Dámský elekrický holící strojek (ne depilační)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holící strojek
Poraďte mi prosím, typ a značku dámského holícího strojku,se kterým jste spokojené. Nechci depilační pouze holící.Původně jsem chtěla i s možností připojení na šňůru,ale takový jsem nesehnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, já mám s holicíma depilačníma strojkama (elektrickýma) poměrně špatné zkušenosti
. Nikdy nevezmou kůži dohola tak, jako žiletky. Totéž mi potvrdila kamarádka…(měla jsem Braun Lady Style LS 5160-ne přesně tento typ, nebylo tam tolik nástavců)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musím se připojit ke Kaatii. Mám stejnou zkušenost, že elektrické holící strojky neoholí nikdy dohladka. Alespoň moje nohy teda ne.
Používám klasický holící strojek Venus a jsem naprosto spokojená.
Ten mohu vřele doporučit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha zapomněla jsem napsat, že se mi jedná o elektrický. Mám ekzém a citlivou kůži a tudíž holení žiletkou nepřipadá v úvahu a depilaci nechci, nejsem masochistka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmmm, tak jsem chtěla poradit taky jen žiletku, ale to se nechytám. Se strojkama mám taky celkem špatný zkušenosti, ale pokud natrefíš na nějaký fakt dobrý, určitě sem napiš značku. ![]()
- Citovat
- Upravit
Zajímal by mě Váš názor na tento holící strojek. Opravdu je s ním vše bezbolestně, nebo je to reklamní…? Doposud jsem vždycky používala žiletky.
Příspěvek upraven 23.02.18 v 16:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nu věřím, že tu ženskou v reklamě nic nebolelo, když tam před holením nic neměla ![]()
za mě je nejlepší trvalá bezbolestná depilace
myslím toto
ale stojí to hold penízky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nu říkají, že někdy je potřeba 3 s odstupem 6 měsíců myslím
ale já zkusila jednou na kousku a musím říct, že by mi to i stačilo…ovšem potřebovala bych celé nohy a to je už fakt dost peněz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskuzi. Mám problém se zarůstáním chloupků v intimních partiích, zkusila jsem kde co ale stáleje to hrůza, uvažuji že vyzkouším elektrický strojek. Máte některá zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit