Nosíte někdo Crocs žabky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2803
12.7.12 09:40

Nosíte někdo Crocs žabky ?

Nosíte někdo Crocs žabky? Jaké jsou, jak se vám nosí?
Jak odpovídá velikosti 38? W7 = 37/38 nebo W8 = 38/39 :nevim:
Máte někdo ty na obrázku?
Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9226
12.7.12 09:58

Ahojky, žlábky nemám, nicméně W8 jsou spis 38. Aspoň teda me:) mám crocs balerinky i pantofle a pokaždé jinou velikost. Doporučuju je vyzkoušet v obchode a pak objednat na netu;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19160
12.7.12 09:58

@lumáťa Ahoj já mám ty na tom prvním obrázku a jsou perfektní pohodlný netlačí. Já mám nohu 39 a mám W8 ale je lepší si je zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.7.12 10:15

Crocsy jsou to jediné, co od minulého těhotenství nosím. Číslování se má tak, že si máš koupit o jedno číslo menší, než je tvá skutešná velikost - aby tě body obepnuly a zformovaly se kolem nohy (neboj, dokážou se roztáhnout o několik velikostí - vyzkoušeno na jachtě :cert: ).
Nohu mám vel. 39 a mám žabky w7, což odpovídá velikosti 38 - a jsou mi akorát.
Balerínky a ty prvotní „ošklivky“ Crocsy též ve vel. w7.
Na druhou stranu, zimní Crocsy, které mají látkovou výplň a horní část boty, budu letos kupovat ve vel. w9, protože ani do w8 jsem se u nové kolekce nevešla přes nárt :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
2803
12.7.12 10:42
@babetka333 píše:
Ahojky, žlábky nemám, nicméně W8 jsou spis 38. Aspoň teda me:) mám crocs balerinky i pantofle a pokaždé jinou velikost. Doporučuju je vyzkoušet v obchode a pak objednat na netu;)

Kdyby je měli v obchodě, tak si je i rovnou koupím, ale nemají. Nemůžu si je ani vyzkoušet… S těma velikostma u Crocs mám problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.7.12 10:49
@Amber_1977 píše:
Crocsy jsou to jediné, co od minulého těhotenství nosím. Číslování se má tak, že si máš koupit o jedno číslo menší, než je tvá skutešná velikost - aby tě body obepnuly a zformovaly se kolem nohy (neboj, dokážou se roztáhnout o několik velikostí - vyzkoušeno na jachtě :cert: ).
Nohu mám vel. 39 a mám žabky w7, což odpovídá velikosti 38 - a jsou mi akorát.
Balerínky a ty prvotní „ošklivky“ Crocsy též ve vel. w7.
Na druhou stranu, zimní Crocsy, které mají látkovou výplň a horní část boty, budu letos kupovat ve vel. w9, protože ani do w8 jsem se u nové kolekce nevešla přes nárt :cert: :cert:

Dokážou se roztáhnout?
W7 mě tlačí na palci a W8 se mi zdají velké. U balerínek mi zas W7sedí. Tak přemýšlím jakou velikost u žabek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.7.12 10:51
@SidiS píše:
@lumáťa Ahoj já mám ty na tom prvním obrázku a jsou perfektní pohodlný netlačí. Já mám nohu 39 a mám W8 ale je lepší si je zkusit

Kdes je koupila? Kde by je v Praze mohli mít k vyzkoušení? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.7.12 11:03

@lumáťa Takže jdi do w7.
Moje zkušenost s roztažitelností crocsů (funguje pouze u těch čistě „umělých“) - koupila jsem si Crocs, předchůdce Crocbandů, na jachtu, ve velikosti w7 (jak jsem už psala, je to o číslo menší, než mi skutečně odpovídá). Na jachtě to dost často houpe - prostě se držíš všeho, co je zrovna po ruce, a roztaženýma nohama se snažíš držet balanc.. - tak po tomhle čtrnáctidenním výletu jsem Crocsíky vyhodila, jelikož se tak příšerně rozčvachtaly, že byly nenositelné..

• Citovat
  • Upravit
1214
12.7.12 11:35

Já mám crocs balerínky. Normálně nosím boty 38 a stačí mi ty W7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19160
12.7.12 12:20

@lumáťa V Praze je mají v Letňanech v OC a v galerii Fenix ve Vysočanech, ale myslím každý větší obchodní centrum je bude mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19160
12.7.12 12:21

@Amber_1977 Já si právě myslela, že o číslo větší aby jsi to neměla na těsno a končila to pata tam kde to vroubkování, takhle mi to říkali v obchodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.7.12 12:48

@SidiS Je mi líto, ale prodavačky nebyly dobře proškolené. Crocsy jsou z materiálu, který se přesně vytvaruje kolem nohy, tudíž ji pevně drží. Ten materiál je sice pevný, ale velmi roztažitelný, takže se ti nemůže stát, že, když si koupíš boty natěsno, že by tě do budoucna tlačily - jako je tomu např. u kožených bot, které se rozáhnou pouze do šířky, nikoli do délky..
Mám to vyčtené někde z oficiálních stránek Crocsů, kdysi jsem řešila, zda jsou vhodné i pro malé děti, pídila jsem se po složení a tak..
Nicméně, samozřejmě - pokud bys patou přesahovala přes okraj boty, tak s tím si botka neporadí :D

• Citovat
  • Upravit
19160
12.7.12 13:07

@Amber_1977 Nemyslela jsem okraj boty ale to vroubkování to není úplně do kraje boty.Tak to jsem vůbec netušila dík za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duo
62
24.6.14 20:29

Žabky Crocs

Ahojky, máte někdo poraďte jaký, váhám http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, nebo http://www.modnidoplnky.cz/…204-060.html?…, díky ALA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková