XXL plavky - kde a jaké?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4984
20.2.15 19:59

XXL plavky kde a jake?

Ahojky. „Velke“ holky prosim, kde koupit plavky? Nejlepe aby byl vrsek jakoby tricko. Mam miry 121-116-111 a jsem s vybiranim v koncich. Diky za rady :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
20.2.15 20:01

Tankiny maj v Kiku i ve velkých velikostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
20.2.15 20:04

Ja si koupila krasne v Tescu, maji tam velikosti i pres 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
20.2.15 20:04

Neoprén nesedí? :mrgreen:
Já mám zas velký prsa, taky pro mě problém. Plavky mám značkový, aby vydržely nápor. Jinak já si nemůžu koupit podprsenku tamhle v… za 150,–. Takovou velikost ani nevyrábí. Nedávno jsem si byla kupovat podprsenku, říkám chci tu a tu a velikost. Tak od té značky už jí nemají! Co já jednou budu dělat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
20.2.15 20:06

Ja kupovala velikost 46 a sla jsem radsi do jednodilnych. u tankin se mi vzdy ten vrsek vyhrnoval. a ty jednodilne uz nedelaji jen takove obyc, daji se i ve velkych velikostech koupit fakt pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
20.2.15 20:10

V tescu? Včera jsem tam byla a prodavačky říkala něco o plavkách za 25,–, že jí projely troje přes kasu a že chce taky. :) Ale nevím, jak na tom jsou velikostně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.2.15 20:33

Holky Ostravačky, zásadně doporučuju Domeček http://prodejnadomecek.ic.cz/ kousek od Dakoty. Paní tam má plavky v jedné barvě velikost 32-60 a více?
Extra vám nakombinuje spodek i vrch, fakt paní, která se vyzná. Už jsem kupovala dvakrát a můžu říct, že perfektní - a navíc má i značkové pro opravdu „tlusté“ ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
20.2.15 20:34

Jen rada - i mě se tankiny vyhrnovaly nahoru, a abych je měla tak široký, aby to splívalo, tak se fakt už chodim koupat ve stanu :D
Mám podobné míry jako ty (bývalo to horší) a koupila jsem si jednodílné v Decathlonu, stály pár korun, ale drží a na to moje koupání párkrát do roka stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4042
20.2.15 20:39
@kvitk1 píše:
Neoprén nesedí? :mrgreen:
Já mám zas velký prsa, taky pro mě problém. Plavky mám značkový, aby vydržely nápor. Jinak já si nemůžu koupit podprsenku tamhle v… za 150,–. Takovou velikost ani nevyrábí. Nedávno jsem si byla kupovat podprsenku, říkám chci tu a tu a velikost. Tak od té značky už jí nemají! Co já jednou budu dělat??

Prosim te, tak az sezenes plavky, kde ti vrchni dil pobere airbagy, tak mi dej vedet :mrgreen:, ja mam taky mega a uz ted mam z leta hlavu v pejru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
20.2.15 20:43

Já si kupuju zmenšovací podprsenku, která perfektně drží a prsa stáhne. Jen se neptej na číslo, obvod 75 a košíčky?? Se stydim… :oops:
@marcellia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
20.2.15 20:46

Jéé tady se mi líbí :)
Až budete mít nějaký tip na jednodílné velikost cca 42 s obr košíčkama, a nebudou vypadat jak když jde člověk na plavecké zvody- sem s nimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
20.2.15 20:48

@kvitk1 i plavky dělají zmenšující podprdy?
já kupuju tež zmensující u Triumfu a super! jen teda plavky nemají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
20.2.15 20:49

Vetsinou Tesca a takovy nemaji takove kosicky. Vetsinou D a i to je nekdy zazrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4042
20.2.15 20:49

: jeee a kde prodavaj zmensovaci podprdu? Tu chci!!! Nesnasim svy dudy :oops: :roll:
A jestli mas obvod jen 75, tak to mas v pohode, ja mam 95, to uz je panecku jiny cislo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
20.2.15 20:53

@Helenie
Kupovala jsem triumph a teď už triola. triumph mou velikost už asi nedělá. Plavky mám taky triumph a docela sedí.
V lidlu mají taky akce a já bych do tý podprsenky dala jen bradavky a víc by se tam nevešlo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat