Boty do vody kloužou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1906
3.6.12 21:19

boty do vody kloužou

Ahoj holky, koupila jsem malému u Deichmana boty do vody, takové ty neoprenové s podrážkou z gumy nebo spíš silikonu, nevím, co je to za materiál, každopádně měl by být protiskluzový. Na sucho to bylo super, ani se to na zemi nehlo, ale vyrazili jsme do bazénu a po namočení boty začaly tak šíleně klouzat, že jsem mu je musela sundat a byl radši bos, to klouzalo míň. Nemohl v nich ani stát, rozjížděly se mu nohy. Na to, že jsem je kupovala právě proto, aby u bazénu neuklouznul po dlaždicích mě to tedy namíchlo. Myslíte, že je to důvod k reklamaci nebo k vrácení zboží? Vrátily byste je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
3.6.12 21:42

a nejsou tyhle boty určené spíš do řeky nebo moře, kde je blbý povrch a není to na chození na boso? k bazénu bych tyhle boty asi nepoužívala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.6.12 21:48

jsou to boty do VODY nebo K vode??? k by klouzat nemely, do vody klouzat na suchu muzou, jsou jen proti porezani o morskyho jezka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
3.6.12 21:55

Jen jsem předpokládala, že prostě nebudou na mokrých dlaždicích klouzat, když jsou to boty do vody. Pokud to bylo myšleno jako na pláž, tak to mám tedy asi smůlu. :nevim: Nemáte s tím někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
3.6.12 21:58

Asi je to možné, že to tak mysleli :think: tak to mám asi smůlu. Diskuze jsem omylem založila dvě, tak se omlouvám za zmatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková