Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám asi hloupou otázku, (ale snažíme se už skoro rok), když juknete na fotku testíků jak sílí // příjde vám že sílí správně? Bude vše v pořádku?
Sílí hezky. Ale jestli bude vše v pořádku ti nikdo tady nezaručí. Ale moc tí to přeju ![]()
Asi nechápu Tvůj dotaz: co by mělo byt v pořádku?
Podle toho jak čárky na testech sili, Hcg stoupá. Těhotna jsi, jestli bude těhotenství probíhat jak má a mimi bude zdravé Ti těhotensky test určitě nerekne ![]()
Ahoj gratuluji a buď v klidu
To znamená, že jsi těhotná. Když jsi třeba jen krátce těhotná, tak je tam třeba jen duch nebo slabá čárka, ale časem je silnější a silnější..
@bonna83 píše:
@Radka33Ahoj gratuluji a buď v kliduTo znamená, že jsi těhotná. Když jsi třeba jen krátce těhotná, tak je tam třeba jen duch nebo slabá čárka, ale časem je silnější a silnější..
děkuji za odpověď, čtla jsem tu hodně příspěvků kdy čárky stagnovaly a nakonec se to nevyvýjelo jak má. jsem docela nervák, hned myslím na to špatné ![]()
@Radka33 zbytečně se nervuješ a to je to co miminku nemusí dělat dobře, takže v klidu. Těhotná určitě jsi
nic dalšího teď ani nezjistíš ![]()
Test ti řekne, jestli jsi nebo nejsi těhotná, respektive to, jestli tvoje moč vylučuje hormon HCG. Nic víc ani nic míň se z něj opravdu nedozvíš.
Takže gratuluji, nemysli na to, jestli může být něco blbě a nech to na tom malém v břiše. ![]()
Může, nemusí… To záleží, no. Ale když pockáš, @ohýnek třeba poradí a řekne víc ![]()
@Radka33 buď
co se má stát, stane se a většinou to člověk neovlivní.
Užívej si těhotenství ![]()