Hoco Monterio

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
10.2.08 11:00

Hoco Monterio

Dobrý den,
prosím maminky, které máte tento kočárek o vaše zkušenosti a názory. Děkuji.
 Petra

http://www.aaakocarky.cz/product.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
213
12.2.08 14:17

Ahoj Péťo, v říjnu jsem si koupila podobný kočárek HOCO SCOOTER a byla jsem maximálně spokojená. Stejně jako s klas. kočárkem Hoco Big Foot, který stále používám. Myslím, že jde o dost kvalitní kočárky, které mají oproti jiným značkám řadu vychytávek. Hoco Scooter je řekla bych o něco stabilnější a lépe manipulovatelnější, než poptávaný Hoco Monterio. Vzhledem k tomu, že se mi v červenci narodí druhý svišť, tak budu muset kočárek prodat. Nevyužila bych tolik kočárků a ani je neměla kam dát. Kočárek jsem používala prakticky jen jeden měsíc, na zimu jsem vytáhla starý, abych si ten nový nezničila. Tak kdyby si měla zájem, tak mi napiš, pošlu ti na sebe mejlík nebo telefon. R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.2.08 17:25

Hoco Monterio

Ahoj R.,
děkuji za nabídku, ale ten Scooter se mi zdá větší a těžší než Monterio a já chci golfky malé. Já mám sporťák Jané Slalom a hledala jsem k němu golfky co nejmenší, prostorné, polohovací a se spojenou rukojetí. A narazila jsem právě na to Monterio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
3.4.08 18:32

Ahoj, zkusím oživit diskuzi. Nemáte Hoco Monterio některá, prosím? Chtěla bych něco mezi sporťákem a golfáčem a tento kočárek by to splňoval? Jste spokojené a je lůžko dost velké? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí