahoj ženy!
mám 10.měsíčního syna a beru antikoncepci azalia, stále tedy kojím.
Dnes ráno, jsem měla hnědý výtok, nevíte co to znamená? je to začátek menstruace? děkuji za vaše názory
omlouvám se za anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
2.4.13 22:07

Může být ale může to být jen jednorázové, stát se to může. Já beru Azalii asi 10 měsíců, taky kojím a občas se mi to taky stane ale ne pravidelně…něco jako MS jsem měla v lednu a od té doby nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
2.4.13 22:09

Žádný stres…Já beru azalii taky a špiním skoro každý den… Doktor mi říkal, že je to normální, nemusí to znamenat hned MS, tyhle prášky jsou na tohle takový divný… Nedělej si z toho hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.4.13 22:27

Občas se mi to taky dělo, v jednu dobu jsem to měla asi dva týdny v kuse a už jsem si říkala, že řeknu doktorovi, že chci normální prášky - ale pak to zase přešlo. Prej to není nic divnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
2.4.13 22:45

Zakladatelka já brala Azalii po prvním porodu a právě kvůli tomuhle jsem ji vysadila, špinila jsem co 14 dní a jeden den menstruovala, druhý ne, pak zas ano, bylo to na palici. ale je to prý s Azalií normální. Bohužel nic jinýho zatím není, všechno je na stejným principu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.4.13 06:54

Já jí beru skoro rok a půl.. Špinění se objevilo na začátku - asi tři dny.. A pak v létě - dva dny.. Jinak ani ťuk, tak uvidíš, třeba se ti rozjede, třeba z toh nic nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
3.4.13 19:40

Mně se to stalo až po skoro deseti měsících! tak uvidím, je to jen trošičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
3.4.13 19:41

A jak dlouho jste kojily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.4.13 19:57

Já kojim pořád, až přestanu, nechám si napsat něco jiného. Kamarádka přes ní má miminko, tak ji moc nedůvěřuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
3.4.13 20:46

Tak to je něco :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
3.4.13 20:49

Otěhotnět se může při braní jakékoliv HA, žádná nemá spolehlivost 100%…ale ve většině případů jde spíš o chybu v braní, užívání ovlivňujících léků atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí