Zase ty botičky - pro 9měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
4.6.12 22:28

.....zase ty botičky....

maminky omlouvám se za omýlaný dotázek… prosím o radu… mám 9 mes holčičku máme velikost 20 stélku 11,5… chci se optat při té šílené ceně jaké botičky by jste volili to tohoto počáska… plné nebo sandálky??? začínáme cupitat okolo nábytku a samozřejme bych pro malou chtela to nej, nevíte nekterá nejakou IT stránku, kde lze trochu levneji pořídit botky??? je důležité u botiček jestli jsou koženné nebo ne??? a je vhodne botky vůbec kupovat přes IT??? díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
4.6.12 22:37

pokud ti dítko ještě pořádně nechodí, ale teprve začíná obcházet nábytek, je zbytečné kupovat pevné boty. stačí kožené capáčky nebo ponožky s protiskluzovými nálepkami.
na pevné boty je čas do té doby, než dítě začne opravdu pořádně chodit. a do té doby jí může noha ještě povyrůst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.6.12 22:40
@Black_Orchids píše:
pokud ti dítko ještě pořádně nechodí, ale teprve začíná obcházet nábytek, je zbytečné kupovat pevné boty. stačí kožené capáčky nebo ponožky s protiskluzovými nálepkami.
na pevné boty je čas do té doby, než dítě začne opravdu pořádně chodit. a do té doby jí může noha ještě povyrůst…

aha dekuji to jsem netušila, myslela jsem že práve ted je ta doba aby mela pevno v nožičce pokud začíná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.6.12 22:45

Na cupitání kolem nábytku stačí papučky kotníkové šněrovací,důležité je aby byly opravdu kotníkové, pokud je dceři 9měs. je zbytečné kupovat drahé sandálky. Určitě hned nebude běhat venku, pokud prší je asi v kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
4.6.12 22:45

Myslím, že zakladatelka chce botky na ven, takže v tomto počasí asi ponožky na capání okolo lavičky ne :-). Ale souhlasím, že na doma stačí ponožky, naopak, pokud většinou leze, tak by jí mohla pevná botička nepřirozeně vytáčet nohu.

Já jsem dceru začala pouštět venku, až když chodila a tudíž měla botičky. Na lezení po trávě je nepotřebovala. Ale každopádně bych první botičky nekupovala přes net, ještě nevíš, jaká značka jí nejlíp sedne a co bude vyhovovat. Je důležité, aby byla podrážka měkká a ohebná, v tomto jsou úžasné boty Superfit nebo i Richter, naopak Fare nebo Essi jsou celkem tvrdé (měli jsme doma, takže vím, o čem mluvím - myslím teď ty menší velikosti).

Příspěvek upraven 04.06.12 v 22:47

• Citovat
  • Upravit
3839
4.6.12 22:46

@kikola tady o tom píšou víc. http://www.boumy.cz/…capacky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
4.6.12 22:48
@janninas píše:
Na cupitání kolem nábytku stačí papučky kotníkové šněrovací,důležité je aby byly opravdu kotníkové, pokud je dceři 9měs. je zbytečné kupovat drahé sandálky. Určitě hned nebude běhat venku, pokud prší je asi v kočárku

proč by měly být kotníkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
4.6.12 22:51
@kikola píše:
aha dekuji to jsem netušila, myslela jsem že práve ted je ta doba aby mela pevno v nožičce pokud začíná…

To ano, ale až bude chodit sama, potom je dobré pořídit na doma botičky s pevným kotníkem

• Citovat
  • Upravit
3648
4.6.12 23:07

Ja jsem na doma poridila backurky s pevnou patou. Na leve noze stala jakoby na hrane a vyklubovala si ji a ted uz na ni stoji skoro rovne. Na rehabce mi doporucovala nejake botky,jak zacne obchazet nabytek. Pres net bych 1.boty nekupovala,kazda firma ma trochu jine cislovani a jsou i jinak siroke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.6.12 23:09

Tak já teda mám doma sandálky Fare a mají hezky pružnou podrážku - zaměřovala jsem se na to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
4.6.12 23:15

Doporucuji Roobies, tedy kozene capacky, pevny kotnik ne, je to neprirozene, vim ze Robeez mely i botky pro prvni krucky s jemnou , mekou gumovou podrazkou , ale nevim jak ted jsou k dostani v CR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
4.6.12 23:16

@Brokianaa pruzne podrazka ma byt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
5.6.12 06:15

Kotníkové papuče jsou na nic, ty bych nekupovala. Na doma kožené capky nebo protiskluzové fusekličky a na ven sandály, jak už někdo psal, těžko jí postavíš na hřišti k lavičce v ponožkách. Úžasné jsou sandálky DPK, jsou měkkoučké, mají chráněné prstíky, ty by jí stačily, i kdyby nebylo zrovna 30 stupňů. Ceny bot komentovat nebudu, bych se musela poblinkat.

Dobře vyber. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.6.12 06:48

My máme Pegres. Jsou kožené a mala v nich začala první běhání na ulici. Stály 350,– Kč. Určite bych zašla do obuvi, tam přesněji nozku změři a zjisti, jestli nemá dítko vysoký nárt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.6.12 08:27

dekuji všem… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie