Homeopat: Pomůže s vyléčením bradavic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24851
22.9.22 14:44

Dceru to trápilo i dusíkem, nepomohlo nic AŽ 3× denně tea trea oil! :potlesk: je to nejsilnější přírodní antiseptikum, pomáhá i na rány a nedám na něj dopustit ;) taky jsem jí řekla, že TOHLE už doopravdy pomůže a ona tomu uvěřila, to taky dost dělá, ta psychika ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
22.9.22 14:53
@Lucy75 píše:
Dceru to trápilo i dusíkem, nepomohlo nic AŽ 3× denně tea trea oil! :potlesk: je to nejsilnější přírodní antiseptikum, pomáhá i na rány a nedám na něj dopustit ;) taky jsem jí řekla, že TOHLE už doopravdy pomůže a ona tomu uvěřila, to taky dost dělá, ta psychika ;)

to máš pravdu, můj brácha také kdysi vyzkoušel vše možné, včetně chirurgie a nic nepomohlo. Pak se jednoho dne rozhodl, že to vyléčí Dermazulenem. A fakt to zmizelo. Tak možná proto na ty bradavice tak dobře funguje i ta homeopatie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11853
22.9.22 16:36

@cancerka díky, zkusíme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.9.22 17:12
@Lucy75 píše:
Dceru to trápilo i dusíkem, nepomohlo nic AŽ 3× denně tea trea oil! :potlesk: je to nejsilnější přírodní antiseptikum, pomáhá i na rány a nedám na něj dopustit ;) taky jsem jí řekla, že TOHLE už doopravdy pomůže a ona tomu uvěřila, to taky dost dělá, ta psychika ;)

Dekuji moc a chci se zeptat jeste tea tree jste davala 100% tea tree olej nebo ten slabsi, ktery je zrejme namichany a muze se na plet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.9.22 17:14

Dekuji moc vsem

Dekuji moc vsem za odpovedi. Urcite zkusim vsechno jedno po druhem. Uvidime co zabere :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
1.11.22 09:01

Dobrý den,

nejen zakladatelce jsem chtěla napsat, že na eMiminu funguje HOMEOPATICKÁ PORADNA , kde MUDr. Eliška Bartlová ráda odpoví na všechny vaše dotazy.
Paní doktorka se homeopatii věnuje od roku 1992, je tedy zkušeným odborníkem. Navíc provozuje také lektorskou činnost pro lékaře, farmaceuty a nelékařské zdravotnické pracovníky, přednáší na odborných konferencích, publikuje a účastní se mezinárodních konferencí.
S důvěrou se na ni můžete obrátit s jakýmkoliv dotazem. Naše poradny fungují i pro anonymní dotazy…

Hezké podzimní dny :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
1.11.22 10:16
@admin píše:
Dobrý den,

nejen zakladatelce jsem chtěla napsat, že na eMiminu funguje HOMEOPATICKÁ PORADNA , kde MUDr. Eliška Bartlová ráda odpoví na všechny vaše dotazy.
Paní doktorka se homeopatii věnuje od roku 1992, je tedy zkušeným odborníkem. Navíc provozuje také lektorskou činnost pro lékaře, farmaceuty a nelékařské zdravotnické pracovníky, přednáší na odborných konferencích, publikuje a účastní se mezinárodních konferencí.
S důvěrou se na ni můžete obrátit s jakýmkoliv dotazem. Naše poradny fungují i pro anonymní dotazy…

Hezké podzimní dny :mavam:

Petra

bohužel homeopatické poradny na internetu většinou fungují tak, že napíší „navštivte homeopata ve své blízkosti, ten vám stanoví léčbu“ :?

S místní poradnou pravda zkušenost nemám, tak nemohu soudit, ale právě kdysi jsem se chtěla taky poradit a vždy jsem se dočkala této odpovědi, ano zkusila jsem i dva různé homeopaty navštívit, ale musím říct, že nikdy nebudou vědět o mně a mých dětech víc než já, takže jsem pak začala naopak pročítat informace k homeopatii jako takové a napasovávat léky přímo pro mne či mé děti a rozhodně to byl lepší výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
1.11.22 10:25

Zdravim vsechny, dekuji za info, dobre vedet, ze i tady je poradna :kytka:. Jinak nam na ty bradavice u maleho nakonec zabral homeopaticky krem Thuja.
Po tydnu mazani zacly mizet. Rikala jsem si, ze pak zkusim dalsi rady, ale uz nebylo treba. Takze homeopatika super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová