Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Může být ale může to být jen jednorázové, stát se to může. Já beru Azalii asi 10 měsíců, taky kojím a občas se mi to taky stane ale ne pravidelně…něco jako MS jsem měla v lednu a od té doby nic ![]()
Žádný stres…Já beru azalii taky a špiním skoro každý den… Doktor mi říkal, že je to normální, nemusí to znamenat hned MS, tyhle prášky jsou na tohle takový divný… Nedělej si z toho hlavu…
Občas se mi to taky dělo, v jednu dobu jsem to měla asi dva týdny v kuse a už jsem si říkala, že řeknu doktorovi, že chci normální prášky - ale pak to zase přešlo. Prej to není nic divnýho.
Zakladatelka já brala Azalii po prvním porodu a právě kvůli tomuhle jsem ji vysadila, špinila jsem co 14 dní a jeden den menstruovala, druhý ne, pak zas ano, bylo to na palici. ale je to prý s Azalií normální. Bohužel nic jinýho zatím není, všechno je na stejným principu.
Já jí beru skoro rok a půl.. Špinění se objevilo na začátku - asi tři dny.. A pak v létě - dva dny.. Jinak ani ťuk, tak uvidíš, třeba se ti rozjede, třeba z toh nic nebude ![]()
Mně se to stalo až po skoro deseti měsících! tak uvidím, je to jen trošičku
Já kojim pořád, až přestanu, nechám si napsat něco jiného. Kamarádka přes ní má miminko, tak ji moc nedůvěřuju ![]()
Otěhotnět se může při braní jakékoliv HA, žádná nemá spolehlivost 100%…ale ve většině případů jde spíš o chybu v braní, užívání ovlivňujících léků atd..
Ahoj ženy!
mám 10.měsíčního syna a beru antikoncepci azalia, stále tedy kojím.
Dnes ráno, jsem měla hnědý výtok, nevíte co to znamená? je to začátek menstruace? děkuji za vaše názory
omlouvám se za anonym