Dárky pro 5letou k Vánocům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1057
3.10.13 11:00

Dárky pro 5.letou

Poraďte co k Vánocům a následujícím narozeninám pro 5.letou dcerku? Co budete kupovat vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
3.10.13 11:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
3.10.13 11:29

Ahoj děkuji nějak jsme to přehlédla a nebo jsem tam nenarazila na nic co by mě nadchlo, chci něco pořádného z čeho bude mít radost a ještě si to zabaví na delší dobu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.10.13 11:49

@Mischa69 kolo ma? Pripadne je asi treba vedet jake ma zajmy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
3.10.13 12:00

@quinny kolo má učímě ji zrovna jezdit bez koleček :)..Má ráda skoro všechno, ráda si maluje, zpívá, myslím že by i ráda tančila bude od příštího týdne chodit ve školce na tanečky kam sem ji přihlásila a včera v postýlce mě povídá, že Barča ze školky šla dělat želvu, ta chodí na výtvarný kroužek, tak v tom uchu něco by ji taky bavilo, hraje si s panenkami, hry a stavebnice taky, ale to nejraději se mnou :D Chtěla bych něco z čeho by měla velkou radost a něco co bude kreativní a podpoří zručnost, fantazii apod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.10.13 12:52

@Mischa69 a co ji predhodit nejaky katalog hracek a projit ho spolu jakoze dopis jeziskovi, kdyz si o tom budete povidta urcite najdes neco po cem moc touzi a udelalo by ji radost 8)
Jinak urcite nejaka sada s modelinou playdoh pokud nahodou jeste nemate a rozhlidnout se po vytvarnych potrebach tam te urcite napadne co by se vam jeste hodilo a nemate. Co treba obrazky ja sklo, to uz by mohla zvladnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
3.10.13 13:14

@quinny jaké obrázky myslíš? Malování na sklo? Včera jsme si povídali, že napíšeme dopis ježíškovi a byla jsem v hračkárně a vánoční katalog ještě nemají ani jiné katalogy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
3.10.13 13:51

Tak my budeme mít pro dceru k 5. narozeninám jako hlavní dárek kolo. Dále razítka Hello Kitty, společenskou hru Gargamelova past a sadu, kde jsou různé fixy a k tomu maxipuzzle, které si může sama vybarvit.
K Vánocům toho bude víc (ale jsou v tom i dárky od babičky/dědy a od prababičky) - sada hudebních nástrojů, Bindeez korálky, Lego Friends Cabriolet, nějaké doplňky k dřevěné vláčkodráze, dřevěný zahradní kroket, mikrovlnná trouba ke kuchyňce, Igráček. Ještě chci společenskou hru asi Děti z Carcassonne nebo Kuřecí olympiáda a knížku (asi Na vlásku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
3.10.13 14:14

@katsha jako ono se toho samozřejmě dá koupit hodně, ale ne všichni můžou dát za dárky tisíce, tak proto tak přemýšlím co by bylo nejlepší :) a od babičky taky něco dostane, asi ale budu muset babičku nasměrovat aby nekoupila blbost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
3.10.13 14:24

Tak u nás teď v pěti vládne Lego friends, pak si přeje Barbie svítící mořskou pannu, teď asi ve školce objevila monster high- tak to jí asi koupím tu kabelku, co si sama vymaluje, to budou hlavní dárky k vánocům. V říjnu má svátek, to dostane štěnátko v kufříku s lahvičkou atd.- ona je na tyhle věci ujetá a taky dostane brusle na led. Ono kupovat kolo na zimu mi nepřijde jako nejsenzačnější dárek, jelikož se musí odložit a čekat na lepší počasí a to děti moc nětěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
3.10.13 14:35

@Zazenitem máš nějakej odkaz na tu kabelku? Nějakou pěknou kabelku by chtěla, jen by si to sama ještě moc hezky neuměla vybarvit :D…Brusle na led je dobrej nápad na zimu, jen my teď nebudeme mít takovou možnost chodit bruslit, a to musí učit tatínek, já jsem tak trochu dřevo a nevím kdo by byl dřív na zemi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
3.10.13 14:37

Elišce bude pět v únoru. Kolo už má a jezdí na něm skvěle. Takže koupíme koloběžku - asi Yedoo Tidit. Je to tu u nás všude do kopce, takže na kolo to moc není a děti z vesnice hodně jezdí na koloběžkách, takže aby mohla drandit s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
3.10.13 14:52

@Barča73 koloběžka je dobrej dárek, ale to bych dcerce koupila spíš až bue pořádně umět na kole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
3.10.13 14:53

@Mischa69 Zatím jsem ještě na ty kabelky nekoukala, jen jsem jí viděla u kamarádky ze školky. Asi půjdu do Dráčiku, tam nakupuju nejčastěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
3.10.13 14:55

Příští týden se chystám do Prahy na výstavu do Letňan, tak tam snad ještě najdu nějakou inspiraci, pak napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí