Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nechte si udelat kultivaci! a i kdyz to pravdepodobne neni nutné, antibiotika bych volila bezpečná pro I. trimestr. Ja brala v zacatku tehotenstvi hned 2×. Ale hlavne si nechte udelat kultivaci s citlivostí na ATB, at Vám dr. nenasadí neco zbytečně. E. COLI je casto rezistentni…
Vyšetřit moč, přeléčit antibiotiky s ohledem na možné těhotenství. Myslím, že spíše záležitost obvoďáka.
@Anonymní píše:
Ahoj holkyprosím o radu. V pátek jsem byla na první IUI, jenže mě dnes děsně chytnul močak
pořád chodím čůrat a cítím jak mě to uvnitř řeže a pálí
Nevím jestli mám v pondělí volat do CARu nebo stačí zajít jen za obvodačkou ať mi něco na to napíše? A myslíte si že by mohlo ovlivnit případně těhu?
Jsem z toho špatná
Dekuji
ahoj, ja byla na IUI v utery a v nedeli me taky bolel mocak, behala jsem curat, ale samotny curani nebolelo, jen podbrisek. Treba to muze souviset.
@milktea lečís to nějak? Je to tvoje první IUI? Kde chodíš co CARu? ![]()
@Pajule25 měla jsem to jen ten jeden den, pak to samo přešlo. Dříve jsem na záněty močáku trpívala, ale tohle bylo trochu jiný, samotný čůrání nebolelo (což je většinou peklo). Takže to podle mě souviselo s tím, jak se prokrvovala děloha.
Chodím do Sanusu v Pardubicích, první IUI a asi se povedlo ![]()
Ahoj holky
prosím o radu. V pátek jsem byla na první IUI, jenže mě dnes děsně chytnul močak
pořád chodím čůrat a cítím jak mě to uvnitř řeže a pálí
Nevím jestli mám v pondělí volat do CARu nebo stačí zajít jen za obvodačkou ať mi něco na to napíše? A myslíte si že by mohlo ovlivnit případně těhu?
Jsem z toho špatná
Dekuji