Věříte těhotenským testům?

Haribo
20.2.13 11:41

HOLKY,VĚŘÍTE TĚHOTENSKÝM TESTŮM?

Menstruace nedorazila a již mešká týden. Udělány 2 druhy těhotenských testů, od jedné značky poměrně silné 2 čárky, u Mamatestu po 3 dnech také 2 čárky, jen se mi zdají slabší, ač oba testy mají vysokou citlivost 10mlU/ml.
Poslední jsem si dělala hned ráno a pozorovala jsem průběh reakce do 5ti minut, jak to i píšou v příbalovém letáku. Nejdřív vyskočila kontrolní čárka, poté se zabarvilo celé pole od místa, kde se tvoří testovací čárka, které se postupně zase ztrácelo a ve výsledku byly tedy čárky dvě, ač ta testovací je hodně slabá, co se barvy týče.
Holky, jaké máte s těmi těhotenskými testy zkušenosti Vy? Vypadá to dle Vás na těhu či ne? :nevim:

Děkuju všem za příspěvky :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
20.2.13 11:45

Já věřím jen své věštecké kouli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29436

Já mám zkušenosti jen ty nejlepší, takže ano, já jim věřím. Nikdy se mi nestalo, že by ukazovaly duchy, rozpité čárky, ukazovaly falešně… apod. a že jsem jich teda vyzkoušela. Pokud jsem těhotná nebyla, nikdy nic neukázaly, pokud jsem těhotná byla, vždycky mi ukázaly dvě zřetelné, tlusté čárky.

Pokud tam druhá čárka je, ale je slabší, tak to na těhotenstvá vypadá. Intenzita zabarvení není důležitá, důležitá je přítomnost nebo nepřítomnost druhé čárky, je to ostatně napsáno i v letáku u každého testu. Když zkusíš test za pár dnů, měla by se zbarvit víc zřetelně s tím, jak HCG naroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

Čas od času se asi může vyskytnout vadný těhotenstký test, ale pokud jsi si dělala od dvou značek, vidím to jako velice nepravděpodobné. Podle mě jsi těhotná :palec: Mě teda zatím žádný test nezklamal, vždy ukazoval pravdivý výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
20.2.13 11:48

Testům věřím, pokud by tam hormony nebyly, pak by nebyla druhá čárka.
Já dělala vždy max dva- ten druhý jen pro kontrolu a nikdy se mi nevybarvily stejně ani kontrolní čárka s testovací.

Myslím je zbytečné dělat testy pořád dokola- lepší bude gynekolog…na ověření těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haribo
20.2.13 11:50

Gabi, mluvíš mi z duše, názor mám stejný, jen mě překvapilo, že ten Mamatest vyhodnotil ty čárky slaběji…
Nikdy jsem si nemyslela, že může vyjít falešný pozitivní test, vždy, když jsem testovala, tak buďto prostě nic, žádné náznaky během reakce, prostě jen ta „kontrolka“. Ale když to člověk pak zkoumá na netu, dá se dočíst i o tom, že to může falešně testnout těsně před MS :roll: Nicméně moc se mi to nezdá…

• Citovat
  • Upravit
74217
20.2.13 11:51

Těhotenským těstům nevěřím, ale těhotenským testům věřím :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
20.2.13 11:52

Věřím, pokud je dělám podle návodu. Pokud si je dělám podle sebe, půjčuji si křišťálovou kouli od @ohýnek.

• Citovat
  • Upravit
Haribo

Lastkecka - děkuju za Tvou odpověď, jen je mi divné, že mě docela pobolívá podbřišek…jenže to vážně nikdy člověk neví, jestli je od opožděné MS, nebo těhotenství :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Naima
@IvkaH píše:
Těhotenským těstům nevěřím, ale těhotenským testům věřím :pankac: :mrgreen:

Jé, takový krásný překlep a já bych ho vůbec nezaregistrovala :D.

• Citovat
  • Upravit
Haribo
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Naima píše:
Věřím, pokud je dělám podle návodu. Pokud si je dělám podle sebe, půjčuji si křišťálovou kouli od @ohýnek.
  • Citovat
  • Upravit
ohýnek
20.2.13 11:53

Prosím o recept na těhoteské těsto

• Citovat
  • Upravit
Haribo
20.2.13 11:53

Ano, překlep se mi vážně povedl :mrgreen:
Nicméně jsem dala hned po zadání téma editovat a opravila jsem nadpis, ale už se těsto jaksi „nezarazilo“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11689
20.2.13 11:55
@Haribo píše:
Lastkecka - děkuju za Tvou odpověď, jen je mi divné, že mě docela pobolívá podbřišek…jenže to vážně nikdy člověk neví, jestli je od opožděné MS, nebo těhotenství :nevim:

Mě pobolíval podpříšek taky a zjistila jsem, že jsem těhotná, právě jsem si myslela, že zase nic protože mě to bolelo jako před ms. :) Nebolí tě prsa? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
20.2.13 11:56
@ohýnek píše:
Prosím o recept na těhoteské těsto

To vzniká tak, když se maminka a tatinek mají moc rádi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek