XXL plavky - kde a jaké?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
22.2.15 19:12
@cikcak píše:
taky nemám postavu modelky, ale plavky vcelku jsou estetičtější. klíčové je pořešit velmi pevnou podprsenku, moje prsa by také šnůřky neudržely. Mám opravdu pevnou podprdu s kosticemi vsazenou do plavek i po letech mi ty plavky obdivují, jak dělají hezká prsa.

Takze to bude asi chtit stejne vyzkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 19:13
@SIMONA1234 píše:
Tak ty máš o dost větší „přednosti“ než já… :mrgreen: :oops: myslím tím, že nemám stejnou velikost kalhotek a podprdy…a pokud značka nevyrábí odděleně plavky (kalhotky a podprdu), tak mám taky problém…buď mi sedí podprda a kalhotky padají, nebo opačně…vyřeší mi to tkaničky.

Ja bych ty prednosti nejradsi urizla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
22.2.15 19:13
@Ondrášovka.N píše:
Rekni mi kdy a jdeme nakoupit. Ale az do 17hodine odpoledni

Já se přizpůsobím tobě… :kytka: ty máš prcky…jen to musí být do 6.3. (7.3. jdeme k našim na oslavu) já můžu v týdnu i o víkendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
22.2.15 19:14
@Ondrášovka.N píše:
Ja bych ty prednosti nejradsi urizla :cert:

já ti opravdu rozumím, já sobě také. Nejlépe je „nežrat“ a ony se zmenší. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 19:16
@cikcak píše:
já ti opravdu rozumím, já sobě také. Nejlépe je „nežrat“ a ony se zmenší. :lol: :lol:

No jo treba. A jeste kojeni no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
22.2.15 19:16
@Ondrášovka.N píše:
Takze to bude asi chtit stejne vyzkouset.

nemusíš, já nic neřešila, nic nezkoušela, jen objednala a čekala a mile jsem byla překvapena výsledkem, nesnáším hadry, nakupování, takže příště objednávám zase, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 19:22
@SIMONA1234 píše:
Já se přizpůsobím tobě… :kytka: ty máš prcky…jen to musí být do 6.3. (7.3. jdeme k našim na oslavu) já můžu v týdnu i o víkendu…

Psala jsem na FB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 19:23
@cikcak píše:
nemusíš, já nic neřešila, nic nezkoušela, jen objednala a čekala a mile jsem byla překvapena výsledkem, nesnáším hadry, nakupování, takže příště objednávám zase, :mrgreen:

Mozna to risknu. Uvidime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
22.2.15 20:10
@kvitk1 píše:
Jenom E? To já si kupuju větší. 8o Bohužel.

Faaakt? Takze nejsem jedina :D…hele a beres to jako svoje prednosti nebo ti jsou ne obtiz? Protoze ja diky tomu vypadam jeste korpulentneji nez opravdu jsem. Nejdriv jdou kozy, pak ja. Si s nima pripadam jak naka kojna tetka.
Muj sen je jit na zmenseni a nechat si udelat pekny dvojcicky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 20:21
@marcellia píše:
Faaakt? Takze nejsem jedina :D…hele a beres to jako svoje prednosti nebo ti jsou ne obtiz? Protoze ja diky tomu vypadam jeste korpulentneji nez opravdu jsem. Nejdriv jdou kozy, pak ja. Si s nima pripadam jak naka kojna tetka.
Muj sen je jit na zmenseni a nechat si udelat pekny dvojcicky :mrgreen:

Sice to nebyl dotaz na me ale ja je nesnasim. :D taky se tesim na zmenseni, mozna mi to pujde pres pojistovnu - bolest zad a hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
22.2.15 20:22

@marcellia
Spíš jsou na obtíž. Já mám zmenšovací podprsenku, takže to trošku zmenší a zvednou se (opticky). A člověk vypadá tlustější než je. Sháněla jsem podprsenku bez ramínek v mé velikosti. Tak taková prostě neexistuje. Nejradši nosím volnější trička. Moc upnutý stydím se. :oops:
Co já slýchávám za poznámky.. Jdu po městě a slyším. Nejste náhodou z Dejvic?? Že tam toho máte nejvíc. Stojím u regálu se zbožím, vybírám.. Pak najednou slyším, to snad není možný, takový kozy! A kam se ti koukají mužský? Mně třeba do výstřihu.. a ne do očí, neříkám, že všichni. Beru prsa jako obtíž a chtěla bych je mít jako má sestra (já říkám mínus jedničky). Závidím. I když zhubnu, má prsa zůstanou… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
22.2.15 20:28
@Ondrášovka.N píše:
Sice to nebyl dotaz na me ale ja je nesnasim. :D taky se tesim na zmenseni, mozna mi to pujde pres pojistovnu - bolest zad a hlavy
:) zada me bolej taky, s tou hlavou bych musela zasimulovat :lol:..ale mam takovej pocit, ze by me nejdriv tlacili do zhubnuti..ja se na to pred lety ptala, ale pry je mam jeste maly na to, aby mi to pojistovna schvalila..no je fakt ze v tu dobu byly holky jeste mensi..a to jsem si rikala, ze vetsi uz je snad mit nemuzu..ups!!! Muzu! :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
22.2.15 20:31
@kvitk1 píše:
@marcellia
Spíš jsou na obtíž. Já mám zmenšovací podprsenku, takže to trošku zmenší a zvednou se (opticky). A člověk vypadá tlustější než je. Sháněla jsem podprsenku bez ramínek v mé velikosti. Tak taková prostě neexistuje. Nejradši nosím volnější trička. Moc upnutý stydím se. :oops:
Co já slýchávám za poznámky.. Jdu po městě a slyším. Nejste náhodou z Dejvic?? Že tam toho máte nejvíc. Stojím u regálu se zbožím, vybírám.. Pak najednou slyším, to snad není možný, takový kozy! A kam se ti koukají mužský? Mně třeba do výstřihu.. a ne do očí, neříkám, že všichni. Beru prsa jako obtíž a chtěla bych je mít jako má sestra (já říkám mínus jedničky). Závidím. I když zhubnu, má prsa zůstanou… 8o

Presne! A ty blby komentare kolikrat :zed: a nejvic me stvou od takovych tech oplzlych dedku.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 20:33

Fakt maji kecy jo? ja jeste zadny neslysela, nebo si nevzpominam, asi pusobim drsne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
22.2.15 20:37
@kvitk1 píše:
@marcellia
Co já slýchávám za poznámky.. Jdu po městě a slyším. Nejste náhodou z Dejvic?? Že tam toho máte nejvíc. Stojím u regálu se zbožím, vybírám.. Pak najednou slyším, to snad není možný, takový kozy! A kam se ti koukají mužský? Mně třeba do výstřihu.. a ne do očí, neříkám, že všichni. Beru prsa jako obtíž a chtěla bych je mít jako má sestra (já říkám mínus jedničky). Závidím. I když zhubnu, má prsa zůstanou… 8o

Já jsem z Dejvic… :mrgreen: Je fakt, že v 16-20 jsem měla v oblasti hrudníku cca 75D…no, už nemám…2 roky kojení se projevily… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat