Odřené paty z botiček

65
18.6.12 21:24

Odřené paty z botiček

Koupila jsem dvouleté dcerce celokožené sandálky Fare s pevnou patou. Kupovali jsme v obchodě, krásně sedí, malé se v nich dobře chodí. Ale stačí krátká procházka a jednu patičku má celou sedřenou. Nožičku nemá odřenou jen v případě, že má i ponožky. Ale to pak sandálky ztrácí svůj význam. Že bysme málo utahovali suchý zip? Znáte nějaký fígl na změkčení kožené paty bot? Poradí někdo něco, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4854
18.6.12 21:25

Vem kladivko a patu naklepej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
18.6.12 21:35

Asi moc nepotesim, taky mame dvouletaka, taky mame sandalky a taky mel odrene paticky. Moje mama mi rikala, ze proste i do sandalem musi nosit ponozky, jinak se tomu neubranime..Takze davam ponozky i do sandalku..Ale doufam, ze ti nekdo poradi nejakej figl jak byt bez ponozek..Obzvlaste v tomhle vedru.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
18.6.12 21:36

Často jsme nosili sandálky i s ponožkama, až loni a letos bez a dobrý, i když loni občas měla něco taky sedřené. Bych zkusila na začátek ponožky aby to vyšlápla a pak bez. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.6.12 21:38

Já si koupila kožené sandálo-baleríny, s opatkem… prvních 14 dní jsem musela mít silonku, jinak sedřeno a puchýř po pár metrech chůze, ale pak „povolily“ a můžu klidně na bosou nohu.
Takže nějak mechanicky na ně působit, třeba to kladívko…
Prvně jsme Majdě taky koupili celokožené sandálky, ale druhý rok jsem radši vzala Santé, které měly vevnitř textil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.6.12 21:42

Taky dávám do sandálků ponožky, takové ty krátké kotníčkové

• Citovat
  • Upravit
15074
18.6.12 22:17

U malých dětí jsou ponožky v sándálech normální, ne? Mají tu kůži jemnou citlivou, Fare jsou zrovna dost pevný botky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.6.12 22:55

Tak hlavně něco jiného jsou dětské sandálky s pevnou patou a něco jiného sandále pro dospělé s volnou patou. Do dětských sandálků dávám kvalitní tenké bavlněné krátké ponožky.

Příspěvek upraven 19.06.12 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
18.6.12 23:02

Dávám do sandálů krátké ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
19.6.12 08:20

Děkuji všem za odpovědi, ale nepotěšily jste mě :)
Proč potom kupovat dětem na léto vzdušné sandálky, když do nich stejně narvu ponožku? Chtěla jsem, aby jí nožička dýchala. Takhle jí rovnou můžu dát uzavřený botky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.6.12 08:25

Tohle jsou ty santé (nebo podobné, je víc vzorů)

A vevnitř není sice kůže, ale textil - byly super… :think:
 http://www.sante-zdravotni-obuv.cz/…getthumb.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.6.12 08:40

@Morie a proč? když jí dáš bavlněný tenký ponožky a ne nějakou umělotinu, tak není problém ne? mě se nikdy v sandálkách nestalo, že by měl nožičku propocenou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15074
19.6.12 09:08

Taky myslím, že nožička dýchá i tak. Když je kvalitní ponožka, není problém. Já teda sundávám ponožky, ale ne pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
19.6.12 11:05

Ja mam stejny nazor jako @Morie.Detem jsem nikdy do sandalu ponozky nedavala,to jim pak muzu dat rovnou tenisky.Vyzkousela jsem to,vzdycky mely nohy zpocene a holkam se kuze na chodidle zacala loupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
19.6.12 11:12

V takovych tech co jsou vevnitr kozene musela mit dcera vzdycky ponozku. Ted kupuju obema s tim textilnim vnitrkem jak nekdo psal a dobry. Mladsi ma presne ty sante tady z obrazku, a starsi ma taky sante ale jiny model. Ty sante jsou celkove mekci a prijemnejsi jak „lyzaky“ Fare atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková