Jaké lego pro 20měsiční holčičku?

131
1.10.13 14:27

lego pro 20 měsiční

Ahoj maminky prosím jaky lego je nejlepší pro 20 mesiční holčičku? Chtela bych nejaky, ktery by ji zaujalo a bavilo, treba i ze zviratky. A hlavne, aby dobre zapadalo do sebe, aby se u toho nevztekala, kdyz ji to nepujde. Moc dekuji za rady.

Příspěvek upraven 01.10.13 v 22:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
1.10.13 14:30

Já mám klasický Duplo, jsou tam tvarově různý kostky, zvířátka, panáčci..Nevím, jak chceš cenově, mám dojem, že je víc značek „velkého“ lega a jsou i levnější :think: My zůstali ale u Dupla, protože už ho měla starší, tak jen rozšiřujem řady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.10.13 14:30

Myslíš Lego Duplo? Tam to je jedno, prostě vyber nějakou sadu, větší, menší, se zvířátkama, bez… akorát doporučuju dokoupit tu velkou podložku na stavění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
1.10.13 14:31

Určitě Lego Duplo

třeba tady něco najdeš

http://search.seznam.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
1.10.13 14:43

Lego duplo - malá ho miluje a nejvíce si vyhraje s těmi velkými okýnky, pořád je zavírá a otevírá a dělá kuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
1.10.13 14:48

Tak za mě taky lego duplo, malej má 19 měsíců, máme koupené asi 3 sady a vyhrajeme si celá rodina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
1.10.13 14:50

Doporučuju lego duplo velká zoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.10.13 14:51

Lego pro takový mrňata je jen Primo (ale to nevim, jestli se prodává), nebo Duplo… Zbytek jsou napodobeniny, do kterejch bych nešla… Houby to vydrží… Jednou jsme koupili Megabloks kvůli Mickeyho klubíku a většina kostek nepřežila, přitom Duplo pořád drží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
1.10.13 14:53

Jj, Duplo máme už přes 5 let a je pořád jako nové, pořád je v kurzu a to staví i z normál lega, ale to začal až tak před půl rokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.10.13 14:55

Moc děkuji za rady urcitě chceme duplo. Jeste bych se chtela zeptat s temi okny najdu kde, kdybyste byla tak hodna poslete odkaz dekuji. Toho dupla je fakt hodne bude to jeji prvni, tak snad ji to bude bavit je do vseho hrr a kdyz ji pak neco nejde zacne se vztekat :-( Na ceně mi nezalezí hlavne kdyz bude spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
1.10.13 14:57

Ahoj mám doma 20 měsíční dceru a duplo už staví obstojně. Sadu nevím má kostky po starším bráchovi a pak nějaké sv´ růžové kostky. K vánocům dostane domeček duplo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
1.10.13 15:00

Já budu kupovat tento
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ale okna a dveře je u více sad. Nebo jsou jen takový všeobecný kostky, ale ty jsou bez zvířátek a lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
1.10.13 15:11

@helickav Tak tohle dostane nase mala na Vanoce a mylim, ze si vyhraju taky, uz se tesim. Starsi ma velkou hasicskou stanici, tak myslim, ze domecek bude v jednom kuse v plamenech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
1.10.13 15:12

Ahoj, u nas dostala mladsi dcera minule vanoce(18 mesicu) domecek duplo a ten je paradni, meli jsme po starsi i zoo ale to ani jednu moc nechytlo. V domecku ma postylky, okynka, houpacku a miminko s kocarkem-to je co u nas teda vede. Ze zoo pak vede auto a vozicek. Lvum rika pejskove a hlidaji domecek, s krokodilem se akorat honi ale kostky moc nestavi…

• Citovat
  • Upravit
117
1.10.13 15:31

Duplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat