Hoco energy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Moňas.p
3.5.14 09:38

hoco energy

Ahoj, máte někdo zkušenosti?

Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bzz
4
25.5.14 10:30

Taky by mě to zajímalo. Nemáme ho kde ozkoušet, mají ho až na druhém konci republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bzz
4
26.6.14 20:01

Tak jsem do něho šla naslepo jen dle doporučení a vůbec nelituji. Původně jsem chtěla Bebe Beni Izzy, i přesto, že byl dražší, tak mi bylo v obchodě sděleno, že Hoco je kvalitnější. Pak jsem měla vyhlédnutého Navingtona Scoonera, ale ten je za ty peníze moc drahý, na obrázku vypadá hezky, ale byla jsem zklamaná, žádná sláva. Viděla jsem kočárků hodně a z tohoto jsem nadšená. Mám barvu cacao, je krásná. Konstrukce se mi zdá oproti ostatním pevná. Sedák a pásy jsou hezky udělané, tak jako celý kočárek. Velmi hezky zpracovaný. Kapsa na opěradle, kterou jsem nikde neviděla je skvělá. Aretace kol jde lehce, madlo před dítětem lze snadnou oddělat a přidělat. Stříška má plno suchých zipů, takže jakmile dítě sedí lze ji připnout, taže nikde nevzhledně nevlaje. Skládá se velmi snadno. Oproti sporťáku, který mám od polského výrobce je to sto a jedna. Není odpružený, ale to jsem věděla, mám ho jako druhý a cestovní kočárek a na tyto účely doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí