Jak se jmenuje jedna restaurace - holky z Hranic na Moravě SOS :-
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To nevím jakým je to směrem
Vím, že byl přes tu křižovatku naproti hotel
kouknu na tu myslivnu ![]()
- Citovat
- Upravit
JJ,naproti je hotel Cementář.Vím,že se to dřív jmenovalo na Myslivně.Ale nevím,jestli nezměnili název.Já totiž v Hranicích už pár let nejsem.Ale odpo ti to můžu zjistit,pokud nikdo tady nebude vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji to bude asi ono
Hledám na internetu jejich stránky ale nemůžu nic najít ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky hledám a vyjelo mi to jen mapu s adresou a telefonem..Asi nemají www stánky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi opravdu stránky nemají
To je škoda, chtěla jsem vědět otvíračku a co tam hraje za živou hudbu. Chtěli by jsme si tam někdy zajet ![]()
- Citovat
- Upravit
Když já nesnáším telefonování
To se tady nenajde žádná kočka z Hranic, která by věděla přesně co myslím a podala mi bližší info
![]()
- Citovat
- Upravit
Prosím potřebuju poradit.27 nebo 28.12 pojedem přes Hranice a potřebovala bych udělat zastávku v Hranicích někde, kde se kluk 1,5 roku vyřádí ať pak vydrží cestu do českého těšína. Poradíte mi prosím kde zastavit? Jestli můžu co nejblíž hlavní cesty Přerov -český těšín. Děkuju moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Holky Hraničanky zdravím
hlavní jede do prudkého kopce a je v tom kopci přechod pro chodce tak divně udělaný
Myslím, že má ta restauračka-nebo hospoda
oranžovou fasádu a bylo na ní napsáno „živá hudba každé něco“
Nemůžu ji na netu najít
Moc jsem indícií nedala, co?

Potřebuju zjistit jak se jmenuje jedna restaurace v Hranicích. Je u takové hnusné křižovatky