Holky poraďte prosím, IUI a močak

Anonymní
3.3.19 16:44

Holky poraďte prosím, IUI a močak

Ahoj holky :mavam: prosím o radu. V pátek jsem byla na první IUI, jenže mě dnes děsně chytnul močak :,( pořád chodím čůrat a cítím jak mě to uvnitř řeže a pálí :( Nevím jestli mám v pondělí volat do CARu nebo stačí zajít jen za obvodačkou ať mi něco na to napíše? A myslíte si že by mohlo ovlivnit případně těhu? :( Jsem z toho špatná :,( Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.3.19 18:26

Opravdu tady s tím nemá nikdo zkušenost? :(

• Citovat
  • Upravit
4071
3.3.19 18:40

Nechte si udelat kultivaci! a i kdyz to pravdepodobne neni nutné, antibiotika bych volila bezpečná pro I. trimestr. Ja brala v zacatku tehotenstvi hned 2×. Ale hlavne si nechte udelat kultivaci s citlivostí na ATB, at Vám dr. nenasadí neco zbytečně. E. COLI je casto rezistentni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
3.3.19 19:36

Vyšetřit moč, přeléčit antibiotiky s ohledem na možné těhotenství. Myslím, že spíše záležitost obvoďáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
3.3.19 21:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky :mavam: prosím o radu. V pátek jsem byla na první IUI, jenže mě dnes děsně chytnul močak :,( pořád chodím čůrat a cítím jak mě to uvnitř řeže a pálí :( Nevím jestli mám v pondělí volat do CARu nebo stačí zajít jen za obvodačkou ať mi něco na to napíše? A myslíte si že by mohlo ovlivnit případně těhu? :( Jsem z toho špatná :,( Dekuji

ahoj, ja byla na IUI v utery a v nedeli me taky bolel mocak, behala jsem curat, ale samotny curani nebolelo, jen podbrisek. Treba to muze souviset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
4.3.19 08:48

@milktea lečís to nějak? Je to tvoje první IUI? Kde chodíš co CARu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
4.3.19 11:46

@Pajule25 měla jsem to jen ten jeden den, pak to samo přešlo. Dříve jsem na záněty močáku trpívala, ale tohle bylo trochu jiný, samotný čůrání nebolelo (což je většinou peklo). Takže to podle mě souviselo s tím, jak se prokrvovala děloha.

Chodím do Sanusu v Pardubicích, první IUI a asi se povedlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí