Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
pro dvouleťáka celoroční zavazovací, sandálky a holínky… Všechno po jednom kusu ![]()
@nestela píše:
Máme to jako vy. Syn 18 měsíců, má jedny kvalitní sandály a jedny plné boty. Nevidim důvod proč by jich měl mít víc.
Ahoj, já důvod vidím…také jsme to tak měli a ouha, plné botky putovaly na reklamaci a venku je tak , jako dnes…takže rozhodně ne na sandálky. Takže minimálně dva páry botiček plných plus sandálky, už jsem poučená.
aktuálně máme lepší botasky, dvoje plátěnky - jedna na lepší a druhé na písek, bačkůrky na doma, holínky a ještě sandále nám chybí ![]()
zuzko, pěkná sbírka
to takhle obnovuješ s každou velikostí? ![]()
@Hodaka píše:
a léčíš se nějak?
léčim si komplexy z dětsví asi
byla jsem děsná socka, babičky na mě pletly, mamka šila a sekáč to jistil, tak asi ted když na to konečně mám ![]()
@zuzka.mamka píše:![]()
léčim si komplexy z dětsví asi
byla jsem děsná socka, babičky na mě pletly, mamka šila a sekáč to jistil, tak asi ted když na to konečně mám
jasný chápu ![]()
18ti měsíční má na teď dvoje sandálky a dvoje plné kotníčkové botky. 5tiletá má dvoje botasky, dvoje nazouváky, sandálky, teniskosandálky, střevíčky, gumáky.
Jedna sandálky, jedny botasky, jedny kožené (ale ty jsou z jara, možná už nebudou), jedny holinky (u babičky). No, botník zeje prázdnotou. A kdyby se nějaké rozbily, tak briskně koupím jiné. Nebudu je kvůli tomu kupovat do foroty… (a mám tak naději, že budu kupovat větší číslo a tak dýl vydrží).
madi né, já kupuju další a další, ty co jsou malý prodávám a něco tu zbylo pro Andyho, na něj už čeká v krabičkách taky pár nových kousků ![]()
tak jako když narazíte na ády z 8 stovek na 5 tak to by byl hřích je nekoupit
![]()
sandále na ven, sandále na doma, kecky, celoroční kožené a gumáky
no, já každý použitý boty můžu tak vzít a vyhodit.. nechtěl by je nikdo ani zadarmo ![]()
@kotatko03 píše:
Ahoj, já důvod vidím…také jsme to tak měli a ouha, plné botky putovaly na reklamaci a venku je tak , jako dnes…takže rozhodně ne na sandálky. Takže minimálně dva páry botiček plných plus sandálky, už jsem poučená.
tak zas když jdeš reklamovat, jdeš většinou do obchodu, takže v nejhorším můžeš nějaký koupit …
![]()
No a dneska bych dala s klidným svědomím holínky. ![]()
U nás je teda „problém“ v tom, že malej si hrozně nerad zkouší boty, pokud nejsou úplně stejný jako ty „starý“
takže i když jsem ještě přemýšlela o plátěnejch teniskách na písek, zatím jsem to odložila na neurčito ![]()
@zuzka.mamka
Tak tenhle syndrom mám taky a na malou kupuju jak šílená
.
@zuzka.mamka píše:
noo![]()
tak já osobně mám jedny teplo a jedny na zimu
a moje dcera má
2× martensky, 1× keen, 1× puma tenisky, 2× nike tenisky, 1× nike sandálky, 1× fare sandálky, 5× adidasky, 1× platěnky s minnie a 2× zimmí jednou keen jednou adidas, 1× pantofle na doma, jedny bačkůrky, a jedny takový ujety na doma ve tvarů krávy
prostě úlet
Příspěvek upraven 04.06.12 v 14:26
Děláš si prd.l!?
![]()
A má je také vystavené v poličce, anebo je i nosí. ![]()
Ahojky,
Tak mi s botičkama také moc nevedeme. Na jaře sem malýmu kupovala Nike na suchý zip, má je do dneška a v dohledné době chceme pořídit nějaké ty sandálky.
Chtěla jsem koupit jedny takové ty obyčejné s plnou patou, a pak ještě jedny takové ty uzavřenější!
Jinak, asi bych hodně bot nekupovala, asi by to dítko neunosilo a pak by byly na nic!
![]()
@Terrad píše:
@zuzka.mamka
Tak tenhle syndrom mám taky a na malou kupuju jak šílená.
tak to máme omluvenku
pro mě to bylo děsný, nějaká holka vždycky z nečím přišla a já to taky moc chtěla, a když jsem to řekla mamce tak mi řekla néé to je zbytečný kupovat já ti to ušiju, vyber si látku a bude to hned:-//