Je možné být těhotná?

3
1.4.13 16:10

Je možné být těhotná?

Ahoj holky…jsem 3 měsíce po porodu..po 6tinedělí jsem šla k dr a napsal mi antikoncepci a že nemám čekat až mi příjde menstruace a začnu jí brát hned..víc jak po 14 dnech braní jsme se milovali a přítel to neudržel,,,je možné že bych otěhotněla? asi týden po tom jsem to dostala, ale furt mám zvláštní pocit…těhotná být nechci a a ni nemůžu kvůli komplikacím při porodu..mám strach..tak se ptám zda je tomožné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
1.4.13 16:13

Je to kojící antikoncepce nebo kombinovaná? Kojící se může začít brát mimo cyklus, působit začne po týdnu braní. Kombinovaná se bere buď od prvního dne menstruace, to působí okamžitě nebo se začne brát mimo cyklus, pak se vysadí, proběhne ms a pokračuje se klasicky dál, to je účinná až ten další cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.4.13 16:14

@Radulili takže MS byla, antokoncepci bereš, kritický styk byl před cca 4 týdny :think: :think: :think: navrhuji udělat TT.

• Citovat
  • Upravit
3
1.4.13 16:19

Kojící to není pač nekojím…první ms jsem dostala až když jsem začla brát antikoncepci a dostala jsem jí když se máá vynechat v tom týdnu…No zítra to asi zkusím udělat ale modlím se abych nebyla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Spajee
1.4.13 16:26

Já bych řekla, že pokud byl „rizikový“ styk až po 14 dnech od nasazení antikoncepce, mělo by to být v pohodě… :think: I když ji začneš brát uprostřed cyklu, měla by účinkovat po 7 dnech… :think: Ale rozhodně si udělej test, nebo zajdi rovnou k Dr. I po různých radách, co si tu přečteš, nebudeš mít 100% jistotu, tak ať jsi hlavně v klidu co nejdřív. Však lékárny či větší drogerky v nějakých nákupních centrech jsou otevřený i dnes… Já bych vyrazila rovnou… Držím palce! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10867
1.4.13 17:09

Asi je to jen tvuj pocit, chranena by jsi mela byt. A kdyz uz jsi to dostala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
1.4.13 17:22

Pokud máš strach udělej si test, jiná rada není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
1.4.13 17:26

Nejlepsi bude si udelat test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.4.13 17:30

Jj test udělám..mě jde o to zda už jsem byla chráněná po těch 14 dnech braní antikoncepce i když jsemjí začla brát hned a nečekala na MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.4.13 17:36

Mate nekdo zkusenosti s postinorem??Kdy by se mela dostavit menstruace? Je to 14 dnu co jsem vzala tabletku a menstruaci sem nedostala a obvyklou jsem mela dostat vcera..muzu byt tehotna??Neni brzy na tehotensky test?? :nevim: diky za rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.4.13 17:38

@Beti89 těhotná být můžeš, pokud jsi MS nedostala, tak si ho udělej, od toho testy jsou. Brzo není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.4.13 17:50

Ahojky, jsem tady nová, tak se omlouvám, určite tady už tenhle dotaz byl. Teprve před měsícem jsme se začali s přitelem snažit o miminko. 27.2. Jsem dobrala poslední prášek antikoncepce. 2.3. se dostavila menstruace. Od 9.3. – 13.3. Jsme měli s přitelem styk nekolikrát za den a potom až 19.3. Od té doby už jsme styk neměli, jelikož je přitel řidič z povolání. Omlouvám se za detaily. 30.3. Se měla dostavit menstruace, ale nedostavila, tak jsem si dělala test a byl negativní :( teď je to 3 dny co se menstruace nedostavila. Cítím se pořad unavená, mám trochu citlivé bradavky, občasná bolest v podbřišku a jeden den mi bylo špatně od žaludku. Myslíte, že je možnost, že by jsem mohla být těhotná, nebo že se mi pouze prodloužil cyklus, jak jsem přestala brát HA? A kdy si mám udělat další testík? Moc děkuji za reakce a držím všem snažilkám palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
1.4.13 17:56

Mohl se prodloužit cyklus a nebo jsi těhotná, test ti to ještě třeba neukázal zkus ho znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.4.13 18:01

@sunnyho.motylek Děkuji za příspěvek. Za jak dlouho si mám test znovu udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.4.13 18:02

@Klarysek23 třeba hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie