E-shopy s holčičím oblečení 80

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
259
27.2.15 12:52

holčičí 80

Zdravím maminky..

nemáte nějaký zdroj internetových krámků, kde by se za rozumný peníz dalo nakoupit oblečení pro roční holčičku? Zkoušela jsem balíky oblečení a i kusovky „z bazaru“.. ale buď domů přišla úplná hrůza nebo kusovka + poštovné vyšlo stejně jako nové… potřebovala bych nějaký obchůdek, kde by se dalo nakoupit všechno.. od body, triček, elasťáčků, tuniček, kalhot, punčocháčků, šatiček… až po fusekle a bundičky… budu ráda za každý odkaz :).

Děkuji P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4658
27.2.15 12:55

Není nad to, kupovat v kamenném obchodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
27.2.15 12:57

Dost se toho dá najít na Brumla sekáči, ale nikdy tam není to, co potřebuju zrovna já :oops: :cert: jinak máme rádi tesco! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
27.2.15 13:21

Nové se dá koupit levně v Lidlu, Tescu a Kiku. Tam jsem teď kupovala moc hezké džíny za 79 kč, to často neseženu ani v bazárku. Na aukru se dá sehnat hodně levně, ale je to trochu risk, co přijde. Na to je nejlepší néjaký kamenný bazar v okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
27.2.15 13:21

Poslala jsem ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
27.2.15 13:43

@Proužek na to je lepší než přes net bazar, zajít do kameného sekáče nebo ještě líp na nějakou burzu v okolí. My v Brně zrovna budeme mít za 14 dní a pořizuji tam klukovi do školky spoustu trik, mikin, tepláků kalhot atd. Osobně si prohlídneš ohmatáš a třeba i vyzkoušíš a máš vše na stejném místě. Pomáhám i s organizací a je tam např. 20ks kalhot od jedné velikosti, takže výběr velký, ale samo že se musíš přehrabovat a vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11774
27.2.15 14:10

Ja jsem hodne nakupovala na Brumla.cz, byla jsem tam spokojena. Skoda, ze na vetsi deti uz se toho tolik nesezene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.2.15 14:29

Na burzu se chystám, u nás je každou neděli brzy ráno… ale co jsem procházela bazárky - kamenné, tak spíše ty menší velkosti… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
12.3.15 21:42

@medunka23 taky me to napadlo, nechapu jak by nekdo moh vychvalovat eshop, s takovejma cenama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat