Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V tom případě bych jim věřila:) vy této fázi tejotenstvi už to poznají opravdu dobře..a mrnous se evidentně neschovával, tak to tak bude
mě u dvou dětí na prvním screeningu tvrdili něco a na druhém to bylo naopak ( v jednom případě nejdřív říkali kluka a byla z toho holka, v druhém případě nejdřív údajně holka a nakonec kluk)
Jj. Jak říkáš myslím si že už to v tomhle tt jde dobře vidět… Tak snad se nepletou ![]()
@Pennya píše:
Já tam teda nevidím nic. Vůbec nevím co je to za pohled
Já taky tak ![]()
Holky, myslíte, ze je na této fotce videt pohl. hrbolek? 13tt…dekuji🙂
Je to možný
ale to nic neříká o tom, jestli je to kluk nebo holka-maji ho tam obě pohlaví
počkej pár týdnů a bude to jasný:)
Je to možný
ale to nic neříká o tom, jestli je to kluk nebo holka-maji ho tam obě pohlaví
počkej pár týdnů a bude to jasný:)
@hicha mudr se přikláněl k chlapečkovi. Ale rikam si, ze je ještě brzo.
@Novakova1989
Tak oni to v tomto týdnu odhadují podle sklonu toho genitálního hrbolku. Ale u mne tento odhad nebyl k ničemu-mam tři děti, u prvního mi na prvním screeningu pohlaví neřekli. U druhého i třetího těhotenství v tom 13.tydnu tipovali, co to může být a ani jednou se netrefili:)) (poprve mi řekli kluka a byla to holka, a podruhé mi řekli holku a nakonec ve 20.tydnu tam byl jasný pindík:)) U druhého těhotenství mi doktor říkal, že je to jen odhad. Ale u toho třetího to (jiný) doktor řekl tak sebejistě, že jsem si říkala, že to to asi bylo dobře vidět a je to tedy tutovka
takže se ještě neupínej k jednomu pohlaví, ať tě to pak nerozhodí, že je to jinak. Bylo to docela zvláštní dva měsíce počítat s tím, že budeme mít třetí holku..a nakonec se z toho vyloupnul benjamínek-kluk:)
Holky myslite, ze je na fotce pohlavni hrbolek? jsem ve 13.tydnu, doktorka rikala, ze ma favorita na pohlavi ale ze mam pockat na screening ![]()