Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všichni,mám 5ti letého syna,je nenocnej snad furt-3dny ve školce-14dní doma a pořád dokola. Vyzkoušeli jsme už všechno možný kromě homeopatie,máte někdo zkušenosti? Předem díky ![]()
Ahoj,
přímo zkušenosti s nemocemi a homeopatií nemáme, ale homeo využívám jak pro dcerku tak pro sebe. Napíšu ti SZ, co jsem vyčetla z letáku od dětské Dr. …už jsem to konečně našla. M
Ahoj
Já používám na podporu imunity Oscillococcinum. Dávám jednu dávku týdně. Jsou to takové malé granulky, které se nechají rozpustit pod jazykem. Pokud je nemocný, tak se zvyšuje dávka na 3× denně. Na rýmu dávám Coryzalii. Podívej se na stránky Boiron.
Eva
jojo, to jsem zapoměla - všechno od BOIRONu by měli mít na svých stránkách - www.boiron.cz
My chodíme s Míšou k homeopatovi od loňského léta, chodíme tam kvůli jeho astma. Musím říct, že od té doby co bere ty kuličky nebyl víc nemocný, přitom vloni proležel taky většinu zimy.
Volně prodejné homeopatikum bych asi kvůli imunitě nedávala, nemusí zabrat. Homeopat se ptá na spoustu věcí (jak reaguje v určité situaci, jak spí, jestli doma pomáhá…), řekla bych, že dává léky „na míru“ určitému člověku.
nepřihlášená Jurina, Míša necelé 4 roky, Julinka 2 roky