Hodinky proti chrápání - šli byste do toho?

24870
1.9.12 19:28

Hodinky proti chrápání - šli by jste do toho?

Hezký večer všem!

Název diskuze říká vše, tady je odkaz:

http://www.relcare.cz/…r-ce5000/p-3

http://www.zapakatel.cz/…yspete-se-do?…

http://www.vykupto.cz/…oti-chrapani

Manžel docela dost chrápe a nahlas funí, když se mi podaří usnout první, aspoň se trochu vyspím, ale k ránu už nezaberu, pokud začne motorovkou řezat les :roll:

Máte s tím někdo zkušenost, popřípadě, šli by jste do toho?

Edit: odkaz upraven, snad některý pojede 8)

Příspěvek upraven 24.07.14 v 08:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
1.9.12 19:35

Ty jo to slysim poprve nejaky hodinky proti chrapani, to bych taky potrebovala neco na chrapani, manzel taky funi a chrape a me to rusi, protoze usinam docela dlouho, kdezto manzel lehne a je tuhej hned… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.9.12 19:40

No, moc tomu nevěřím :nevim:
chlap za 10 let manželství vyzkoušel různé náplasti, spreje, kapky, ale zabralo pouze oddělené spaní ;)
a to ho kolikrát slyším chrápat i přes zeď 8o :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
1.9.12 19:47

Kdyby to fungovalo, tak klidne, ale odkaz nevidim…manzel taky chrape, me teda docela pomahaj spunty do usi. Ideal to neni, ale co nadelam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
1.9.12 19:52

Nám pomáhá Adenol. Už jsem se taky málem stěhovala :) Manžel si kape asi půl roku a téměř přestal chrápat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.9.12 20:01

Manžel strašně chrápe, když dojde po ranních nebo když je nechcípaný, což je furt, když dělá furt venku. Naučila jsem se spát se špuntama v uších, je zajímavé že ho přes ně už neslyším, ale jakmile zamrčí malá nebo jedna s dcer nějak kvíkne to okamžitě slyším i se špuntama
používám tyhle, můžu doporučit http://www.korus-eshop.cz/…-r-soft-neon žádné jiné pomůcky proti chrápání neznám, ale ráda se tu od vás nechám inspirovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
1.9.12 20:03

Odkaz jsem dala jiný a ještě z jiných stránek, mělo by to už fungovat ;)

Právě že jsem o tom teď trochu početla a vypadá to slibně.. Hodinky vysílají impulsy, které nebudí, jen upravují dech nebo co. Bezpečně prý rozpoznají jen chrápání a to toho člověka, který je má na ruce. Prý se nemůže stát, že by dávaly manželovi impulsy, kdybych nááááhodou chrápala já :mrgreen: Nedoporučují to jen těm, kdo má nějakou vadu srdce.

Příspěvek upraven 24.07.14 v 08:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
1.9.12 20:14

@IvkaH me spis vyhovujou bud voskovy nebo silikonovy, jako muze slysim, kdyz se vzbudim, ale kdyz spim, tak me to nevzbudi…

blby je ze me nevzbudi ani dcera, rano si vstava casto sama a jde si hrat, pokud kramuje v krabici, tak ji slysim, ale nekdy se tise odebere do obyvaku a to neslysim a vytuhnu a pak se s hruzou budim a hledam ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
1.9.12 20:19

Muj manzel taky chrape, ale zatim to neresime, zatim staci, kdyz do neho dloubnu nebo mu reknu at se otoci, nebo si ubere polstarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
1.9.12 20:43

Manžel také hrozně chrápal, měl i apnoické pauzy.Tak jsem ho objednala na ORL, aby provedli vyšetření. Byl i ve spánkové laboratoři. Pokud by existovaly hodinky, které zaberou, tak by je lékař určitě doporučil. U manžela sdělil, že on nemá patro nijak dlouhý, aby to bylo příčinou chrápání. Často delší bývá a to jepříčina-potom stačí operace a je po chrápání. Další příčina je obezita. Takže manželovi lékař sdělil, že když zhubne, tak přestane chrápat. Manžel od podzimu zhubnul 22 kg-a opravdu přestal chrápat. Vím, že namítnete že chrápou i hubený-ale každý tu příčinu má jinde.Ale lékař na ORL púoradí, kde je příčina a poradí léčbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
1.9.12 20:44

Já jsem si pořídila špunty do uší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.9.12 20:52

No můj muž není obézní, ale chrápe z únavy, čím víc je unavený, tím víc chrápe, dělám si z něj randu, ať už vypne tu pilu a přestane řezat dřevo, že už není kam dávat :lol:. Než jsem přišla na ty špunty, tak jsem měla chuť ho praštit něčím, jen poškrabkání ani otočení nepomáhá, on chrápe i na boku, ne jen na zádech :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
1.9.12 20:52

Já teda špunty nesnesu a už vůbec né na spaní. Manžel je hubený, takže obezitou to u něj nebude, jedině snad to ORL.

Ty hodinky jsou nějaká novinka právě na trhu a navíc, nepomůže to na furt, ale jen, když budou na ruce.

Příspěvek upraven 24.07.14 v 08:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.9.12 20:57

My jedeme porad na mlaskani :mrgreen: hodinkam bych neverila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
1.9.12 21:02

Měla jsem problém si na špunty zvyknout, ale zvykla jsem si na ně pak tak, že už nemůžu spát bez nich ani když spím jinde než manžel :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí