Holku nebo kluka??

3929
6.7.10 20:10

holku nebo kluka??

Chtěla jsem se zeptat jestli je tu nějaká maminka nebo někdo a má podle něčeho vypočítané početí na holku nebo kluka ? Jestli to opravdu vychází nebo to je náhoda. Docela mě to zajímá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35430
6.7.10 20:32

Lendík27
zkus čínský kalendář početí. Např.: http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/
U nás to nejspíš fungovalo, podle kalendáře i dvou doktorů čekáme kluka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
6.7.10 20:35

děkuji tak to zkusím - hned se na to jdu podívat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.7.10 20:38

my jsme zase používaly metodu nevím jak se to přesně jmenuje ale řekně rychlejší a pomalejší spermie, kluci jsou rychlejší ale mín vydrží a holky jsou pomalejší ale zase vydrží déle, tak si to vypočítej na den ovulace :mrgreen:

pardon za trochu retardovaný popis :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
6.7.10 20:45
zuzka.mamka píše:
my jsme zase používaly metodu nevím jak se to přesně jmenuje ale řekně rychlejší a pomalejší spermie, kluci jsou rychlejší ale mín vydrží a holky jsou pomalejší ale zase vydrží déle. :mrgreen:pardon za trochu retardovaný popis :mrgreen: :mrgreen:

nevím jestli je popis retardovaný:-):-):-)ale mě se zda,že tak je to i v životě.chlapi hrrrrr a prd:-)a my ženské pěkně pomaličku,ale jistě!:-):-):-)jinak mě taky vyšel ten čínský lunární správně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.7.10 20:48
j.citra píše:
zuzka.mamka píše:
my jsme zase používaly metodu nevím jak se to přesně jmenuje ale řekně rychlejší a pomalejší spermie, kluci jsou rychlejší ale mín vydrží a holky jsou pomalejší ale zase vydrží déle. :mrgreen:pardon za trochu retardovaný popis :mrgreen: :mrgreen:
nevím jestli je popis retardovaný:-):-):-)ale mě se zda,že tak je to i v životě.chlapi hrrrrr a prd:-)a my ženské pěkně pomaličku,ale jistě!:-):-):-)jinak mě taky vyšel ten čínský lunární správně:-)

:mrgreen: pravda

my jsme chtěly holku, tak jsem to zkusily podle toho co jsem psala a taky jí máme, tak jsem zvwdavá jak pochodíme u kluka tedka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.7.10 20:49

Já si teda dělala všelijaký testy až ted nedávno, po porodech a vyšlo nám to u první dcery a druhá měla být pokaždý kluk… tak nevím, ale za mě je to 50:50, a kdy došlo k početí vím s jistotou na den

• Citovat
  • Upravit
3929
6.7.10 20:49

Taky dobrý - jsem totiž po mimoděl- takže zase budem zkoušet dál - ale přítel má 2 kluky a chtěl by holčičku , ale jinak mu je to už teď jedno - hlavně aby se to už povedlo normalně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.7.10 20:51

chtěla jsem si udělat i ten čínský, ale nedokážu spočítat kolik je mi lunárních let :oops: :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
6.7.10 20:59

Tak nam to vyslo podle tohoto:
http://www.obfocus.com/…s/gender.htm a i kamaradkam. Take ten cinsky na nas funguje, ale treba to pocitani starsi a novejsi krve nefunguje, ale jak bylo psano je to stejne 50:50 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
6.7.10 21:07

Mně podle všeho u rpvního vycházel kluk to vyšlo a ted podle všeho jsem měla mít holčičkua houby z plodovky víme že je to zas chlapeček:)Takže envím co teda funguje ale do třetice za pár let bych to ráda věděla aby se manžel dočkal holčičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lesko
6.7.10 22:03

Pohlaví

Zkus tohle, nám podle toho vyšla první dcera a teď nám vychází zase holka a dokonce nám ji na 90% potvrdili. :-D :-D

http://www.pohlavi.mysteria.cz/index.php

• Citovat
  • Upravit
2602
6.7.10 23:23

Ahoj,
tak me to nevychazi ani z jednoho pocitadla.. podle nich bych mela mit holku a mam kluka (asi chyba v matrixu :think: :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
6.7.10 23:34

Tak cinskej nam nevysel hned 2×, a spis verim tem pomalym a rychlym spermiim :lol: :lol: prvni dcera byla pocata uplne mimo predpokladanou ovulaci, az me bylo manzela skoro lito, ze si to tvoreni ani moc neuzil ten mesic a buch, ja najednou tehotna v podstate z niceho :lol: :lol: a druha taktez, jeste jsem si v klidku popijela a lyzovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.7.10 23:40
verveve píše:
Tak nam to vyslo podle tohoto:
http://www.obfocus.com/…s/gender.htm a i kamaradkam. Take ten cinsky na nas funguje, ale treba to pocitani starsi a novejsi krve nefunguje, ale jak bylo psano je to stejne 50:50 :-)

Tak jsem si to podle tohohle vyzkoušela a je to stejný jako s jinýma testama… napoprvý se trefil, napodruhý ne, tak fakt nevím, jestli jsem třeba neotěhotněla ze vzduchu :roll:
A nebo jsem měsíc přenášela a nebo se malá narodila o měsíc dřív, čemuž by odpovídala její velikost, ale že by to nikdo za celý těhu nezjistil??? Podle mě jsem otěhotněla v březnu, což vychází na kluka, ale únor a duben mi předpovídá holku… :nevim:

NO ale podle výchozích hodnot by všechny 3Oleté ženy oplodněné v březnu měly mít kluka, z čehož jasně vyplývá, že je to kravina. Krom věku a měsíce jsem tam nic jinýho nezadávala

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky