Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ClaudiaCardinale píše:
To je zamavé, nikdy mě to totiž nenapadlo nějak řešit, ale asi na tom vážně něco bude. Už jsi toho poníka kupovala? Zajímalo by mě, jestli jsi s ním spokojená.
Prave vcera sem ho objednavala, nasla sem ho za supr levne, a vyzvednu si to v Brne,
Ale sousedka ma dve, a holky si na tom vyhrajou dlouho. I moje dcerka tam chodi a jen na hopsadlo ![]()
Ak mne dojde, tak dam info.
@Hana89 píše:
Prave vcera sem ho objednavala, nasla sem ho za supr levne, a vyzvednu si to v Brne,
Ale sousedka ma dve, a holky si na tom vyhrajou dlouho. I moje dcerka tam chodi a jen na hopsadlo
Ak mne dojde, tak dam info.
Super, určitě pak dej echo ![]()
@ClaudiaCardinale ahoj tak pisu info, od vcerejska mame hopsadlo, a mala se na nem i unavy a pak hezky spime
myslime dopoledne
nasla sem na mimibazaru pani co je prodava hodne kusu a vzoru, a ma je levnejsi, nez v lekarni nebo v hrackarstvi. Takze supr ![]()
Omlouvam se za pravopis, ucim se cesky,
takze ostuda
@Hana89 píše:
@ClaudiaCardinale ahoj tak pisu info, od vcerejska mame hopsadlo, a mala se na nem i unavy a pak hezky spimemyslime dopoledne
nasla sem na mimibazaru pani co je prodava hodne kusu a vzoru, a ma je levnejsi, nez v lekarni nebo v hrackarstvi. Takze supr
Omlouvam se za pravopis, ucim se cesky,takze ostuda
Vůbec se neomlouvej, píšeš česky líp než mnoho Čechů
Tak to je super, že jsi našla, co jsi hledala. Nemohla bys mi poslat odkaz na tu paní, u kterého jsi ho kupovala? Asi ho koupím kamarádčině dcerce k Vánocům.
Ahoj, mohla bych se zeptat, kde jste ho objednala. Taky bych pro malou chtěla.
Děkuji za info ![]()
K.
@fici Ahoj no nevzpo enu si jmeno na mimibazaru, ale ta pani mne dala eshop jeji dceri, ilovemimi.cz a od tama sem si objednala hopsadlo vsude stoji 500-780kc a ja ho mam za 179kc +postovne.
To je supr cena