XXL plavky - kde a jaké?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
20.2.15 20:59
@marcellia píše: : jeee a kde prodavaj zmensovaci podprdu? Tu chci!!! Nesnasim svy dudy :oops: :roll:
A jestli mas obvod jen 75, tak to mas v pohode, ja mam 95, to uz je panecku jiny cislo :zed:

A to je obvod pod nebo pres? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
20.2.15 21:01

@Ondrášovka.N Ahoj, mám několik z Bonprix a jsem naprosto spokojená - jak s velikostí, tak materiálem a střihem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
20.2.15 21:07
@kokomo píše:
@Ondrášovka.N Ahoj, mám několik z Bonprix a jsem naprosto spokojená - jak s velikostí, tak materiálem a střihem :palec:

Tam maj hezky ale fakt nevim jakou velikost bych si mela vybrat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
20.2.15 21:10
@Ondrášovka.N píše:
Tam maj hezky ale fakt nevim jakou velikost bych si mela vybrat :zed:

No chce to se pořádně přeměřit a mrknout do tabulky - košíčky odpovídají, jinak velikost jako 40,42 a tak beru vždy o číslo menší než mi vyjde v tabulce. Jinak není problém u nich vyměnit za jinou velikost, ale uznávám, že je to vopruz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
20.2.15 21:13
@kokomo píše:
No chce to se pořádně přeměřit a mrknout do tabulky - košíčky odpovídají, jinak velikost jako 40,42 a tak beru vždy o číslo menší než mi vyjde v tabulce. Jinak není problém u nich vyměnit za jinou velikost, ale uznávám, že je to vopruz…

Prave kosicky jo, ale pak zas treba bricho snad 50 a p.del zase min :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
20.2.15 21:15
@Ondrášovka.N píše:
Prave kosicky jo, ale pak zas treba bricho snad 50 a p.del zase min :nevim:

No některé kousky jdou koupit zvlášť. Já jsem tohle vyřešila tak, že mám několik čistě černých kalhotek a k tomu si kupuju už jen vršky - buď černé, nebo v nějaké hezké barevné kombinaci s černou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
20.2.15 21:19
@kokomo píše:
No některé kousky jdou koupit zvlášť. Já jsem tohle vyřešila tak, že mám několik čistě černých kalhotek a k tomu si kupuju už jen vršky - buď černé, nebo v nějaké hezké barevné kombinaci s černou :pankac:

To by taky slo. Ale ja nechci aby mi bylo videt bricho. A tech tankin zvlast moc neni. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
20.2.15 21:22
@Ondrášovka.N píše:
To by taky slo. Ale ja nechci aby mi bylo videt bricho. A tech tankin zvlast moc neni. :(

to nevím, ale tak bych si koupila ty tankiny komplet a k tomu kalhotky ve vhodné velikosti zvlášť :nevim: Zase tam ty plavky tak drahé nemají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
20.2.15 21:30
@kokomo píše:
to nevím, ale tak bych si koupila ty tankiny komplet a k tomu kalhotky ve vhodné velikosti zvlášť :nevim: Zase tam ty plavky tak drahé nemají…

Dobry napad dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
20.2.15 21:45

@kvitk1 Triola? to me překvapuje, jednou jsem se tam ptala a zmenšující prej nedělají…pravda, byla tam „divná“ slečna, která asi moc nevěděla a navíc je to už nějaký pátek…Zajdu! a plavky od Triumphu? to jsem netušila…Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
20.2.15 22:20

Triola je levnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
22.2.15 18:04
@Ondrášovka.N píše:
A to je obvod pod nebo pres? :think:

No to teda nevím teď :think:..kupuju si většinou velikost 95 E :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 18:08
@marcellia píše:
No to teda nevím teď :think:..kupuju si většinou velikost 95 E :zed:

To 95 oznacuje velikost pod prsy a E velikost kosicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
22.2.15 18:14
@Ondrášovka.N píše:
To 95 oznacuje velikost pod prsy a E velikost kosicku

Tak vidíš..prostě mega dudy :poblion:,a s věkem mi je ta gravitace táhne čím dál víc dolů a dolů..už jen čekám, až se mi dotknou pupku :zed:. Ale asi je to i nadváhou. Uff..taky s tim bojuješ nebo už jsi to vzdala a jsi smířená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 18:17
@marcellia píše:
Tak vidíš..prostě mega dudy :poblion:,a s věkem mi je ta gravitace táhne čím dál víc dolů a dolů..už jen čekám, až se mi dotknou pupku :zed:. Ale asi je to i nadváhou. Uff..taky s tim bojuješ nebo už jsi to vzdala a jsi smířená?

Ja kdyz jsem kupovala naposledy kvalitni podprdu, tak jsem mela 85gg mebo tak neco. Vahu jsem nikdy extra neresila, ani hubnuti nejak neresim. Po druhem porodu jsem mela 102 ted mam asi 94, takze o 20vic nez pred detma. Ale pokud to pujde tak to pujde schodit, pokud ne, tak se svet nezhrouti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat