Baby Annabell

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
1.10.13 22:47

Baby annabell

Potrebuju poradit koupila sem dceri k Vanocum annabelku ale nemuzu prijit na to aby ronila slzy liju do ni vodu ruzne ji naklanim ale ona nechce brecet :zed: Porad si brebta na chvili usne jak ji mam donuti aby brecela? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
440
2.10.13 00:43

Fakt, ze se do ni da nalit voda jsem male zatajila, takze nevim jak s temi slzami. Place ale velmi sporadicky, vetsinou po nekolika cyklech krmeni a nebo kdyz je „unavena“, tzn. ze ji treba dlouho nedame spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
21.11.13 14:45
@Petula222 píše:
Potrebuju poradit koupila sem dceri k Vanocum annabelku ale nemuzu prijit na to aby ronila slzy liju do ni vodu ruzne ji naklanim ale ona nechce brecet :zed: Porad si brebta na chvili usne jak ji mam donuti aby brecela? :)

Ahoj, koupila jsem asi stejnou panenku :) Slzy jsem jeste nezkousela, ale v navodu pisi, ze panenka musi vypit alespon 1/4 prilozene lahvicky a ze neplace vzdy, ale zhruba 1× ze tri krmeni. Ale mozna uz jsi na to prisla, diskuse je starsi.

Mam ale i dotaz. Dneska dorazila narozeninovy darek pro malou (objednavala jsem spolu s vanocnimi, at je to za jedno postovne) - Baby Annabell Nove miminko. Nemuzu ji skoro nic vytknout, je takova, jaka jsem cekala. Ale mam dotaz k tem, co ji maji. Docela me prekvapilo, jak moc je slyset zvuk motorku, ktery ovlada oci a sani - kdyz dam panence dudlik, tak nejdriv slysim vrceni motorku, pak zacne zavirat oci a sat dudlik, ale ten motorek je porad slyset. Me to teda docela rusi, nevim, jak to vnimaji male deti. Chci se zeptat, jestli je ten motorek tak slyset i u vasich miminek, nebo mame vadny kus? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.11.13 14:50
@Lena007 píše:
Ahoj, koupila jsem asi stejnou panenku :) Slzy jsem jeste nezkousela, ale v navodu pisi, ze panenka musi vypit alespon 1/4 prilozene lahvicky a ze neplace vzdy, ale zhruba 1× ze tri krmeni. Ale mozna uz jsi na to prisla, diskuse je starsi.Mam ale i dotaz. Dneska dorazila narozeninovy darek pro malou (objednavala jsem spolu s vanocnimi, at je to za jedno postovne) - Baby Annabell Nove miminko. Nemuzu ji skoro nic vytknout, je takova, jaka jsem cekala. Ale mam dotaz k tem, co ji maji. Docela me prekvapilo, jak moc je slyset zvuk motorku, ktery ovlada oci a sani - kdyz dam panence dudlik, tak nejdriv slysim vrceni motorku, pak zacne zavirat oci a sat dudlik, ale ten motorek je porad slyset. Me to teda docela rusi, nevim, jak to vnimaji male deti. Chci se zeptat, jestli je ten motorek tak slyset i u vasich miminek, nebo mame vadny kus? Diky

Dcera mela sice Chou Chou, ale motorek sel teda taky slyset, i u spani, dokud uplne neusla a nevypla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
21.11.13 16:55

@Weru a vadilo to bejak dceri, nebo to nevnimala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.11.13 16:56
@Lena007 píše:
@Weru a vadilo to bejak dceri, nebo to nevnimala?

Vubec to nevnimala. Jen ja jsem se sem tam zdesila, ale pro dceru bylo dulezity, ze breci, spi a dudla dudlik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.13 17:41

Ženy, máme také Annabellku, slzičky ji tečou ale zdá se mi že jen z jednoho očička. chci se ale zeptat… v návodu se píše že když pláče uklidníme ji tím když ji budeme držet ve svislé poloze(asi) a hladit po zádíčkách nebo po čele…ale nikdy se nám to nepodařilo ji utišit vždy plkala tak dlouho dokud se sama nevypla. jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
1.1.14 18:41

Ahoj,

my taky koupili male Annabellu a nechce ani plakat ani brkat… fakt nevim, jak toho docilit… Poradite někdo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.14 18:44

A máte lahvičku dostatečně hluboko zasunutou v pusince? jestli treba není málo…pak se do ní nedostane voda a netecou ji slzy. jinak pláče 1× ze 3 po napití a mezitím si říhne většinou 2× říhne 1× pláče ale také se mi stavá že si neříhne a je potichu a pak začne rovnou žvatlat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
1.1.14 18:48

Lahvicku mame zastrčenou dost, voda do ni tece… ale ani neriha ani neplace, porad si jen zvatla a tak, ale rihnuti a place nemůžeme docilit :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.14 18:53

Tak to nevím jak poradit, nám si říhne většinou když ji vytáhneme lahvičku z pusy třeba jen po chvilce pití. já bych ještě párkrát zkoušela, jinak šla reklamovat. a už jsem přišla na to že když pláče musí být ve svislé poloze(jako když dáváte říhnout skutečné miminko) a plácáme po zádíčkách tak přestane plakat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
1.1.14 19:00

Dekuji za radu :) Ted jsem ji tu lahvičku uplne zarazila a uz si odrihla a place, ale bez slz… musíme to dopilovat. ta lahvička se tam ale musí silou tlacit, je to normalni? timpadem nam ta voda sla kdo vi kam, tak asi musíme poradne nalit vodu, aby plakala slzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.14 21:10

Nám to trvalo než začly téct… já to dělala tak že jsem mírně stlačila lahvičku aby do ní šla voda rychleji, jinak jde strašně pomalu, trvalo nám to tak 3 hodiny než zacla plakat, říká se ze slzy tečou az kdyz panenka vypije cca 1/4 z lahvičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
13.5.15 22:12

Holky obnovuji diskuzi, potřebovala bych poradit s výběrem Baby Annabell… nějak se v nich nemůžu vyznat :( Chtěla jsem tu menší (36cm), ale potřebuju, aby uměla cumlat dudlík a ideálně u toho hýbat pusinkou. Tuto vlastnost uvádějí jen u té 46cm, tak nevím, jestli vůbec v menším provedení je tato :think: k sehnání… Vy, které máte (resp. dcerky) ten typ ´pojď si hrát´, co vše umí? Předpokládám, že jiný typ už není a byly to starší verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
23.9.15 13:15

Ahojte :mavam:
Prosím chtěla bych se zeptat, nemáte někdo zkušenosti s Annabell pojď si hrát?
Diky :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí