Odřené paty z botiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
25.9.20 15:02

Poradíte něco na odřené paty z bot?

Nechci zakládat novou diskuzi. Sedmiletá dcera má nové celoroční boty, hned při prvním nošení si na jedné noze do krve rozedřela patu. Poradíte, co vám na rozedřené paty pomáhá, jak je co nejrychleji zahojit? Nechávám jí teď nohu co nejvíc větrat a v pantoflích, na noc jsem jí to mázla hemagelem. Ale dnes se ochladilo a prší, tak by to chtělo plné boty. Jsou to už několikáté boty od stejné značky, takže osvědčená značka, ani na omak nejsou v té části kolem paty nijak tvrdé nebo křivé. :think: Já na rozedřené paty trpěla vždycky, najít ty správné boty bývá přetěžký úkol. :zed: A za sebe se řídím heslem obout plné boty až po úplném zahojení. Ale už tady smutní, že asi nebude moct zítra se skautem na půldenní pěší výlet. Má být zima a pršet, tak v kroksech ze zahrádky (ty jediné teď na noze snese) jít nemůže. :think: Za osvědčené tipy díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
25.9.20 15:40

Je nějaká náplast s hojivým gelem, když jsem si v lodičkách co nebyly z kůže totálně zrasovala obě paty přes puchýř do krve, tak to dost pomohlo. I ve smyslu, že když jsem to tam nalepila, tak jsem si mohla vzít jiné lodičky a sice to nebylo úplně dokonalé, ale nedřelo se to a hojilo rychleji.

Ta náplast se dá a sundá až sama odpadne, gel je v té ráně. Ale je to myslím na ty rány puchyroveho typu.

• Citovat
  • Upravit
15575
25.9.20 15:48

https://www.drmax.cz/…-stredni-5ks?… tyhle náplasti jsou nejlepší :palec: Určitě v tom může jít se skautama na výlet, nebude mít problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
25.9.20 15:54

Me naposled na zrasovany nohy pomohlo to proste oblepit takovou tu hnedou leukoplati, pokud tam ma jeste nezahojeny misto tak prikryt necim (takovy ten kryci ale obvaz polsarkem) a normalne oblepit tou leukoplasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
25.9.20 16:56

Teď jsem z lékárny donesla tu náplast na puchýře Compeed, prý by to mělo zabrat, ač puchýře jako takové nemá, jen rozedřené do krve. Tak uvidím. A třeba ještě někdo přidá svoji osvědčenou metodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková