Digitální hra pro holky - tipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3493
1.10.13 21:37

Digitální hra pro holky tipy

Ahoj holky, chtěla bych poradit tip na digitální hru pro holky. Dcerce je 6let a chtěla bych pro ni něco k Vánocům. Pamatuju si na klasiku, Vlk a zajíc-hra z osmdesátých let. Tak něco na podobný způsob, samozřjemě ne tuto, ale něco současného.

Moc díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
1.10.13 21:49

Genius HEEHA, u nás měla úspěch. Sice u kluka, ale to je univerzál ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
1.10.13 22:38
@Markytka01 píše:
Ahoj holky, chtěla bych poradit tip na digitální hru pro holky. Dcerce je 6let a chtěla bych pro ni něco k Vánocům. Pamatuju si na klasiku, Vlk a zajíc-hra z osmdesátých let. Tak něco na podobný způsob, samozřjemě ne tuto, ale něco současného.Moc díky za tipy.

tak tu jsem taky měla pak ještě chobotnici jak natahovala chapadla, a chytání vajíček hned jsem si vzpomněla :palec: jinak to by koukala co to je za vykopávku a co malýho playstationa http://st4.lstat.cz/…0/136217.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
2.10.13 11:50
@lesley píše:
Genius HEEHA, u nás měla úspěch. Sice u kluka, ale to je univerzál ;).

To vypadá dobře, díky za tip :) Můžu se jen zeptat, jak starého máš syna? Potřebovala bych něco takového pro čerstvého prvňáka. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
2.10.13 18:53
@renda81 píše:
tak tu jsem taky měla pak ještě chobotnici jak natahovala chapadla, a chytání vajíček hned jsem si vzpomněla :palec: jinak to by koukala co to je za vykopávku a co malýho playstationa http://st4.lstat.cz/…0/136217.jpg

No nejsem moc příznivce elektronických hraček. Stačí mi, když se dívají dvakrát denně na pohádky a občas se rvou o tablet. Na druhou stranu nás to bavilo strašně moc. Ten playstation už mi připadá takový hodně náročný. Právě jsem přemýšela o něčem takovém co zmínila lesley. Ale v recenzích jsem četla, že některé hry jsou spíš pro dospělé :think:
http://www.elektrosleva.cz/…08.JPG118683
Tuto jsem našla za 417,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
2.10.13 19:00

@Markytka01 ten jak jsi mi ukázala pod ním tak tam máš hry daný
ale do plystationa jí můžeš stahovat i z netu nějaký hry a můžou se tam obměňovat a nebude to pro ní za chvíli trapný stáhne si tam pak zase nějakou novější a lepší hru to je můj názor ;)
ona po tom touží a co takhle tablet tam bude taky mít hry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.10.13 20:58
@luon píše:
To vypadá dobře, díky za tip :) Můžu se jen zeptat, jak starého máš syna? Potřebovala bych něco takového pro čerstvého prvňáka. Děkuju.

Hru má od sedmi let, teď je mu devět a ještě ji využívá, převážně při delších cestách autem. I když teď už touží po změně, chce k vánocům tablet :mrgreen:. Heeha je teda vcelku malá, ale to já právě při cestách považuju spíš za plus ;). Plejstejšn se mi tehdy zdál zbytečně drahý :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
3.10.13 21:47

No tablet má manžel, na tom si hraje 4leták 8o :roll: dcerku to zase uplně tak moc nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí