Holínky pro batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5470
4.8.12 11:02

Holinky pro batole

Pekny den,
chtela bych se zeptat jaky mate nazor na holinky pro 15mesicni dite. Mala chodi od 11mesicu. Mame baracek a pokud jdeme rano ven tak mame mokre boticky. A to nemluvim o capkani v kaluzi, to je hrozne bavi.
Ma nekdo zkusenosti, popripade kde koupit kvalitni botky.
Dekuji.
Pex :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
4.8.12 11:05

Ahoj,
jestli jsou vhodné nebo ne, to si musíš zvážit sama, já bych je asi koupila. Máme demar, kupované na mmb a jsou super. http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.8.12 11:10

Gumáky podle mě nikdy nebudou kvalitní obuv :nevim: takže bych koupila prostě nějaké. Taky máme myslím Demar.
Do mokré trávy bych jako kvalitní brala nějaké celoroční s goretexem třeba :think:
Ovšem asi bude hodně hrát i cena, gumáky jsou za babku :P
(nebo nějakou lepší impregnaci pro kožené boty aspoň)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
4.8.12 11:12

My gumáky máme a když je mokro, tak jí je dám, ale má je tak max půl hoďky denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
4.8.12 11:20

Gumáky jsou gumáky, neůžou být kvalitní z hlediska obouvání. Na půl hodiny v tom nevidím problém. Začínající chodci v tom ale chodí blbě. Zainvestovala bych do bot s membránou. M8m Fare a nedám na ně dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.12 12:26

@Pexeso ahoj, moj maly chodi doma bosy, na bezne nosenie von ma teraz naturino topanky- kvalitna obuv.
ked je mokro, tak mu s kludom davam gumaky, myslim, ze ta hodina raz za cas mu nijako neuskodi a aspon sa moze s kludnym vedomim vyblaznit v kaluziach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
4.8.12 13:34

Syn 13m (velmi akční, hodně chodící), by byl pořád venku (kdyby mohl) - na zahradě, kolem domu, v parku, v lese, prostě všude.
Když je hodně popršeno a venku kaluže, dávám mu gumáky - ale to v nich chodí max 1/2h - spíš aby se vydováděl. Kupovala jsem u Bati za 199,– v akci, vel. 20.
Jinak má goratex Ecco kotníkové. Ty byly vcelku drahé (1650,–), ale jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
4.8.12 13:39

Vubec bych se tim nezabyvala. Kolikrat do roka a na jak dlouhou dobu ty holinky vezme? Kup jakekoli holiny a noste je. Jedny nekvalitni boty diteti nohu nikdy neznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
4.8.12 16:15

Holinky bych teda na občasné nošení vůbec neřešila. Jako malé jsme je nosily občas všechny nebyly boty s Žirafou a celá populace nemá špatné držení těla, ploché nohy tad… Dceři kupuju DEMAR s vložkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.8.12 18:29

Řešila jsem to samé, máme farmu a když bylo hodně mokro, pořád jsem řešila, jestli by v nich uměl chodit. nazula jsem malýmu ( 17m, a le chodí teprv od 14m)nějaký normoš holínky, ale byl v tom jak nohama v betonu, tak jsem zainvestovala do holínek crocs, protože jsou strašně lehoučké= a poměrně úzké přes kotník, tak dobře drží na nožičce. myslím, že chvilka při mokrém počásku rozhodně neublíží. rozhodně doporučuju i gumové kalhoty a bundičku :))) může se válet v bahně a pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
12.8.12 13:50

Moc dekuji za rady.
Nejlepsi asi budu zajit k Batovi a neco vyzkouset. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.8.12 13:07

Ahoj holky, právě taky řeším gumáčky pro dceru. Má 14měsíců, už chodí cca měsíc. Máme zahradu a když jdem ráno ven, má za chvilku promáčené ťapky od rosy :( Má tak malou nožku, že i ty nejmenší gumáky co máme doma ..vel.20, jsou jí ohromný :zed: Mohly byste mi některá poradit? Našla jsem gumáčky playshoes, které se dělají v její velikosti..18 =11.5cm, ale přijde mi, že jsou celkem drahé na to jak vypadají obyčejně. Prosím poraďte :) Předem díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková