XXL plavky - kde a jaké?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@marcellia píše: : jeee a kde prodavaj zmensovaci podprdu? Tu chci!!! Nesnasim svy dudy![]()
A jestli mas obvod jen 75, tak to mas v pohode, ja mam 95, to uz je panecku jiny cislo
A to je obvod pod nebo pres? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N Ahoj, mám několik z Bonprix a jsem naprosto spokojená - jak s velikostí, tak materiálem a střihem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kokomo píše:
@Ondrášovka.N Ahoj, mám několik z Bonprix a jsem naprosto spokojená - jak s velikostí, tak materiálem a střihem
Tam maj hezky ale fakt nevim jakou velikost bych si mela vybrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
Tam maj hezky ale fakt nevim jakou velikost bych si mela vybrat
No chce to se pořádně přeměřit a mrknout do tabulky - košíčky odpovídají, jinak velikost jako 40,42 a tak beru vždy o číslo menší než mi vyjde v tabulce. Jinak není problém u nich vyměnit za jinou velikost, ale uznávám, že je to vopruz…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kokomo píše:
No chce to se pořádně přeměřit a mrknout do tabulky - košíčky odpovídají, jinak velikost jako 40,42 a tak beru vždy o číslo menší než mi vyjde v tabulce. Jinak není problém u nich vyměnit za jinou velikost, ale uznávám, že je to vopruz…
Prave kosicky jo, ale pak zas treba bricho snad 50 a p.del zase min ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
Prave kosicky jo, ale pak zas treba bricho snad 50 a p.del zase min
No některé kousky jdou koupit zvlášť. Já jsem tohle vyřešila tak, že mám několik čistě černých kalhotek a k tomu si kupuju už jen vršky - buď černé, nebo v nějaké hezké barevné kombinaci s černou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kokomo píše:
No některé kousky jdou koupit zvlášť. Já jsem tohle vyřešila tak, že mám několik čistě černých kalhotek a k tomu si kupuju už jen vršky - buď černé, nebo v nějaké hezké barevné kombinaci s černou
To by taky slo. Ale ja nechci aby mi bylo videt bricho. A tech tankin zvlast moc neni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
To by taky slo. Ale ja nechci aby mi bylo videt bricho. A tech tankin zvlast moc neni.
to nevím, ale tak bych si koupila ty tankiny komplet a k tomu kalhotky ve vhodné velikosti zvlášť
Zase tam ty plavky tak drahé nemají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kokomo píše:
to nevím, ale tak bych si koupila ty tankiny komplet a k tomu kalhotky ve vhodné velikosti zvlášťZase tam ty plavky tak drahé nemají…
Dobry napad dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 Triola? to me překvapuje, jednou jsem se tam ptala a zmenšující prej nedělají…pravda, byla tam „divná“ slečna, která asi moc nevěděla a navíc je to už nějaký pátek…Zajdu! a plavky od Triumphu? to jsem netušila…Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
A to je obvod pod nebo pres?
No to teda nevím teď
..kupuju si většinou velikost 95 E ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia píše:
No to teda nevím teď..kupuju si většinou velikost 95 E
To 95 oznacuje velikost pod prsy a E velikost kosicku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
To 95 oznacuje velikost pod prsy a E velikost kosicku
Tak vidíš..prostě mega dudy
,a s věkem mi je ta gravitace táhne čím dál víc dolů a dolů..už jen čekám, až se mi dotknou pupku
. Ale asi je to i nadváhou. Uff..taky s tim bojuješ nebo už jsi to vzdala a jsi smířená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia píše:
Tak vidíš..prostě mega dudy,a s věkem mi je ta gravitace táhne čím dál víc dolů a dolů..už jen čekám, až se mi dotknou pupku
. Ale asi je to i nadváhou. Uff..taky s tim bojuješ nebo už jsi to vzdala a jsi smířená?
Ja kdyz jsem kupovala naposledy kvalitni podprdu, tak jsem mela 85gg mebo tak neco. Vahu jsem nikdy extra neresila, ani hubnuti nejak neresim. Po druhem porodu jsem mela 102 ted mam asi 94, takze o 20vic nez pred detma. Ale pokud to pujde tak to pujde schodit, pokud ne, tak se svet nezhrouti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit