Oblečení Anglie na mimibazaru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Oblečení Anglie na mimibazaru
Ahoj maminky, chtěla bych se Vás zeptat, jestli tu je někdo, kdo nakupuje od nějaké prodávající na mimibazaru oblečení z Anglie?
.NOVÉ!!! Nemůžu nikoho najít, kdo by měl trošku větší nabídku oblečení atd…Prosím Vás bud o odkaz a nebo napsání ID.Nebo jestli jsou i maminky, které by mi to objednali, kdybych si něco vybrala z katalogu. Mám jednu takovou maminku na Topolino a to je super. Bazárek má úplně plný, krásných nových věcí.
Bohužel to ale vypadá, že je to jediný člověk na bazaru
,protože ty co jsem našla mají tak max.2 věci.
.U koho nakupujete vy? děkuji všem
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já si objednávám sama nebo dohromady s kamarádkami George a ve Sportsdirectu, jinak hodně takových maminek, co objednávají z Anglie na kšeft má skupinky na FB.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, co přesně myslíš tím z Anglie…
já sama objednávám ze Sportsdirectu třeba a to zvlásneš i ty
Nebo myslíš třeba Next??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, nedávno jsem koukala, že i Asda (George oblečení) dělá dovoz do ČR. Ale netýká se to oblečení s motivem Disney.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bumbinka prosim te a poradila bys mi s objednavkou? Kupovala jsem to vzdy pres zprostredkovatelky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gonyosoma Next si taky můžeš koupit sama, http://cz.nextdirect.com/cs/
S objednávkou můžu poradit, pokud chceš něco konkrétního, ale podle mě na tom není co zkazit, hlavně musíš mít kartu na platby po internetu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bumbinka next nechci. Posledni dobou mi prijde nejaky horsi. Chtela bych george, ale vse, co jsem vybrala (detske), ma skrtuty ledatydlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gonyosoma protože vybiras oblečení s motivem Disney. Nějak je to chráněné, že se to nesmí prodávat. Musíš vybirat oblečení bez Disney.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, přesně tak, z george jde licenční obečení objednat jen do Anglie, do zahraničí to neposílají. Třeba ze sportsdirectu se k nám dá objednat i Disney.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, tak to nepůjde, protože takovou kartu na platby nemám a nejspíš ani nechci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@trpaslinka neni to disney. Nejde nic z toho, co jsem vybrala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit