Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojda ![]()
Prosím o radu,neznáte někdo v Pardubicích nějakého homeopata/ku?Spíše teda z vlastní zkušenosti
Nemám vůbec s Homeo žádné zkušenosti,takže by mě i zajímalo,kolik stojí taková návštěva u Homeopata,kolikrát se musí navštívit a jestli to pomohlo
Týká se to exemu a lupenky pro mě.Děkuji moc za rady ![]()
V Pardubicích neporadím, jen Prahu.
Homeopat by měl především zhodnotit, zda je ekzém a lupénka největší problém, zda by se nemělo přednostně léčit něco jiného.
Příklad: Pokud mám astma a ekzém, je třeba nejdřív léčit astma, protože více ohrožuje život.
Pak se bude ptát na nejrůznější věci, aby mohl určit lék.
Po léku musí přijít zhoršení (= aktivují se obranné síly organismu), lék říká obranným silám organismu, na co se mají zaměřit.
Po měsíci jde problém z těla ven pomocí nemoci.
Během této doby je pacient s homeopatem v telefonickém kontaktu, kdyby byl potřeba nějaký zásah.
Kontrola je obvykle po dvou měsících, zhodnotí se celkové působení léku, konkrétně
Ne vždy se hned napoprvé trefí správný lék.
moc děkuji za informace.brzy si nákého najdu a zajdu tam,prý se to dá takto léčit i v těhotenství,je to pravda?Díky ![]()
V těhotenství je homeopatická léčba nejšetrnější.
Ale vybírej homeopata dobře, ne každý je dobrý.
(Ještě pár info v SZ)
hanulko, v Pardubicích se můžeš obrátit na Ing. Markétu Poskočilovou, tel. 731105762. Je to výborná, zkušená homeopatka.
Johanna píše:
hanulko, v Pardubicích se můžeš obrátit na Ing. Markétu Poskočilovou, tel. 731105762. Je to výborná, zkušená homeopatka.
Ahoj,máš s paní Poskočilovou vlastní zkušenost? Sháním dobrého homeopata pro syna.
@Johanna @frankies dobrý den, snad ještě můžu reagovat v dva roky staré diskuzi.. také sháním homeop. v Pard.
Paní Poskočilová stále „funguje“? na jaké adrese „ordinuje“? děkuji
Nejlepší homeopatka, co znám a je právě z Pardubic. Moc, moc milá, cca 50 let. Jmenuje se Jana Vašková a č. je 724310959. Vyléčila nám atopickej ekzém a o jiných radách ani nemluvě. A taky mi pomohla zastavit laktaci a to během dne.
Ahoj