Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, koupila jsem malému u Deichmana boty do vody, takové ty neoprenové s podrážkou z gumy nebo spíš silikonu, nevím, co je to za materiál, každopádně měl by být protiskluzový. Na sucho to bylo super, ani se to na zemi nehlo, ale vyrazili jsme do bazénu a po namočení boty začaly tak šíleně klouzat, že jsem mu je musela sundat a byl radši bos, to klouzalo míň. Nemohl v nich ani stát, rozjížděly se mu nohy. Na to, že jsem je kupovala právě proto, aby u bazénu neuklouznul po dlaždicích mě to tedy namíchlo. Myslíte, že je to důvod k reklamaci nebo k vrácení zboží? Vrátily byste je?
a nejsou tyhle boty určené spíš do řeky nebo moře, kde je blbý povrch a není to na chození na boso? k bazénu bych tyhle boty asi nepoužívala ![]()
jsou to boty do VODY nebo K vode??? k by klouzat nemely, do vody klouzat na suchu muzou, jsou jen proti porezani o morskyho jezka
Jen jsem předpokládala, že prostě nebudou na mokrých dlaždicích klouzat, když jsou to boty do vody. Pokud to bylo myšleno jako na pláž, tak to mám tedy asi smůlu.
Nemáte s tím někdo podobnou zkušenost?
Asi je to možné, že to tak mysleli
tak to mám asi smůlu. Diskuze jsem omylem založila dvě, tak se omlouvám za zmatek.