Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Maminky, chtěla jsem se zeptat, kolikatery botičky máte pro své dítko..?Např. teď léto - my máme jedny sandálky a jedny celoroční na suchý zip. Malý 15m. Jak to máte Vy..?Máte v jedné velikosti třeba dvoje botky na střídačku nebo jen jedny..?Nebo kupujete třeba ty druhé o číslo větší, když typnete, že Vám to na sezonu vyjde..?
Já mám sice už dítko starší přes 3 roky, ale v této době, jak nám začal víc chodit a vhlavně jezdit na těch odrážedlech a td. tam boty ničil..
Tak jsme měli boty k lékaři a na pěkné nosení, sandálky a potom tenisky.. Teď máme i gumáčky, ale to asi u vás ještě aktuální neni ![]()
Ale určitě bych koupila ještě tenisky , ale nemusí být jenom názor ![]()
Z těch tenisek ani ta cena neni velká do 200 kč se koupí, nějaké další boty za 800 kč bych lae nekupovala
Příspěvek upraven 04.06.12 v 13:54
Ahoj,
u nás:
8 let holka má aktuálně baleríny k sukni,celoroční ke kalhotům a při ošklivém počasí,sandálky na ven,sandálky do školy,cvičky na písek
22 měs. syn - celoroční na lítačku,celoroční na lepší,sandálky na lepší a tenisky na písek
Co se týče koupě do foroty,tak tu mám pár kousků,většinou pro malého ob velikost tenisky,příp.celoročky co byly v akci. pro holku mám 2× zimní botky,co byly na polovinu-kvalitní kožené s pravou vlnou.
Příspěvek upraven 04.06.12 v 13:54
zdravím , my máme sandálky když je fakt teplo a pak dvoje kecky, jedny vyloženě na písek a tahání a jedny takový fešácký do města, nebo na návštěvu:-)
Kožené celoročky, kožené sandály, plátěné tenisky na písek a holínky. Jo a podědil „kroksíky“…
Máme to jako vy. Syn 18 měsíců, má jedny kvalitní sandály a jedny plné boty. Nevidim důvod proč by jich měl mít víc. ![]()
Malý 5let- Dvoje botasky, jedny plátěnky, dvoje sandále a 2× crocsy + holínky a bačkory
+ Boty u prarodičů ![]()
Příspěvek upraven 04.06.12 v 13:56
naše malá má 2 roky a na léto má sandálky, tenisky, polobotky, gumáčky a balerínky jako místo papučků ![]()
Dvacetiměsíční má dvoje sandály, jedny tenisky a jedny holiny. Zatím to dostačuje.
Jedny celorocni hezky na suchy zip,jedny sandalky a jedny tenisky na pisek..Ale ty jsme dostali,jinak by mel jen ty dvoje.. ![]()
6 leta- sandalky, kecky sante (kuze+textil), platene tenisky. 2letak- sandalky, celokozene celorocky, platene tenisky. V zime maji nejake vysoke kozene zimni boty + snehule co jsou do pulky gumove (u nas vetsinou neni snih ale brecka).
@žampionka píše:
Maminky, chtěla jsem se zeptat, kolikatery botičky máte pro své dítko..?Např. teď léto - my máme jedny sandálky a jedny celoroční na suchý zip. Malý 15m. Jak to máte Vy..?Máte v jedné velikosti třeba dvoje botky na střídačku nebo jen jedny..?Nebo kupujete třeba ty druhé o číslo větší, když typnete, že Vám to na sezonu vyjde..?
Dcera ma jedny sandalky (z tech vyrusta), tak jsem koupila jeste jedny vetsi. Pak ma ze zimy celorocni boty a jedny tenisky. Tak se to kreje, ale jinak by mela dvoje.
2 leťák - celoroční kožený, sandálky, tenisky a gumáky
Příspěvek upraven 04.06.12 v 14:04
A vy co máte vícery botičky než my ty dvoje
, kupujete i ty ostatní botasky/kecky/atd kvalitní botky jako Elefanten atd nebo koupíte třeba v Deichmanu nebo nějaké jiné obuvy..?Řešíte, aby měly kvalitní stélku apod..?