Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Prosím, neví něketrá z maminek, kde by se v praze, nebo blízkém okolí daly sehnat sandálky KEEN v této velikosti? určitě je chci zkusit, takže ne e shop. všude mají 25 a výše…díky ![]()
@aničkakytička píše:
Prosím, neví něketrá z maminek, kde by se v praze, nebo blízkém okolí daly sehnat sandálky KEEN v této velikosti? určitě je chci zkusit, takže ne e shop. všude mají 25 a výše…díky
najdi si prodejny fare, tam keeny mají a velikostně od 23 určitě.
@La kofola na jednu sem narazila na žižkově, jela jsem autem okolo, tak tam zkusím zavolat..díky za tip ![]()
@aničkakytička píše:
@La kofola na jednu sem narazila na žižkově, jela jsem autem okolo, tak tam zkusím zavolat..díky za tip
v praze jich mají víc
@aničkakytička píše:
Tak sem to obvolala a všude vyprodané…
noo ono toho ted moc nebude, je pomalu konec sezony.
@aničkakytička píše:
@La kofola já vím, ale mladýho noha nemohla měsíc počkat:)
u nás taky ne.
jsem kupovala superfity v červnu a ted už ju malé
![]()
Tak na měsíc budu kupovat nové botky. ![]()
Zkus zavolat ještě do prodejny www.detskeboty.cz. Tam mají keeny taky, jestli nejsou v té 23
@La kofola přesně jako u nás, v červnu nové superfitky, ale najednou koukám, paleček kouká ven. ale jedeme k moři na 14 dní, tak jsem chtěla nekožené, starší chodí v keenech, i já a manžel, a tak sem mu je chtěla koupit.. leč teda nevím kde už.. jdu tam zavolat…
@aničkakytička píše:
@La kofola přesně jako u nás, v červnu nové superfitky, ale najednou koukám, paleček kouká ven. ale jedeme k moři na 14 dní, tak jsem chtěla nekožené, starší chodí v keenech, i já a manžel, a tak sem mu je chtěla koupit.. leč teda nevím kde už.. jdu tam zavolat…
velmi podobné botky keenum (spíš teda totožné, ale jiná značka)měli v intersportu
Viděla jsem je o víkendu v drapa sportu na Čerňáku, ale nevím jestli zrovna tuhle velikost
KEEN jsou bezva, mají je obě děti a já také. Kupovala jsem je v prodejně Superfit.
@želvy já je nosím, manžel taky a dcera taky
ale nejsem chsopná je sehnat ve velikosti menší než 25, všude mají až od 25ky nahoru ![]()