Hopsadlo Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
8.10.13 11:03
@ClaudiaCardinale píše:
To je zamavé, nikdy mě to totiž nenapadlo nějak řešit, ale asi na tom vážně něco bude. Už jsi toho poníka kupovala? Zajímalo by mě, jestli jsi s ním spokojená.

Prave vcera sem ho objednavala, nasla sem ho za supr levne, a vyzvednu si to v Brne,
Ale sousedka ma dve, a holky si na tom vyhrajou dlouho. I moje dcerka tam chodi a jen na hopsadlo :andel:
Ak mne dojde, tak dam info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.13 11:57
@Hana89 píše:
Prave vcera sem ho objednavala, nasla sem ho za supr levne, a vyzvednu si to v Brne,
Ale sousedka ma dve, a holky si na tom vyhrajou dlouho. I moje dcerka tam chodi a jen na hopsadlo :andel:
Ak mne dojde, tak dam info.

Super, určitě pak dej echo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
11.10.13 11:31

@ClaudiaCardinale ahoj tak pisu info, od vcerejska mame hopsadlo, a mala se na nem i unavy a pak hezky spime :dance: myslime dopoledne :hug: nasla sem na mimibazaru pani co je prodava hodne kusu a vzoru, a ma je levnejsi, nez v lekarni nebo v hrackarstvi. Takze supr :dance:
Omlouvam se za pravopis, ucim se cesky, :oops: takze ostuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 11:48
@Hana89 píše:
@ClaudiaCardinale ahoj tak pisu info, od vcerejska mame hopsadlo, a mala se na nem i unavy a pak hezky spime :dance: myslime dopoledne :hug: nasla sem na mimibazaru pani co je prodava hodne kusu a vzoru, a ma je levnejsi, nez v lekarni nebo v hrackarstvi. Takze supr :dance:
Omlouvam se za pravopis, ucim se cesky, :oops: takze ostuda

Vůbec se neomlouvej, píšeš česky líp než mnoho Čechů :-) Tak to je super, že jsi našla, co jsi hledala. Nemohla bys mi poslat odkaz na tu paní, u kterého jsi ho kupovala? Asi ho koupím kamarádčině dcerce k Vánocům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.10.13 05:48

hopsadlo

Ahoj, mohla bych se zeptat, kde jste ho objednala. Taky bych pro malou chtěla.
Děkuji za info :-)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.10.13 09:35

@fici Ahoj no nevzpo enu si jmeno na mimibazaru, ale ta pani mne dala eshop jeji dceri, ilovemimi.cz a od tama sem si objednala hopsadlo vsude stoji 500-780kc a ja ho mam za 179kc +postovne.
To je supr cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815