Jak se jmenuje jedna restaurace - holky z Hranic na Moravě SOS :-

QQQQ
28.11.11 09:40

Holky z Hranic na Moravě SOS :-)

Holky Hraničanky zdravím :mavam:
Potřebuju zjistit jak se jmenuje jedna restaurace v Hranicích. Je u takové hnusné křižovatky :lol: hlavní jede do prudkého kopce a je v tom kopci přechod pro chodce tak divně udělaný :lol: Myslím, že má ta restauračka-nebo hospoda :nevim: oranžovou fasádu a bylo na ní napsáno „živá hudba každé něco:lol: Nemůžu ji na netu najít :,( :mrgreen: Moc jsem indícií nedala, co? :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5301
28.11.11 09:49

Myslíš na Myslivně?Je to směr město??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
28.11.11 09:51

To nevím jakým je to směrem :oops: Vím, že byl přes tu křižovatku naproti hotel :nevim: kouknu na tu myslivnu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5301
28.11.11 09:53

JJ,naproti je hotel Cementář.Vím,že se to dřív jmenovalo na Myslivně.Ale nevím,jestli nezměnili název.Já totiž v Hranicích už pár let nejsem.Ale odpo ti to můžu zjistit,pokud nikdo tady nebude vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
28.11.11 09:54

Děkuji to bude asi ono :kytka: Hledám na internetu jejich stránky ale nemůžu nic najít :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5301
28.11.11 09:57

Taky hledám a vyjelo mi to jen mapu s adresou a telefonem..Asi nemají www stánky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
28.11.11 10:22

Tak asi opravdu stránky nemají :? To je škoda, chtěla jsem vědět otvíračku a co tam hraje za živou hudbu. Chtěli by jsme si tam někdy zajet ;)

• Citovat
  • Upravit
5301
28.11.11 10:23

Tak tam zavolej a zeptej se.Určitě ti rádi podají info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
28.11.11 12:38

Když já nesnáším telefonování :lol: To se tady nenajde žádná kočka z Hranic, která by věděla přesně co myslím a podala mi bližší info 8o :think:

• Citovat
  • Upravit
Radek jnck
7.4.13 17:00

Ahoj :) jeto Pivnice ;) jeto od prechodu z byvaleho Kino Svět,

• Citovat
  • Upravit
3435
15.12.13 15:34

Prosím potřebuju poradit.27 nebo 28.12 pojedem přes Hranice a potřebovala bych udělat zastávku v Hranicích někde, kde se kluk 1,5 roku vyřádí ať pak vydrží cestu do českého těšína. Poradíte mi prosím kde zastavit? Jestli můžu co nejblíž hlavní cesty Přerov -český těšín. Děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.