Hojení po porodu

131
8.8.17 18:28

Hojení po porodu

Ahoj holky, měla jsem pohodový, rychlý a pěkný porod. Nebyla jsem ani nějak potrhaná - jeden steh vnější a „trochu“ i vnitřně, ale nic co by bylo na šití. Otázka zní měl jste to někdo podobně a jak dlouho se vám to hojilo? Mám skoro po šestinedělí a furt cítím, že mě to „táhne“, sex jsme již zkoušeli, ale bez úspěchu - bolelo to.. Bojím se, že sex bude odteď dost bolestivý… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
8.8.17 18:41

@MartinaTru neboj to je normální, jizvička at je se sebemenší nebo větší bolí dlouho, hodně holek už jí cítí navždy. Mě osobně po prvním porodu bolele cca půl roku, po druhém přes rok a po třetím už oni vím stále, i dokonce reaguje na změnu počasí :/. Ale ty jsi ještě krátce po porodu, ono se sice říká šestinedělí, ale tělo se dává do kupy až půl roku, jediné co mohu poradit tak promazávat a jizvičku masírovat, a při sexu používat gel, olejíček a pod :) a hlavně s každým dalším pokusem to bude lepší a lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
8.8.17 19:25

@MartinaTru ahojky pokud tě to bolí spíš vevnitř kup si hema gel nebo HA gel a promazávej…mě hodně pomohli na lepší hojení homeopatika arnica montana 9 ch a staphysagria 15 ch - 5 kuliček 2* denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
8.8.17 19:30

@MartinaTru ja byla šitá, několik stehů, a začátky proste na nic. Ono se to tam musi jakoby roztahat. Buďte trpelivi, opatrní a zkoušejte dal.

• Citovat
  • Upravit
250
8.8.17 20:32

Ahoj. Hojila jsem se u prvni celkem rychle…ale sex me bolel, vse me tak nejak talo (jizvicky) cca dalsi 3mesice. Zlepsovalo se to ale po kazdem sexu. Tak do pul roku uz byl sex zase jako pred porodem. Po druhem porodu to trvalo jen o neco dyl…
Kazdopadne vzdy prvni pokusy o sex dopadly dost spatne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.8.17 09:07

@brumi no my to jen zkoušeli, připadala jsem se připravená, tělo už si říkalo :lol: ale hned si to rozmyslelo :lol: jízvu mám venku, ale tam je to už zahojené, ale vevnitř je to na nic…

@nelinka204 moc děkuji za tip, určitě vyzkouším, snad zabere ;)

@Marie432875 @MiraMoo díky holky za podporu, takže zkoušet, zkoušet a doufat že to dopadne :roll: Mě se nějak ani po té poslední zkušenosti nechce, ale asi se osmělím a uvidíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
9.8.17 11:42

@MartinaTru neboj to chce opravdu jen čas :) zkoušejste pomalinku a po kousíčkách a bude zase dobře :). Navíc jak píšeš máš teď stzrach to zkusit znovu a to dělá taky hodně aniž by jsi chtěla budeš stažená a o to víc to nepůjde, zkusila bych první jen mazlení a pak pokaždé víc a víc :). Já ml po třetím dokonce takový divný blok vnitřní že jsem si furt říkala on to při tom pozná co když už tam dole nejsem jako předtím a při každém pokusy konec stažená a ani za nic, až jsem se odblokovala tak to šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
7.11.17 18:12

Ahoj holky. Potřebovala bych poradit, jestli to je normální. Jsem dnes 19.den po porodu. Porod byl první a rychly.Jsem jen trochu sita a jizva me uz skoro neboli. Mám ale problém s tim, ze mě boli leva strana spodku 8o..Pod stydkou kosti to začíná a pokračuje kolem rodidel dozadu :lol:,ale opravdu jen na leve strane. Citim to tak 10 dni.Po noci to bolí méně, ale při pohybu to citim a večer po celém dni uz dost. Hlavně cela ta oblast je citlivá i při dotyku, ve sprse je citlivá i kůže. Tak nevím..Jsou tam nějaké vazy třeba? Nechci plasit, vim, ze po porodu bolí kde co, ale měla jste to taky některá? Dekuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
8.11.17 12:02

@Baruunečka ahojky mě tedy bolel celý spodek pač jsem byla i dost šitá…navíc se během porodu vše ještě rozvulněju…mě navíc doktorka při kontrakcích vytáčela nohu na opačnou stranu…jediné co můžu poradit je vyzkoušet homeopatika arnica montana 9 ch 5 kuliček 2*denně a doplnit si vápník…mě malá tak odvápnila, že jsem musela brát calratte…Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.18 09:23

Je někdo kdo se hojil snadno a krvácel krátce a málo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.18 15:10

Jaké bylo vaše šestinedělí - bylo bolavé a celé prokrvácené?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100