Kde koupit capáčky?

25.7.12 11:11

Kde koupit capáčky?

Ahoj maminky, můžete mi poradit, kde v Praze koupit capáčky? Něco jako snuggle feet a podobné, které by nebyly přehnaně drahé? Raději bych normální obchod, aby se to dalo vyzkoušet. A mimochodem - jak rychle děti z prvních botiček vyrůstají? Jendovi je 10 měsíců, má velikost 20 a zatím jen maličko ťape okolo nábytku. Pořád ale stojí a já bych nerada, aby třeba na trávě šlápl na včelu, nebo tak… Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
25.7.12 11:17

Ahoj, kupovala jsem je v A3 sportu, Adidasky celokožené capáčky (s vyjímací vložkou, na které byla nakreslená optimální míra, aby se daly vyzkoušet na rozťáplou nožičku). Teď na druhé jsem se předběžně koukala a už je nemají. Tak asi půjdu do Elefantenů od Deichmana. U malé capáčky vydržely dlouho, od podzimu až do jara, dávala jsem, když o něco málo víc stála než lezla.

PS: u Deichmana si řekni o měrku, dají ti jí domu. A doma si v klidu vyzkoušíš velikost nožičky. Že se měří ve stoje nebo přimáčknutím nožky na měrku, aby bylo chodidlo rozťáplé-velké jako ve skutečnosti při stoji/chůzi je, určitě víš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.7.12 11:17

Docela pekny maji v lindexu, my mame sice jiny od nich, ale jsou super, Anetka taky jen chodi okolo nabytku a na to jsou myslim idealni
 http://www.lindex.com/…31834/Shoes/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
25.7.12 11:34

Nechci se tě dotknout, ale tohle je tak na parádu do kočárku. Ne na chození a kvalitní podporu dítěte.

@Anetka11 píše:
Docela pekny maji v lindexu, my mame sice jiny od nich, ale jsou super, Anetka taky jen chodi okolo nabytku a na to jsou myslim idealni
http://www.lindex.com/…31834/Shoes/?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.7.12 11:36

Já můžu doporučit nolen capáčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.7.12 11:37

Tak pro toho kdo jen nechce mít bosé dítě jsou myslím naopak ideální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.7.12 11:39

@Háta_x ja jsem pochopila ze to jeste neni na uplny chozeni, pokud prcek jen obcas chodi a obcas leze, tak tohle je podle mne napr. jako ochrana pred stipnutim vosy idealni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.7.12 11:40

A zakladatelka se zminila o snuggle feet a to je stejny typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
25.7.12 13:14

@Háta_x já dávám co nejměkčí botičky i chodícímu dítěti… Zásadně nepořizuju kotníčkové a s pevnou patou, myslím si, že pro nohu je zdravější, když se rozvíjí a posiluje sama, než když jí svírá bota. Navíc pro dítě, které hlavně leze a zatím si jen stoupá u nábytku jsou měkké capáčky nejvhodnější.

Já můžu jen doporučit capáčky Nolen, dají se ale koupit jen přes net. Ale s mírou u nás nebyl problém, na stránkách je návod jak nožičku změřit. Máme už druhé, první vydržely cca půl roku (už byly malé, jinak jsou jako nové).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.7.12 13:55
@RyBANA píše:
Tak pro toho kdo jen nechce mít bosé dítě jsou myslím naopak ideální :nevim:

Jsem tě nějak nepochopila…
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
26.7.12 13:59

@KikiC jakože ten, kdo vyhledává měkké botičky a jde mu jen o zateplení nožičky, tak pro toho jsou capáčky ideální ;) Jako třeba já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.7.12 13:59

Taky bych rozhodně nedávala dítěti hned jakmile se postaví a ťapká kolem nábytku pevnou kotníčkovou obuv. Jsem pro nolenky, s odměřováním velikosti bych se nebála ( na jejich stránkách máš návod jak změřit nožičku a když jsou capáčky o něco málo větší tak to v ťapkání vůbec nevadí… Apozději jak dítko začne samo chodit a chůze je častější než lezení tak bych pořídila pevnější botičky ale stále je střídala s nolenkama…
My máme zatím jen nolenky dceři je 11měsíců a obchází už perfektně nábytek ale ještě dost leze tak pevné botičky ještě nemá ty pak zase vadí při lezení(dětem se stáčí nožičky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.7.12 14:00
@AnastazieB píše:
@KikiC jakože ten, kdo vyhledává měkké botičky a jde mu jen o zateplení nožičky, tak pro toho jsou capáčky ideální ;) Jako třeba já ;)

Jo jasně taky mám taková názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.5.14 20:50

Kde koupit capáčky?

Ahoj,
můžete mi prosím doporučit, kde koupit kožené capáčky, pokud nechci objednávat přes net? Kluk bude mít širší nožku po mě, tak to potřebuji omrknout na živo.
Potřebuju něco, v čem se bude moct stavět a obcházet na zahradě (takže ne úplně jen na parádu do kočáru nebo kvůli zateplení nožek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
14.5.14 20:59

Jestli ti nevadi jet z kladna do prahy tak v obchode Brana k detem u manesa ;) videla jsem je tam pred rokem, kdyztak nez vyrazis si tam radeji zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková