Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky prosím o radu. Hledám pro sebe a syna(3roky) homeopata. Oba máme oslabenou imunitu, od listopadu mám 4tý atb. Malej rýma, kašel, zahlenění…stále dokola.
Neznáte dobrého homeopata v Plzni a okolí. Jsme z Tachova. Děkuji
@Haňule1
Také bych uvítala nějaká doporučení na dobrého homeopata z Plzně, nemáte zkušenost s MUDr. Kozeluhovou nebo Lebenhartem?
Já osobně mohu doporučit homeopatku MUDr. Martu Zahradníkovou, Toužimská 9, Plzeň, +420 377 259 867. Jinak co se týče recenzí na jednotlivé lékaře, osvědčil se mi web www.znamylekar.cz .
@weruni osobní ne, ale od pana Dr. Lebenharta mi chodilo dost nespokojených pacientů, jednalo se většinou o lidi s psychickými problémy, všem dal stejné léky, tak nějak bez rozmyslu…
JInak obecně nejsou Mudr. dobří homeopaté, jsou výjimky, ale ti většinou praktikují pouze homeopatii. Lékař pouze poradí pár léků z brožurky od Boironu.
Já mám výbornou zkušenost s MUDr. Koželuhovou, pomohla mi od celoživotního atopického ekzému. Už je to několik let, tehdy s homeopatií začínala.
@Bubina píše:
@weruni osobní ne, ale od pana Dr. Lebenharta mi chodilo dost nespokojených pacientů, jednalo se většinou o lidi s psychickými problémy, všem dal stejné léky, tak nějak bez rozmyslu…JInak obecně nejsou Mudr. dobří homeopaté, jsou výjimky, ale ti většinou praktikují pouze homeopatii. Lékař pouze poradí pár léků z brožurky od Boironu.
Děkuji
a ty homeo děláš, kdyby ano nebylo by možné se k Tobě objednat, pokud jsi z Plzně či někde poblíž
@Ukulina
Také děkuji za odpověď, slyšela jsem na ní též dobré reference, ale je to asi na dlouho než se k ní člověk dostane
@Haňule1
Ještě mne napadlo, ale není to přímo homeopat, byla jsem se synem před dvěma lety u Marie Hrubé na Lochotine a to byla snad jediná sezóna co nepromarodil, úplně jsem na ní zapomněla, musím jí znovu zkusit, třeba také pomůže
@weruni já jsem z prahy, tak to by bylo z ruky, doporučovala bych někoho z plzně.