Botky Coqui

1946
27.7.12 23:38

Botky Coqui

Ahoj, mate nekdo s těmito botkami zkusenost? Dcerka ma do bazénu crocsiky, ale uz ji jsou malé. Za 3tydny letime k moři a me se nechce kvuli 14 dnům u moře kupovat zase crocsiky za 600kc (jedny máme, ale ty jsou pro zmenu velké ;))
Proto by me zajímalo, jake tyto botky co do kvality jsou, jestli jsou taky tak mekoucky jako crocs.

Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
28.7.12 00:37

Ahoj, nemám Crocsy a nikdy jsem neměla, tak neporovnám, ale máme oba s manželem Coqui a max spokojenost. A pro malou na 14 dní.. šla bych do nich bez obav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
28.7.12 07:39

Taky jsem nikdy neměla pravé crocs, ale coqui byly bezva. Popravdě, opravdu nechápu v čem je rozdíl. Když jsem vlezla do obchodu s crocs, smrdělo to tam levným plastem ještě hůř než u vietnamců a na všech botách bylo made in china :?. Chtěla jsem si totiž do práce koupit něco lepšího, ale nakonec si asi koupím crocsy zas u vietnamců anebo nějaké kvalitní zdravotní boty v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.7.12 08:00
@aleesha píše:
Taky jsem nikdy neměla pravé crocs, ale coqui byly bezva. Popravdě, opravdu nechápu v čem je rozdíl. Když jsem vlezla do obchodu s crocs, smrdělo to tam levným plastem ještě hůř než u vietnamců a na všech botách bylo made in china :?. Chtěla jsem si totiž do práce koupit něco lepšího, ale nakonec si asi koupím crocsy zas u vietnamců anebo nějaké kvalitní zdravotní boty v lékárně.

To potom asi nemužou být origo crocsy, protože ty nejsou plastové, ale ze silikonu. A ten jaksi po plastu nesmrdí.
NIkdy se mi nestalo, že by v obchodě s origo crocsema smrděl levný plast či guma.

• Citovat
  • Upravit
1946
28.7.12 08:21
@La kofola píše:
To potom asi nemužou být origo crocsy, protože ty nejsou plastové, ale ze silikonu. A ten jaksi po plastu nesmrdí.
NIkdy se mi nestalo, že by v obchodě s origo crocsema smrděl levný plast či guma.

To me taky ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
28.7.12 10:05

Mám je pro 3letýho syna a teď jsem dostala pravý crocs (koupený na crocs.com, takže předpokládám, že pravý jsou 8) od kamarádky pro mladšího po jejich klukovi na příští rok (jestli se trefíme do velikosti…) Crocs jsou trochu měkkčí, jinak moc rozdíl nevidím, jsme spokojený i s Coqui 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
28.7.12 10:43

My je s manželem máme taky a jsme spokojeni, ale chtěla bych pravé crocsy, malá je má a paráda. Četla jsem, že pravé crocsy jsou zdravotní obuv, že se přizpůsobí tvaru tvé nohy, ale nevím, jestli to tak je. Ale nosí je hodně lékařů a sester, tak možná jo :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
1946
28.7.12 12:00

My máme s manželem několikatery crocsy a milujeme je :) ale na par mesícu se mi nechce vyhazovat 600Kč, když máme crocsíky ale o dve čísla větší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
30.7.12 07:59

No, byl to Crocs obchod v OC chodov, ten by neměl být falešný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
30.7.12 08:04

Mno asi si teda uděluje vylet někam do většího města a okouknu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40068
30.7.12 08:07

,

Příspěvek upraven 21.12.25 v 16:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40068
30.7.12 08:08

A kupovala jsem je pres MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
30.7.12 15:14
@AvajBr píše:
Ahoj,
Synovi jsem je kupovala ze stejneho duvodu jako Ty. Nechtelo se mi kupovat origos na chvili. Myslim, ze jsou uplne v pohode, schvalne jsem osahala jeho lonske origos Crocsy a ty Coqui a neni to zas takovy propastny rozdil. Noha se mu v nich u more nijak extra nepotila, rikal ze jsou mekkoucke :) Pristi rok do nich pujdem zase. Uz jen kvuli tomu, ze mam uz syny dva a na dvoje origos kroksy uz proste jaksi nebude…

Diky moc, přesně na tenhle příspěvek jsem čekala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková