XXL plavky - kde a jaké?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@cikcak píše:
taky nemám postavu modelky, ale plavky vcelku jsou estetičtější. klíčové je pořešit velmi pevnou podprsenku, moje prsa by také šnůřky neudržely. Mám opravdu pevnou podprdu s kosticemi vsazenou do plavek i po letech mi ty plavky obdivují, jak dělají hezká prsa.
Takze to bude asi chtit stejne vyzkouset.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SIMONA1234 píše:
Tak ty máš o dost větší „přednosti“ než já…![]()
myslím tím, že nemám stejnou velikost kalhotek a podprdy…a pokud značka nevyrábí odděleně plavky (kalhotky a podprdu), tak mám taky problém…buď mi sedí podprda a kalhotky padají, nebo opačně…vyřeší mi to tkaničky.
Ja bych ty prednosti nejradsi urizla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
Rekni mi kdy a jdeme nakoupit. Ale az do 17hodine odpoledni
Já se přizpůsobím tobě…
ty máš prcky…jen to musí být do 6.3. (7.3. jdeme k našim na oslavu) já můžu v týdnu i o víkendu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
Ja bych ty prednosti nejradsi urizla
já ti opravdu rozumím, já sobě také. Nejlépe je „nežrat“ a ony se zmenší.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cikcak píše:
já ti opravdu rozumím, já sobě také. Nejlépe je „nežrat“ a ony se zmenší.![]()
No jo treba. A jeste kojeni no :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
Takze to bude asi chtit stejne vyzkouset.
nemusíš, já nic neřešila, nic nezkoušela, jen objednala a čekala a mile jsem byla překvapena výsledkem, nesnáším hadry, nakupování, takže příště objednávám zase, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SIMONA1234 píše:
Já se přizpůsobím tobě…ty máš prcky…jen to musí být do 6.3. (7.3. jdeme k našim na oslavu) já můžu v týdnu i o víkendu…
Psala jsem na FB
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cikcak píše:
nemusíš, já nic neřešila, nic nezkoušela, jen objednala a čekala a mile jsem byla překvapena výsledkem, nesnáším hadry, nakupování, takže příště objednávám zase,
Mozna to risknu. Uvidime ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 píše:
Jenom E? To já si kupuju větší.Bohužel.
Faaakt? Takze nejsem jedina
…hele a beres to jako svoje prednosti nebo ti jsou ne obtiz? Protoze ja diky tomu vypadam jeste korpulentneji nez opravdu jsem. Nejdriv jdou kozy, pak ja. Si s nima pripadam jak naka kojna tetka.
Muj sen je jit na zmenseni a nechat si udelat pekny dvojcicky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia píše:
Faaakt? Takze nejsem jedina…hele a beres to jako svoje prednosti nebo ti jsou ne obtiz? Protoze ja diky tomu vypadam jeste korpulentneji nez opravdu jsem. Nejdriv jdou kozy, pak ja. Si s nima pripadam jak naka kojna tetka.
Muj sen je jit na zmenseni a nechat si udelat pekny dvojcicky
Sice to nebyl dotaz na me ale ja je nesnasim.
taky se tesim na zmenseni, mozna mi to pujde pres pojistovnu - bolest zad a hlavy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia
Spíš jsou na obtíž. Já mám zmenšovací podprsenku, takže to trošku zmenší a zvednou se (opticky). A člověk vypadá tlustější než je. Sháněla jsem podprsenku bez ramínek v mé velikosti. Tak taková prostě neexistuje. Nejradši nosím volnější trička. Moc upnutý stydím se. ![]()
Co já slýchávám za poznámky.. Jdu po městě a slyším. Nejste náhodou z Dejvic?? Že tam toho máte nejvíc. Stojím u regálu se zbožím, vybírám.. Pak najednou slyším, to snad není možný, takový kozy! A kam se ti koukají mužský? Mně třeba do výstřihu.. a ne do očí, neříkám, že všichni. Beru prsa jako obtíž a chtěla bych je mít jako má sestra (já říkám mínus jedničky). Závidím. I když zhubnu, má prsa zůstanou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
Sice to nebyl dotaz na me ale ja je nesnasim.taky se tesim na zmenseni, mozna mi to pujde pres pojistovnu - bolest zad a hlavy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 píše:
@marcellia
Spíš jsou na obtíž. Já mám zmenšovací podprsenku, takže to trošku zmenší a zvednou se (opticky). A člověk vypadá tlustější než je. Sháněla jsem podprsenku bez ramínek v mé velikosti. Tak taková prostě neexistuje. Nejradši nosím volnější trička. Moc upnutý stydím se.
Co já slýchávám za poznámky.. Jdu po městě a slyším. Nejste náhodou z Dejvic?? Že tam toho máte nejvíc. Stojím u regálu se zbožím, vybírám.. Pak najednou slyším, to snad není možný, takový kozy! A kam se ti koukají mužský? Mně třeba do výstřihu.. a ne do očí, neříkám, že všichni. Beru prsa jako obtíž a chtěla bych je mít jako má sestra (já říkám mínus jedničky). Závidím. I když zhubnu, má prsa zůstanou…
Presne! A ty blby komentare kolikrat
a nejvic me stvou od takovych tech oplzlych dedku.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt maji kecy jo? ja jeste zadny neslysela, nebo si nevzpominam, asi pusobim drsne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 píše:
@marcellia
Spíš jsou na obtíž. Já mám zmenšovací podprsenku, takže to trošku zmenší a zvednou se (opticky). A člověk vypadá tlustější než je. Sháněla jsem podprsenku bez ramínek v mé velikosti. Tak taková prostě neexistuje. Nejradši nosím volnější trička. Moc upnutý stydím se.
Co já slýchávám za poznámky.. Jdu po městě a slyším. Nejste náhodou z Dejvic?? Že tam toho máte nejvíc. Stojím u regálu se zbožím, vybírám.. Pak najednou slyším, to snad není možný, takový kozy! A kam se ti koukají mužský? Mně třeba do výstřihu.. a ne do očí, neříkám, že všichni. Beru prsa jako obtíž a chtěla bych je mít jako má sestra (já říkám mínus jedničky). Závidím. I když zhubnu, má prsa zůstanou…
Já jsem z Dejvic…
Je fakt, že v 16-20 jsem měla v oblasti hrudníku cca 75D…no, už nemám…2 roky kojení se projevily… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit