Homeopat: Pomůže s vyléčením bradavic?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
80
22.9.22 10:29

Homeopat vyleceni bradavic

Zdravim vsechny, prosim mate zkusenost s dobrym homeopatem pro deti. Trilety ma bradavice a uz si nevim rady. Mel jednu na dlani skoro dva roky a nesirilo se to, co jsem dala Wartie freeze pro deti, misto uspechu se zacly sirit. Uz ma ctyri a myslim, ze uz i na obliceji se mu dela. Tim, ze je maly tak doktor rekl, ze nic nemuze doporucit. Bydlime v zahranici, ale prijeli by jsme do Cr, takze je jedno kde v Cr. Psala jsem do rozepsane diskuze, ale nikdo mi neodpovedel.
Dekuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
293
22.9.22 10:34

Byla jsem na kde čem a nic nepomohlo. Až letos vlastovicnik. Nedávno jsem zjistila, ze jsou bradavice všechny pryč. Stačilo 2× potřít. Ale roste až na jaře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
22.9.22 10:47

Kolodium Forte jste nezkouseli? Obsahuje mimo jine vytazek z vlastovicniku. Samotny vlastovicnik nam nikdy nepomohl. Ale kazdemu pomaha neco jineho, tvemu synovi treba pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
22.9.22 10:53

Bojovali jsme teď se synem rok. Mazali jsme perem (na nic), dusíkem mu to mrazili asi 4×, pak jsem mazala colodium forte, nakonec pomohlo jet na týden k moři, do 3 týdnů se všechny samy ztratily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
22.9.22 10:53

Kolodium je super nebo kyselina mravenčí
podpořit homeopatikem Thuya occidentalis 15CH
a brát něco na imunitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
22.9.22 10:57

K té Thuye přidat podle typu bradavic:
Causticum 15 CH: Tvrdé bradavice, popraskané, s tendencí krvácet. Vyskytující se převážně na rukou, pod nehty nebo na obličeji. Dávkování: 2× denně 5 granulí.

Graphites 15 CH: Zrohovatělé bradavice umístěné v okolí nehtů. Pacienti bývají statní až obézní, zpomalení a špatně se jim hojí jakákoliv zranění. Dávkování: 2× denně 5 granulí.

Nitricum acidum 15 CH: Velké, rozpraskané, snadno krvácející, žlutě zabarvené, měkké bradavice na obličeji, v koutcích úst či v okolí konečníku. Dávkování: 2× denně 5 granulí.

Dulcamara 15 CH: Velké, ploché, hladké a tvrdé bradavice na hřbetu ruky či na obličeji. Dávkování: 2× denně 5 granulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.9.22 11:04

Dekuji moc vsem za odpovedi. Prave o tom Kolodium jsem cetla, musela bych si ho nechat dovest, ale jeste ke vsemu si maly cuca prst :zed: a nejde ho to zbavit, takze se bojim, ze kdyz mu tu dlan necim natru, aby to neoliznul. Ty homeopatika, Antimonium crudum mam, ale nevim jak je podavat, vsude pisou neco jineho a Thyu musim objednat teda. K tomu mori dobry napad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
22.9.22 11:14

@cancerka prosím, co bradavice na chodidlech? Malé, ploché, tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7947
22.9.22 11:16

Moje děti také měly bradavice. Lokálně jsem dávala Acetocaustin a zkoušela i homeopatika. Thuya 15CH 1× týdně 5 granulí, Antimonum crudum 15CH 2× denně a Calcarea carbonica 15CH 2× denně. Ač na homeopatii nevěřím, tak nám tohle pomohlo (doporučila nám to dětská doktorka). U obou dětí. Takže ten rozpis mám doma schovaný, kdyby bylo potřeba. Měly jsme tedy bradavici na plosce nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.9.22 11:59

Mě pomohl česnek naložený v octu. Našla sem to tady na fóru. Lítala sem co 3 týdny s bradavici na ruce na vypalování přes rok a bez úspěchu. Na 24 hodin se hodí stroužek česneku do octa. Pak se plátek ukroji, přiloží na bradavici a prelepi náplasti. Zbytek česneku sem nechávala naložený v octu. Dala sem vždycky na noc a opravdu jen na bradavici, jinak to spali i kůži kolem. A smrdí to Teda příšerně. Každopádně za 3 noci bylo po bradavici a už se nevrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
22.9.22 12:55
@Titty píše:
@cancerka prosím, co bradavice na chodidlech? Malé, ploché, tvrdé.

barva? jaký mají okraj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
22.9.22 13:07

Tady je to taky pěkně rozepsané:

- tvrdé a rohovité bradavice: výskyt často na ploskách nebo prstech nohou či rukou, tvarem bývají ploché. Povrch bradavic může být buď zcela hladký nebo mírně rozbrázděný. Celkově má pacient suchou pokožku. Podáváme Antimonium crudum.

• velké ploché útvary: Jedná se o velké ploché bradavice na dolních končetinách. Jedinec je statný s kulatým obličejem a čtvercovými zuby, rozvážného chování. Podáváme Calcarea carbonica.
  • molusky: jde o infekční onemocnění kůže, kterým trpí především školní děti: přidáváme Dulcamara
  • bradavice s tendencí krvácet: tvrdé, rohovité, popraskané bradavice s tendencí krvácet. Často se vyskytují na prstech rukou, pod nehty, na obličeji, očních víčkách a na nose. Pacient má silně vyvinutý smysl pro spravedlnost, je citlivý a pečující. Obvykle se špatně cítí v chladném suchém prostředí, lépe se mu daří při dešti. Podáme Causticum, Graphites AKH
  • žluté bradavice s rozbrázděným povrchem: velké žluté bradavice rozbrázděné s nerovným povrchem, snadno krvácející. Pacient má tendenci celkově k tvorbě prasklin (např. pod nehty, v oblasti konečníku, v koutcích úst, a pod), které mají tendenci krvácet. Kůže je suchá i na ploskách nohou. Podáváme Nitricum acidum.
  • tmavě hnědé bradavičky: tmavé, malé se zubatým okrajem, mohou být zabarveny i do červena, příp. mohou mít i barvu okolní pokožky. a bývají lokalizovány na ploskách nohou. Často se vyskytují v období hormonálních změn u žen, které trápí opary. Podáváme Sepia officinalis.
  • bradavice na rukou:
  • na prstech a v okolí nehtů, zrohovatělé bradavice

a) praskliny mohou produkovat žlutý, vazký a lepivý sekret. Pacient je statný, zpomalený a špatně se mu hojí zranění, na kůži zůstávají keloidní jizvy. Podáváme Graphites.
b) bradavice mají tendenci krvácet: Podáváme Causticum, Calcarea carbonica AKH
c) bradavice blízko lůžek nehtů, nejčastěji po návratu z dovolené u moře: Natrium muriaticum AKH

• na dlaních, bradavice, které se vytvoří po očkování. Podáváme Kalium muriaticum.

===================
thuyu bych dávala večer 15CH a druhý doplňkový bych dávala ráno 9 nebo 15CH

před a po nejíst, nepít 20 min
nechat rozpustit pod jazykem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
22.9.22 13:28
@cancerka píše:
Tady je to taky pěkně rozepsané:- tvrdé a rohovité bradavice: výskyt často na ploskách nebo prstech nohou či rukou, tvarem bývají ploché. Povrch bradavic může být buď zcela hladký nebo mírně rozbrázděný. Celkově má pacient suchou pokožku. Podáváme Antimonium crudum.

Jo, tohle sedí. Barva - buď jsou bez zabarvení, nebo jsou uprostřed černé / tmavě červené. Chodím s dcerou na jejich vypalování každý týden a pořád se potvory drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
22.9.22 13:49
@Titty píše:
Jo, tohle sedí. Barva - buď jsou bez zabarvení, nebo jsou uprostřed černé / tmavě červené. Chodím s dcerou na jejich vypalování každý týden a pořád se potvory drží.

tak zkuste nasadit tu thuyu 15ch a Antimonium crudum 15ch jedno večer, druhé ráno, důležité je, ať se to pozvolna rozpouští pod jazykem, ať to cíleně nesaje ty sliny a nepolyká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3488
22.9.22 14:03

Nam u syna na opravdu velkou bradavici pomohl cesnek v octe. Dali jsme platek asi 3× pres noc, behem asi 2 dnu bradavice zcernala a za dalsich par dni se sama vyloupla. Uz je to 2 mesice a na recidivu to zaplatpanbuh nevypada… Nechtela jsem resit nijak invazivne - bradavici jsme zjistili na zacatku prazdnin (uz velkou - syn na ne netrpi, tak si dlouho myslel, ze jde jen o nejakou zaderu…) a byla v blbem miste (vedle nehtu na prostrednicku prave ruky), syn hraje volejbal, tak by ho to vyradilo z letniho soustredeni atd. Po te zkusenosti s cesnekem jsem nadsena a kdyby se v budoucnu synovi objevila nejaka dalsi,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová